Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesvěřil bych mu ani vaření vody. Měl bych strach že to připálí.Zvola bude jen hovězí.
  • Tak pan ekonom Kalouska pochválil a potom mu vyčetl málo ekonomického myšlení. To je asi tak, jako kdyby někdo pochválil řidiče autobusu, že umí pěkně točit volantem, ale pak mu vyčetl, že autobus už padá do rokle. *8*
  • „Ekonomie“ není a nikdy se nestala rovnocennou a exaktní vědou jako vědy přírodní, založené na železné matematické důkazní logice. Nepoctivě si přivlastnila poctivé řemeslo účetnictví – podobně „astrologie“ zneužívá elementární planimetrii a některé pojmy z astronomie. Je příznačné, že i nositelé Nobelových cen za ekonomii je dostali za zcela protichůdné a většinou se navzájem vylučující „teorie“ (které nikdo nikdy neprokázal ani na papíře či tabuli, natož v praxi). Přesto se k ní stále upírají falešné a prázdné naděje negramotných „pracujících“ – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány (Pružinskij) za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Proto vždy spustí potrefené kejhání kdykoli se ke správě státních financí dostane absolvent hodnotné vysoké školy s přírodovědným či technickým vzděláním. Na toto kejhání se vždy nachytá dostatek naivní a nevzdělané nevolnické chátry, přesvědčené, že ministr financí je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, případně založili zdravé a výkonné české firmy a banky, nebo alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Jezuskote, vy ste chytréé...to by jeden neřek !!! Psát stejný článek do zblbnutí pomalu už deset let, to opravdu už potřebuje králičí mozeček na buldočí vytrvalost... Fakt si myslíte, že svět se řídí tím vaším malým a přiblblým článečkem, který už nikdo raději ani nečte, stačí vidět nick "sniper" případně "sniper&cleaner" a jedu hned dál. být to na papíře, alespoň bych nemusel kupovat toaletní papíry...
    • Jdi si blábolit někam jinam, stejně to nikdo nečte. Co jsi zač anarchista? *10*
      • Taky bych chtěl vědět co je to za magora ten Sniper. Kdykoliv a kdekoliv se chce člověk podívat na diskusi nějakého zpravodajského serweru tak narazí na neustále kopírované zvratky nějakého Snipera. Už to leze krkem.
    • Hele servít nevotravuj jo? Stejně ty tvé bludy odněkud okopírované nečte. Tohle je o vlastních názorech, nikoli o reprodukcích. *16* *16* *16*
  • Na fotce prožívá vyvrcholení, zřejmě zase někoho okradl k o k o t *16*
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Ještě to bude chtít začít s výplatou zasloužených a spravedlivých důchodů.na holý zadek bejkovcem,všem důchodcům,kteří se podíleli na instalaci stávajícího kapitalistického svinčíku.Pokud ještě budou mít uvedení důchodci,ve zdravotnictví,nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor,tak to bude téměř dokonalé.
  • Pro Ota.Máš pravdu.Největší podíl na zbídačení této země má obyčejný český blb.Počty těchto blbů jdou do milionů.
  • Zaměstnanost národa by se zvýšila,pokud by došlo k výstavbě katovských mučíren ,kde by našli uplatnění ti nejkrutější kati.Na mučidlech by se z lumpů peníze do státní kasy jenom sypaly.Jak praví katolická církev:"To co bylo ukradeno,musí být vráceno".Proto bude třeba z knězů vymlátit,na mučírně to,co museli,na kněžské oblbování,bezvěrci zaplatit.
  • Tak to dopadá, když se chemik montuje do ekonomiky o které nemá žádné povědomí. Chemie je věda jejíž podstatou je vývoj formou pokus omyl. Někdy ten pokus holt nevyjde a ono to vybouchne. A asociální Kradousek to ministerstvo řídí metodou od výbuchu k výbuchu.
  • malý levný stát..... to už to někdo říkal myslím že masaryk.....dávat peníze do státu to je šílenství protože to politici co ....no rozkradou...
  • Ne že bych se ho chtěl zastávat, to ani náhodou, ale celý tenhle marast je systémová a záměrná chyba nastavená hned po předání moci v 89 roce, kde se tím otevřel dosud nevídaný a až mnohdy s falešným nadšením hloupě i dobrovolně ustoupený v tom politickém zmatku, obrovský prostor obchodních trhů a velmi levné pracovní síly na celou oblast východu a bylo třeba proto všechnu konkurenci odstavit či jinak zničit to co ještě fungovalo a udělat tady levnou výrobu a odbytiště levného "2kového" zboží a toho co jinde už nechtějí a co se tu prodává předraženě jako "1dničkové" Kalousek je v tomto obrovském světovém systému, jen jeden z užitečných a velmi rychle nahraditelných sluhů co za "pár zlatých grošů" dělá jen špinavou práci pro užitek jiných.. co sídlí taky někde úplně jinde...Ten počátek nastal skutečně v době, kdy ještě normálně chodil do práce..Nemám rád, když za chybu mnoho lidí se nakonec fanaticky hledá jen jeden jediný člověk a osel, na kterého se pak naháže úplně všechno i za ty ostatní. Na každou ostudu málokdy stačí jen jeden člověk.
    • Plně souhlasím. Celý marast si založili,jako plánovanou sabotáž českého hospodářství v letech -listopad 1989 a rok 1990,kdy se chápali moci v ekonomické a právnické oblasti tohoto státu,aby založili system,který zajistí beztrestnost a moc jim a hlavně jejich dětem na úkor ostatních občanů tohoto státu. Bohužel se jim to povedlo a do dnešních dnů sabotují večkerý rust a zároveň i změnu společnosti k humálnímu a spravedlivému systemu. Využili heslo,že jakýkoliv způsob boje proti třídnímu nepříteli je přípustny ( to hlásali komunisté vpo 2 světové válce a hlavně po roce 1948). I v roce 1945-1948 slibovali ráj na zemi.
      • Dědo a taky byl proti tomuto marazmu co ti sliboval Havel s chátrou a neomylný Klaus.To ti vzkazuji jako člověk poškozený r.1948 a dnes přesvědčený levičák a budoucí volič levice navždy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit