Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zveřejněné ilustrační foto jasně hovoří k národu pracujících: dělej lůzo, ať máme z čeho krást, já si zatím schrupnu, kdo z pracujících může v pracovní době odpočívat?
    • on pracuje protože myslí *7*
      • Aha, jenomže tady spí a zdá se mu sen, jak zvýšil daně na 100 procent. A v tom snění jej podporuje i slavný spící kníže - tak trochu připomínají Laurela a Hardyho na jiné planetě - spících opic.... Myslet nemůže, protože to neumí !!!
  • Ten nemá jen jednu chybu, je to zlo, ztělesněné ve shluk chyb, které vedou k fatální likvidaci státu. Co za idio * ta může říct, že má snahu o nezadlužování. Oběma by prospěl uranový důl, i za ty jejich ekoenergie. *16*
  • Ne že bych se ho chtěl zastávat, to ani náhodou, ale celý tenhle marast je systémová a záměrná chyba nastavená hned po předání moci v 89 roce, kde se tím otevřel dosud nevídaný a až mnohdy s falešným nadšením hloupě i dobrovolně ustoupený v tom politickém zmatku, obrovský prostor obchodních trhů a velmi levné pracovní síly na celou oblast východu a bylo třeba proto všechnu konkurenci odstavit či jinak zničit to co ještě fungovalo a udělat tady levnou výrobu a odbytiště levného "2kového" zboží a toho co jinde už nechtějí a co se tu prodává předraženě jako "1dničkové" Kalousek je v tomto obrovském světovém systému, jen jeden z užitečných a velmi rychle nahraditelných sluhů co za "pár zlatých grošů" dělá jen špinavou práci pro užitek jiných.. co sídlí taky někde úplně jinde...Ten počátek nastal skutečně v době, kdy ještě normálně chodil do práce..Nemám rád, když za chybu mnoho lidí se nakonec fanaticky hledá jen jeden jediný člověk a osel, na kterého se pak naháže úplně všechno i za ty ostatní. Na každou ostudu málokdy stačí jen jeden člověk.
    • Plně souhlasím. Celý marast si založili,jako plánovanou sabotáž českého hospodářství v letech -listopad 1989 a rok 1990,kdy se chápali moci v ekonomické a právnické oblasti tohoto státu,aby založili system,který zajistí beztrestnost a moc jim a hlavně jejich dětem na úkor ostatních občanů tohoto státu. Bohužel se jim to povedlo a do dnešních dnů sabotují večkerý rust a zároveň i změnu společnosti k humálnímu a spravedlivému systemu. Využili heslo,že jakýkoliv způsob boje proti třídnímu nepříteli je přípustny ( to hlásali komunisté vpo 2 světové válce a hlavně po roce 1948). I v roce 1945-1948 slibovali ráj na zemi.
      • Dědo a taky byl proti tomuto marazmu co ti sliboval Havel s chátrou a neomylný Klaus.To ti vzkazuji jako člověk poškozený r.1948 a dnes přesvědčený levičák a budoucí volič levice navždy.
  • malý levný stát..... to už to někdo říkal myslím že masaryk.....dávat peníze do státu to je šílenství protože to politici co ....no rozkradou...
  • Tak to dopadá, když se chemik montuje do ekonomiky o které nemá žádné povědomí. Chemie je věda jejíž podstatou je vývoj formou pokus omyl. Někdy ten pokus holt nevyjde a ono to vybouchne. A asociální Kradousek to ministerstvo řídí metodou od výbuchu k výbuchu.
  • „Dospěl jsem k závěru, že politici ekonomice velmi škodí. Ať už vědomě nebo nevědomě,“ shrnul ekonom odpověď na otázku, co by české ekonomice pomohlo.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    HEURÉKA!!!!!!! tak konečně někteří začínají chápat to, co jsem tvrdil už v roce 1996 totiž že politruci a straníci státu a ekonomice škodí. JEDINĚ PŘÍMÁ DEMOKRACIE BEZ POLITICKÝCH SEKT NÁS VYTÁHNE Z TÉHLE EKONOMICKÉ A MORÁLNÍ ŽUMPY
  • No, to zase jede odborník.ekonom objevil Ameriku !!! Celý národ ví, že Kalousek je chemik a ne ekonom a že ekonomice rozumí jako koza petrželi. A ví to už několik let !!! Jediné, co z ekonomiky umí, je škrtat a škrtat, jinak nic !!! Pardon: ještě zvyšovat daně, ale to mu asi již musel někdo poradit, vidí, že zvyšování daní prostě nefunguje a přesto s e snaží blbnout nesmyslně dál. Asi jako kdyby jemu - chemikovi ředil kyselinu sírovou vodou tak, že by do ní tu vodu lil přímo !!! (Poznámka: ředění kyselim se provádí přesně opačně - kyselina se ředí tak, že se pomalu přidává do odměřeného množství vody, opačně by se začala "vařit" a vystřikovat ).
    • Hlavně,že velký ekonom a ministr financí Sobotka (povoláním právník) tomu rozumněl . Příznivci opozice uvědomte si,kdo byli lidé.kteří se Vám chtějí vtírat,aby se dostalo ke korytům.
      • Sobotka je gauner, jak jeden tak druhej, ti už to předvedli co dovedou, jeden zavede exekutory a druhej je imrvére nalitej *10*
      • Veliký privatisátor vašík k. je taky ekonom, a jak to v zemi po jeho experimentu dopadlo.
      • Zasae střílíš vedle.To Kalousek chemik je jiná sorta že? Ekonom jako víno,pořád dělá pokusy na 10 mil.obyvatel.
  • Na fotce prožívá vyvrcholení, zřejmě zase někoho okradl k o k o t *16*
  • Tak pan ekonom Kalouska pochválil a potom mu vyčetl málo ekonomického myšlení. To je asi tak, jako kdyby někdo pochválil řidiče autobusu, že umí pěkně točit volantem, ale pak mu vyčetl, že autobus už padá do rokle. *8*
  • A jak dlouho to bude ještě trvat, než se genialita Kalouska konečně projeví a bude z toho nějaký užitek?
    • Lituji, ale to je vyloučeno...( Kalousek ).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit