Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Tak ono se není čemu divit, když to řídí diletanti. Já mít ve firmě takové mudrlanty a tupce, tak bych je okamžitě vyhodil !

  • mun.go

    A co jiného jste čekali, když EU přistoupila na požadavky zaoceánské demokracie zbavit se ruských surovin a spáchat sebevraždu v přímém přenosu?

  • ...opusťme EU, zavčasu, ten spolek ... totálních idiotů .. větších než byl bojler, celovodič a jemu podobní pásci :-(!!!

    •    V současné době existuje 8 oficiálních žadatelů o vstup do BRICS. Egypt, Alžírsko, Argentinu, Bahrajn, Indonésie, Írán, Saúdská Arábii a Spojené arabské emiráty.

      BRICS, představuje téměř 1/2 světové populace, 1/4 reálného ekonomického výkonu (podle parity kupní síly dokonce 1/2 ), 1/5 celosvětové produkce ropy, 1/7 celosvětové produkce plynu, 1/5 celosvětové sklizně pšenice 1/4 celosvětové sklizně rýže.  Tato skupina bude v nadcházejících měsících rozšířena o 17 zemí:

      Afghánistán, Bangladéš, Kazachstán, Mexiko, Nikaragua, Nigérie, Pákistán, Senegal, Zimbabwe, Súdán, Sýrie, Thajsko, Tunisko, Turecko, Uruguay a Venezuela, Bělorusko.  Kdo je proti  Zoufale zadlužená, upadající G7

  • A dalo se s přístupem EK čekat něco jiného? Sankce, green deal, kupčení s emisními povolenkami, zákazy všeho možného atd. To asi ekonomice moc neprospěje, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit