Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Čtyři procenta a řešilo se to skoro celou sezónu. Dneska se zdražuje o 60 % a vlastně se to bere jako přirozená věc. To je fakt krásný svět. :-D Jako docela bych se nedivil, kdyby si dneska každý druhý pořídil záložní zdroj elektrické energie a nějakým způsobem to budou řešit prostě jinak. No, jako já jsem toho vlastně docela fanda. Protože stát nám nic nedá, ale na druhou stranu co od něj my dostáváme? 

  • Energetiku bude nutno plně zestátnit. Přiživuje se zde spousta grázlů.
  • No minulý rok se el. energie slevňovala takovým způsobem že se o 1/4(odhad) zdražila distribuce a zelená energie ani nemluvě, pokud se zvyšuje cena el. energie tak to zase tolik bolet nebude s píš je k pláči že o zvýšení distribuce se dozvíme z ročního výpisu a když zjistíme, že za distribuci platíme více než za spotřebovanou el. energii je to do nebe volající.
    Dále se mi podařilo zjistit, že kdo vlastní dráty nebo potrubí u plynu tak nemůže mít nikdy levnější plyn ani energii, ptáteli se proč tak mi bylo vysvětleno, že daný distributor musí nakupovat el. en. za momentální ceny tak i plyn, otázkou je zda toto tvrzení je nebo není pravdou konkurenčního nabízení levněšího produktu.
    Byl bych rád když mi to tu někdo vyvrátí nebo potvrdí, protože existuje jak burza el. en. tak plynu a pokud majitelé sítě opravdu nemohou nakupovat na burzách tak se mi to zdá být podivné, ale pokud to tu někdo potvrdí což každý může na infolice společností tak od plynařů budu mít elektriku a od elektrikářů budu mít plyn! *5*
  • Česko odmítlo vydat Švýcarsku obviněné uhlobarony kteří prali špinavé peníze.Důvod je celkem jasný,vládnoucí garnitura je pere soustavně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit