Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mnohem lepší by byla investice do tlup elitních ekonomů, že jo. Kdyby za chybný odhad měli vrátit peníze, nebylo by pod mosty k hnutí
  • Elitní ekonom bude zlodějinu,zvanou důchodová reforma vždy vychvalovat do nebes,protože takoví lidé podobné paskvily v osobním zájmu vymýšlejí a bývají to také zaměstnanci,spolumajitelé,nebo akcionáři těchto pochybných důchodových fondů.Je to také z jejich strany investice do budoucnosti svých potomků,protože fondy mají fungovat mnoho let a děti elitních ekonomů v budoucnu hospodaření po svých rodičích převezmou,takže mají zajištěný kšeft pro další generace.
  • Aby se rozběhla ekonomika, je třeba zvýšit mzdy a ne je tlačit pod úroveň afrických států.
    Tu praxi zavedl jeden z nejhloupějších ekonomů, ježto se zove Václav Klaus.
    To je jako s krávou: Dej krávě do držky a dá ti do dížky! Jednoduché a účinné!
    Ne, že si peníze dělí NĚKOLIK jedinců mezi ssebou, sem tam něco přihrají lobbistům, poslancům, spřáteleným firmám. Ti ale zisk buď uloží na Kajmanech, nebo peníze rozfrcají v zámoří a exotických destinacích viz thaiské "masáže".
  • Proč tady nepíšou názory elitních ekonomů jako je pí Šichtářová nebo té druhé prof.teď si nevzpomenu na jméno .To má logiku.Ví vůbec pan Kohout proč Hitler oblbnul národ?Dal lidem práci a tím i peníze.Vše zdražovat ,tím se nic nedocílí a kapitalismus je založen na nekvalitních výrobkách krátkodobé spotřeby,aby se koupil nový a tím se točila kola průmyslu,který nás živí a ne různí manažeři s pochybnými padáky.Peníze jsou kulaté,proto,aby se točili.Neustálé zdražování Kalouskem dobré pro ovada jest.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit