Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nám začíná diskriminace neočkovaných...

    Nic jiného v médiích není...

    Jen otázky kolem stavu hradního...

    Chybí mi pravdivé informace o tom, kdo tuto " III. Světovou válku" - biologickou - rozpoutal a jaký bude postih a odškodnění...

    • Covidová? A válka? Zatím je to válka s neočkovanými hlupáky II. kategorie. Tobě koloběžku podobným. Ano diskriminace. Tak jako všude jinde na světě. Běž demonstrovat.

      • Ty hlupáku I. kategorie - nepíšu nic o covidové válce...

        Pokud bude demonstrace proti tomu, aby okoun mohl dál pít vodu z Bečvy, která evidentně škodí jeho mozku, tak třeba jo...

      • Okoune, dej si facku a nauč se číst. Jsem naočkován, ale podle těch blbů mám ještě chodit s náhubkem. Nestraší tady někomu? Stačily záběry té smečky kolem zeMANa, kdo měl masku na čumáku? 

        • josef.chmela

          Sám jsi blb. I naočkovaný člověk může šířit nákazu, proto ty roušky a respirátory.

          • Proč sem musel podstupovat to riziku toho sajrajtu? 

          • No tak to řekni že hradní sebrance...

  • Rozhodl jsem se dobrovolně obětovat pro blaho svědků kovidových. 😯 

    Vzdám se svého legitimního nároku na vakcinu, spokojím se s obyčejným vitamínem C a pohybem v Přírodě a přenechám svou dávku vyděšeným jedincům, kteří se třepou strachem kdesi v hermeticky uzavřeném sklepě obložení pytlíky s respirátory a lahvemi s desinfekcí. mohou si tak dát druhou, třetí, pátou, desátou dávku aby jejich imunitní systém podpořila místo miliony let existujícího přirozeného procesu jakási umělá biochemikálie produkovaná bůhvíkým s bůhvíjakými úmysly. 

    Doufám že mi  covidisté vděčně jednou postaví pomník na památku mé nezištné lásky a obětavosti.....

  • vecera semsi dal piva a koraluku a pak semse dal spenat a sala m !!!!

  • Krásně se tady vzteká neočkovaný balast. Hlupáci II.kategorie by se chtěli svézt na vlně těch proočkovaných. Ale hoši. Tady není zájem.Nikdo nikoho k vakcinaci nenutí. Klidně ať hrdinové, zůstávají "svobodní".Nedotknutelní. Všichni jim držíme palce. Ale ať nezabírají lůžka ve špitálech. Ať se nepovalují na ARU. Mohou kovida zaříkávat, vyhánět kouřem. Ale zejména zbytečně neparazitovat na systému.

  • Je znát, že mu přišly notičky od globalistů z Aspen institutu.  Plandemie musí pokračovat, dokud nebude dokončen přechod ke globální diktatuře korporátního fašismu. https://www.aspeninstitutece.org/people-profile/adam-vojtech/

  • Hele Vojtěchu, nelez na střechu! Vojtěch řekl, že za vše mohou neočkovaní! Po cikáncku je to šikana a diskriminace neočkovaných. Vojtěchu, nech si dát vakcínu proti tvrdnutí jater. Také jí chtít nebudeš, když máš játra v pořádku. Tak to nežeň do druhých!!

    • josef.chmela

      Pokud se neočkovaní mohou očkovat a nečiní tak, tak jsou hlupáci a je nutné je od slušných a zodpovědných lidí odlišit, třeba i diskriminací. Hloupost a bezohlednost nemá nic dočinění s lidskými právy a demokracií.

  • Kdybychom zvýšili počty očkovaných, tak bychom mohli v zásadě hned zrušit opatření a šli bychom dělat nějakou práci, která by nás bavila mnohem více,“ dodal Vojtěch.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Jakou práci? Třeba ministra zdravotnictví? 😯

    https://rumble.com/vkqzhz-v-rakousk-televizi-vakcna-je-nejvt-fake-news-fraka-kter-byla-lidem-v-21.-st.html

  • tobro

    Situace je vážná, korporativisté končí, ale ještě se snaží... 😉

    Pokud by snad někdo potřeboval návod, či pomoc:

    https://tinyurl.com/3jyhautc 

    https://tinyurl.com/vc37rdyv

  • Aneb, dělostřelecká příprava na zákon o povinném očkování, aby ovce nebrečely. A tohle nám vládne.

  • S názorem pana ministra Vojtěcha nelze, než souhlasit - ZE 100 NOVĚ VZNIKLÝCH ONEMOCNĚNÍ JE ZAZNAMENÁNO 85 OSOB, KTERÉ NEBYLY OČKOVÁNY PROTI NÁKAZE VIRUSEM 2019-CoViD. A těch 15 osob, co onemocněly, ač očkovány byly. jsou osoby se sníženou imunitou, nejčastěji po podání chemoterapeutik při léčbě zhoubných novotvarů. 

    Ovšem - je nutno říci, že ve statistikách Ministerstva zdravotnictví ČR zcela CHYBÍ ANALÝZA POČTU NEMOCNÝCH, nota bene POČTU ÚMRTÍ ve vztahu k VĚKU ZEMŘELÝCH na ARS (Acutte  Respiratory Sandrome = Jev Náhle Vzniklého souboru Příznaků postižení dýchacího ústrojí), způsobených virusem 2019-CoViD. a to právě - ze strany ÚZIS MZdr ČR! Současná  statistika se jeví jako nejen neúplná, ale dokonce též zavádějící...

    Za vzor by měla sloužit analysa Zdravotního ústavu v Římě (prof. Brusaferro). uvádějící, že:

    - "16% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 60-69 lety,

    - 30% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 70-79 roky,

    - 42% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 80-89 roky,

    - 6% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku nad 90 let."







    • A aby to nebylo jednoduché, tak jsem zaznamenal, že pracovníci ve statistice stále - v souvislosti se statistikou úmrtí na Severe Acute  Respiratory Syndrom  (česky: souhrn příznaků, vedoucích k rychlému selhání dechových funkcí) = důsledek nákazy virusem 2019CoViD  - se započítávají do statistiky  i běžná, statisticky zdůvodnitelná úmrtí - hlavně uvnitř populace starších lidí.  A to i když by ke smrti došlo tak jako tak... 

      Na nátlak KDU-ČSL došlo totiž k významnému omezení provádění pitev - ale jen tyto (spolu s následnou mikroskopickou analysou preparátů z - při pitvě odebraných tkání) mohou diagnosu - ale i jakékoli změny zdravotního stavu - jednoznačně potvrdit)! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit