Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu tabulku sestavili osli ! Pusťte děcka do škol vy svi.ě !!! A toho Prymulu vykopejte do prd.le,než ho někdo zabije!!

  • Tu tabulku za drahé peníze pravděpodobně vytvořili magoři. Tabulka neobsahuje bod Nula, kdy všechny ty nesmysly přestanou platit. Má to snad znamenat, že nesmysly hloupé vlády budeme muset poslouchat navždy? Doufám, že v příštím roce jim to po volbách definitivně spočítáme a oni zamíří na hodně dlouho do vězení.

  • A kdo se nakazí Či-Ko-Virem tak toho prý ten zlý PES roztrhá.

  • V souvislosti s tím dovolil bych si požádat Ministerstvo zdravotnictví ČR o upřesnění publikované statistiky úmrtí na ARS (acute respiratory syndrome), způsobené 2019-CoViD -  podle mne by měl být presentován detalnější rozbor úmrtí ve vztahu k tomuto onemocnění, nikoli pouze souhrnná čísla pro celou populaci! 

    Jako vzor by mohly posloužit např. statistiky typu statistik Zdravotního ústavu v Římě, prezentované šéfem ústavu,  panem Silvio BRUSAFERRO: 

    - 80% zemřelých, u kterých byl prokázán virus 2019- CoViD,  má více než 2 (dvě) diagnosy současně, 

    - 60% zemřelých, u kterých byl prokázán virus 2019- CoViD,   má více než 3 (tři) diagnosy současně, 

    - pouze u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou přítomnosti virusu 2019 CoVi-D žádnou další diagnosu, co by mohla vést ke smrti nezaznamenali ...

    Pouhá presentace počtu úmrtí - jak se děje v ČR - vypovídá málo o nebezpečnosti tohoto onemocnění. V závěrech publikovaných MZdr ČR mi chybí statistika analysa počtu úmrtí na ARS, způsobený virusem 2019-CoViD ve vztahu k věku zemřelých, kdy  např. výše zmíněná analysa  Zdravotního ústavu v Římě uvádí, že:   "16% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 60-69 lety,  30% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku mezi 70-79 roky,  42% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku mezi 80-89 roky,  6% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku nad 90 let."

    Nemluvě o upřesnění vztahu počtu zemřelých k počtu obyvatel v té které věkové skupině.

    Data lze ovšem poměrně snadno dohledat na stránkách ÚZIS ČR, případně ČSÚ - to je sice pravda.  Ale domnívám se, že presentace ze strany Ministerstva zdravotnictví, potažmo ÚZIS ČR by měly být úplné.


    • Statistika onemocnění ARS (Akutním Respiračním Syndromem)  /2019-CoViD             13.11.2020  18:00, publikované Ministerstvem zdravotnictví České republiky

      Provedené testy .................................... 2 728 817

      Potvrzené případy .................................... 450 392

      "Aktivní" případy ............................... .......143 129

      Vyléčení .................................................... 301 385

      Úmrtí ........................................................... 5 878

      % úmrtí (z "aktivních") .......................................... 1,31

      • Většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na kardiovaskulární a nádorová onemocnění. 

        Ze statistických údajů vyplývá, že celkem zemřelo od ledna do konce října  94.820 osob

        Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo za období leden-říjen 2020  360.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřel více než každý třetí zemřelý občan ČR (36 % všech úmrtí). 

        Druhou nejčastější příčinou úmrtí jsou nádorová onemocnění, na které zemřel každý čtvrtý  zemřelý občan ČR (260.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

        Třetí nejčastější příčinou úmrtí jsou onemocnění dýchací soustavy, v důsledku kterých zemřelo  celkem 84.400 osob (tj. 8 % zemřelých). 

        Co je proti tomu těch 5.872 zemřelých (t.j. 0,2% všech zemřelých) v souvislosti s ARS (Akutní Respirační Syndrom), způsobeným virusem 2019-CoViD?


        • To je přece čínských komunistů soukromá věc , hlupáku dokud tady nebudeme mít celou populaci nakaženou tak nedáte pokoj , a že čokl štěká podle estébáckýho Babiše je víc než jasné . Snad se ti rozsvítí až budeš na oddělení JIP .

  • Každý de.il co má do pr.ele díru vymýšlí hovadiny! Semafor, čokl a co bude dál? Krteček?

    • Ten bohužel už není Krtečkem co ho  komunistická Panda nakazila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit