Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " protože tamní solární průmysl byl léta strategicky dotován stovkami miliard dolarů. A Evropě se tento náskok Číny nedaří dohnat.!

    Vždyť EU je založena na dotacích. Tak dotujte místní výrobu. Ale to vy radši pošlete miliony do Palestiny Hamásu a do jedné východní bezedné studny.

    Pořád kritizujete Čínu, ale ta strčí EU do kapsy. 

    "9. srpna 2023  10:09 Poprvé od února roku 2021 na území Číny meziročně klesly spotřebitelské ceny. Měření tamního statistického úřadu ukazují, že ve srovnání s loňským červencem šlo o tři desetiny procenta. Snížily se ceny v oblasti potravin i v dopravě. Třeba vepřové maso meziročně zlevnilo o 26 procent. Už desátý měsíc v řadě klesal i index výrobních cen."

    • goyim

      Peníze do kapes Hamásu plně podporoval sám Izrael už od jejich vzniku. A dělal to účelově, přesně pro důvody, které se staly. Aby je napadli a oni mohli pokračovat (jako oběť a "obránce") v zabírání území. Vše je zdokumentováno na videích, jak z úst Netanyahua, tak z úst bývalého šéfa Shin Betu, Ami Ayalona. To ti ale na ČT neřeknou, tam ti nějaký komediant Szantó bude vyprávět pohádky o složitém tématu.😂

  • janhrom

    EU dojela na svá pravidla 

  • goyim

    Vyřeší to tak, jak to ten kapitalistický západ dělal vždy = zásahem do volného trhu. Když to přestane fungovat ve tvůj prospěch, tak jdou hodnoty do koše.😂Zbyly jen pohádky o neviditelných rukách, které studenti ekonomických škol musí opapouškovat, aby dostali jedničku. Prostě takový VUML, ale z druhé strany.😂

    • Současný Západ rozhodně neopovrhuje socialistickými praktikami. Naopak.

  • Kvůli nízkým cenám k nám dovážených automobilů od šikmookých došlo k citelnému snížení cen Octávií. Globalistika v reálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit