Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, chtějí trestat, chtějí uvalovat sankce, chtějí posbírat co nejvíc politických bodů kopáním do Ruska, které dle jejich názoru podporuje separatisty. A kdo podporuje Ukrajinu? Nebo jejich rakety jsou Ukrajinské? Rusko žije svým životem. Neni podle našich kritérií, ale co nám je do toho. Já nevidím, že by nás někde ohrožovalo. Drží se za svými hranicemi, obchoduje s každým, kdo o to má zájem a nešťourá se do naší politiky. Co dělají Američané? Jak švábi lezou všude, kde se jim zachce, do všeho kecají, napadají každého, kdo nemá stejný názor. Neustále někde válčí, zabíjejí civilisty a nutí své spojence, aby jim přisluhovali. A co se týče sestřelených letadel, samozřejmě omylem, také nemají čisté ruce. O EU vůbec nemluvím, to je jen slepé střevo USA.
    • Všechny vlastizrádné lumpy,kteří nás zatahli bez referenda do NATO bude třeba po revoluci odporážet za vlastizradu,co nejkrutějším způsobem.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Kde nejsou RUsové, tam jakoby mrtví ani nebyli, ačkoliv je jich tam více než dost. Prostě letadlo bylo jasnouj zbraní proti Rusku a Putinovi.
    http://literarky.parlamentnilisty.cz/komentare/martin-hekrdla/17963-valka-sedme-velmoci

    A zde malý příklad: Červený kříž, který si nevšiml, že na Ukrajině již půl roku probíhá genocida ruskojazyčních obyvatel a že probíhá válka v Afghánistánu, Iráku, Libyi, Sýrii, genocida v Gaze najednou obživnul, pookřál a zjistil, že na Ukrajině mohlo „dojít k válečnému zločinu“. Kdyby to nebylo k pláči, tak bych se snad smál na celé kolo. Ti mrtví na zemi jsou zřejmě vzduch. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/342934-na-ukrajine-je-oficialne-valka-sestreleni-boeingu-tak-muze-byt-valecnym-zlocinem.html
  • Střelba do vlastních je již běžnou součástí jejich demokracie...
    • Myslíš, že už je to na Ukrajině jako v Rusku?
      • ne na Ukrajině je to tak, jako ve všech zemícj, kam vstoupila noha amerického vojáka, byť to byl poradce a špion
  • Smradlavá Amerika už jednou lhala ohledně Iráku,zaplatily za to životy tisíce civilních občanu a dětí,dodnes se tam válčí a umírají lídé,nevšiml jsem si,že by jakákoli držka z eu vyjadříl pohoršení nad podlostí Amerických zadlužených zrůd!Když jakákoli ludra takto zalže a jsou za tím statisíce mrtvých zalže i podruhé a na zadlužené americké onuce to platí dvoj násob.
    • Nebýt té "smradlavé" Ameriky, tak dneska smrděl na Sibiři. Ještě v r. 1968 nám tím Brežněv vyhrožoval. A kdyby se nebál té "smradlavé" Ameriky, tak by neváhal to udělat.
      • Chceš snad říct, že v roce 1968 vstup Rusů v tak masivní síle těsně k hranici SRN nebyl předem dojednán s Američany? A co tvoji amíci udělali? Vy--aly se na nás. A vždy se na nás vykašlou, protože jsme pro ně méně než nuly.
      • pokud byste smrděl na Sibiři, asi by bylo za co, mnoho lidí by žilo, kdyby nebylo USA, mnoho válek by neproběhlo...
  • Podle Trumpa USA už nejsou bohatým státem. „Když nejste bohatí, musíte si půjčovat. My si půjčujeme od Číňanů a dalších. Naše dluhy dosáhnou 16 bilionů dolarů,“ řekl americké televizi Fox News. Kritizoval i oficiální statistiky nezaměstnanosti, která prý činí 8,2 %. Ve skutečnosti je prý toto číslo dvakrát vyšší.

    Mnohem pesimističtější je ale Robert Wiedemer, který získal proslulost knihou Americká bublinová ekonomika z roku 2006, v níž popsal ekonomické zhroucení, jež postihlo USA o dva roky později. Podle serveru nyní předpovídá, že USA čeká 50procentní nezaměstnanost, 90 procentní pokles cen akcií a stoprocentní roční inflace.,,
    • A to ještě Trump bilion ubral, zadluženost je 17.3 bilionů!!
  • Kde je tedy Česká republika? Nikde. Česko vzhledem k regulaci platů nepatří ani mezi rozvojové, ani mezi rozvinuté ekonomiky světa. Mzdová brzda, prosazovaná kriminálními vládami ODS a TOP09 a podporovaná i umělou opozicí ČSSD, dostává Česko do propadu až strmého pádu jak ekonomiky státu, tak hospodářských výsledků korporací i malých firem, které zaznamenávají dlouhodobý pokles tržeb a tudíž i zisků napříč podnikatelským spektrem v České republice.
    Platy Čechů nestačí na pokrytí nákladů spojených s bydlením, tedy předražené energie a voda a samotný čistý nájem a drastické zvyšování cen potravin dostávají české pracující do situace, kdy poslední týden nemají mnohé rodiny, tím více jednotlivci na jídlo. Předluženost, která je sledovatelná například u švédských občanů, ale v Česku na rozdíl od Švédska vzniká u pracujících občanů. Ve Švédsku předluženost u pracujících lidí zpravidla nevzniká. Alarmující fakt, že lidé, kteří pracují 12 měsíců v roce a nemají na jídlo a nájemné, však nepřiměl k analýze a rozhodnutím o řešení ani nastupující vládu ČSSD a ANO s KDU-ČSL a jejich vyjádření o budoucích krocích této vlády ani nenasvědčují tomu, že by tato vláda byla ochotna cokoliv měnit.EU má vážné obavy o vývoj situace v ČR a ve spolupráci s agenturami, které monitorují napojení českých politiků na PPF Group a jasně viditelné kroky ČNB a vlády, sestavují katastrofický scénář vývoje v ČR. Počítá se s pádem většiny občanů Česka vlivem exekucí na samé dno a následné masové sociální nepokoje.
    http://www.podivinsky.cz/?p=266
    • Tak lidem uděláme takovou prýma EU- Ruskou válčičku a s pomocí Ruskofobních bezmozků označíme za viníka Rusko a Putina a máme to z krku. USA zatím zmáčknou Čínu a kde byly ty dluhy? Není nad to "spravedlivě" popravit svého věřitele.
  • Ono ,ti Ameriěané dobře vědí ,kdo to letadlo sestřelil.Určítě jim to nesedí s jejich akcemi proti Rusům.V dněšní přetechnizované době jejich satelity umí málem spočítat hvězdy na výložkách vojáků.Kdyby to sestřelili Rusové ukázovali by to a omílali do zblbnutí. Něco tu nesedí
    • Už před chcípnutím komunismu existovala jistá zahraniční firma, která nabízela satelitní snímkování pro civilní účely (např. zemědělství, krajinotvorbu...) a dokazovala, že dokáže satelitem zaznamenat a přečíst číslo auta...

      Takže Američani jistě vědí a jenom nechají vařit Puňťu ve vlastní šťávě a v pravý čas ty informace zveřejní. A sami Rusáci pak Puňťu poženou klackem na Sibiř.
  • A co treba zminit ty nejpodstatnejsi duvody, a to ze sankce jsou neopodstatnene a ze na duvody jejich uvaleni nejsou zadne dukazy zakladajici se na pravde? *5*
  • čeští politici vyvolávájí válku s RUSKEM
    jsou to KRVEŽÍZNIVÉ, ODPORNÉ ŠPÍNY
    • Vše co se po komunistech prolhalo k moci je vlastizrádný lidský dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně za vlastizradu a znárodnit veškerý majetek celých těchto vlastizrádných rodů.
  • Nesvéprávný apendix USA - Bilderbergu -EU - všichni jsou dosazeni, nikdo není volen, to je ta demokracie v EU -evropskou komisi nikdo nevolí, ta je dosazená USA tak je jasně vidět, kdo tu vládne - NWO a ostatní svět se brání, tak ho humanitárně bombardují, tam se prostě válčí, přes mrtvoly k NWO. Big Brother non stop odposlouchává všechny politiky včetně Merklové a pak je jasně vydírá, takže nemohou ani ceknout jinak , než Bilderberg-USA -NATO nařídí. Fakt demokracie de luxe pro ovce a vypatlance jako je tady ten blb tečka pod x.-nicky. - topnácek.,
    • Nejvyšší čas vystoupit z NATA a oni pak vystoupí i další, neutralitu a kašlat na to jejich NATO a z EU udělat EFTU. a špičky kompletně vyházet. J-elita z Bruselu nic neřídí, řídí to USA - Bilderberg a oni berou peníze za nic.
      • Aha, a čekat na Puňťovu "bratrskou pomoc".
        Proč neemigruješ do Putinostanu ?
        • Aha a to je právě to, Putin nám žádnou bratrskou pomoc naštěstí poskytovat nebude, ale USA by se dlouho prosit nenechaly. A dopadli bychom jako naši vojáci v Afganistánu, tak dlouho bychom na sebe upozorňovali a provokovali, až by si toho někdo všiml a poslal by nám nějaký dárek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit