Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíce porušuje dobré mravy právě EU, která se proměnila v dekadentní spolek, jenž prosazuje budování bruselské diktatury. 

  • Evropský dvůr by měl doporučit celounijní referendum mezi občany o tom, zda chtějí zachovat stávající stav EU s neustýlým zakazováním a přikazováním nebo jestli jsou pro snižovat moc Evropské komise a europarlamentu a vrátit se někam k Evropskému hospodářskému sdružení (EHS).

  • "Nové nástroje umožňující blokovat finanční prostředky zajišťují lepší ochranu rozpočtu EU"

    Ä to si z nás všech tady v EU dělají strandu? Ba přímo to se vysmívají všem občanům celé UNIE? Tak tady se bude uplatňovat tvrdý přísný metr? Ale tam do Kyjeva se posílají převeliké hromady našich eur? Eur které byly podle stanoveného klíče vysbírány od členských států. Aby posloužili pro rozkvět a zvelebení EU. Místo toho se odesílají tam těm. Těm kteří trvale odmítají vysvětlit jejich domácí přerozdělení. Při tamním systému je jasné že podstatná část těchto prostředků plyne oligarchům. Přes které malý zelený udržuje svůj vliv. Jak dlouho nás budou bruselští hlasitě obelhávat svými bajkami?

  • janhrom

    EU nic nového nevytváří 

    • Dědo, děkuji vám, za váš myšlenkový přínos. Momentálně EU chystá například významné institucionální změny. Nebudou existovat nějaké komise se svými předsedy. Budou to funkce ministerské - například pro zahraniční věci, pro vojenství. Má být zřízena unijní armáda. Vymáhání rozhodnutí unijních orgánů bude moci být silně pokutováno - toto ustanovení je právě v legislativním procesu EU, stejně jako třeba zrušení práva veta. Nebudu to celé rozepisovat. Jen takto telegraficky.... :-)

      • janhrom

        Nejsem děda. A moc dlouhé.😉

        • Někdo to rád horké, někdo dlouhé. Prostě, nikdo není dokonalý. 😉

          • Staříkovi asi došly argumenty. Delší procházky ve Stromovce nebo kolem Vltavy by mu musely chca nechca prospět.

            • janhrom

              Nejsem stařík A nezapomeňte si prohodit profil.?

            • KIMCID

              Taky si to o cvbn myslíme

              • Reakce na příspěvek:

                Tak znovu: za koho máte mandát vystupovat ? Za kamarády z hospody, za příbuzné, za osoby s IQ pod 90, nebo za stejně postižené z léčebny ?

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Všichni vámi jmenovaní to je vaše rodina že? To by dost vysvětlovalo. 

                • mun.go

                  Reakce na příspěvek:

                  Rozumíte dobře, vždyť je to jednoduché a několikrát jste si to mohl přečíst. Opakuji: Každý jsme nějaký a chování je z velké části dáno geneticky. Například psychopatie určitě. Také životní praxe může přinést deformace. U profeseu čitel se říká, že to není práce, ale diagnóza. Prostředí, vekterém lze za pár let získat hluboce zakořeněný učitelský poučovacípřístup, na který je těžko někdo zvědavý - neb je nátlakový. Žáci, posluchači, musí přijmout ten jedině správný názor pana učitele, že. Takový udopřesňující, nekritizovatelný, nevychýlitelný, móc dobře míněný. Jinak může dojít i na dvojku z mravů. Za drzost. Mnozí z okolí takového psychopoučovatele se těší na jeho skon. Podle mě takovým jedincům s necitlivým a někdy až urážejícím poučováním musí být trvale nastavováno zrcadlo, vyvíjen na ně tlak. Nejste takový právě vy ? Jakmile se v tom poleví, životní praxe nebo genetická danost zase převládne. Chcete zaslat několik příkladů jak začít větu, abyste neurazil a přesto sdělil svůj názor ? Zdarma. Když si je 100krát opíšete psacím písmem, zlepší se to.

                  Doposud jsem npřišel na to, jak začít větu, abych  individuum vystupující například jako vyzlovka-18, cvbn, mykolog ... neurazil. 

                  A takhle on tu mrší diskuze. Možná že je schválně za tím účelem nasazen.

                  • KIMCID

                    Reakce na příspěvek:

                    Nemá cenu se  sním dohadovat, jeho IQ sklenice vody na to prostě nemá.

                    • mun.go

                      Reakce na příspěvek:

                      To bych neřekl. Někdy má jasné chvilky a dobré myšlenky. 

                      Ale pak se nějak utrhne - že by houbičky nebo jiné drogy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit