Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.servit.9
    Kam zmizeli fašisti? Jak byli potrestáni? Jak si mohli policajti v EÚ dovolit střílet do demonstrantů.Odezva špiček EÚ je zarážející!Kdo nadržuje fašistům ve Španělsku?
  • Ať je bombardují,stejně jako srbsko.....bobm jsou-plný sklady,velký,malý,dlouhý,krátký.....stíhačky se taky najdou a je přeci třeba si to vyzkoušet naostro a ne jen na cvičáku !!!! To Áda,ten se ne, rál ve španělsku-poslal tam bombometčíky a jak dopadli povstalci !!! Se srbskem se také nikdo nes, ál,naložili ochuzený uran a humanitárně jim ho vysypali na hlavy !!! Dokonce i nanější náš pan prezident to tehdejší předseda vlády to podepsal!!Tak přeci se nyní nebudou nějak ohlížet....naložit uran a šup ho na katalánsko. *1* *1* *1* Pak se to již nějak zdůvodní,třeba tím,že si spletli směr a místo na Dombas to vysypali tam . *1* *1* *1*
  • Bruselští eurohujeři jsou už proslulí svým pokrytectvím.
  • kdejaký dob.tek ukradne nick a smolí pod ním své bláboly.
  • Dnes kádrovaní je zase a je horší.Ředitele výroby škoda auto propustili z důvodů že se ZAPLETL S LIDMA CO DLE NAŠICH MEDII JE PRAVICOVÁ.A TO PŘITOM JEN DĚLALI BRANÉ DNY PRO DĚTI a pomáhali při záplavách svojí technikou.
  • EU je chlív!
  • U nás za komunismu taky nikomu nebránili hlasovat. Každý hlasovat musel, jinak by měl kádrový škraloup. A když byl na smrtelné posteli, tak za tím přišli až do bytu s urnou (volební). A každý si mohl "vybrat" kandidáta národní fronty, kterého určila KSČ, tenkrát ještě bez "M". *1*
  • http://www.epshark.cz/clanek/141/novy-podvod-nevladnich-organizaci-pasovani-lidi-s-r-o

    *9*
  • Řekl bych, že referendum na Krymu bylo sice průkaznější, protože tam ozbrojené složky nikomu nebránily jít hlasovat, zatímco v Katalánsku policie kradla volební urny, bila hlasující a znemožňovala násilím přístup do volebních místností. Ale přesto se našlo (jestli se nepletu) přes 40% odvážných a odhodlaných, kteří si našli cestu jak svůj hlas odevzdat. Měli bychom k výsledku referenda mít o to větší úctu a nebagatelizovat ho.
  • Minimálně měli donutit vládu Španělska k demisi za bití vlastních občanů.
  • Jaképak bylo na Krymu referendum? Asi jako u nás před vznikem Protektoratu Böhmen und Mähren nebo při "bratrské pomoci" v r. 1968.
  • "kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde !" *1* *8* *7*
  • Do věcí Španělska se EU nechce vměšovat, to je v pořádku. Proč se ale musí mermomocí vnucovat do věcí Ukrajiny? Je jasné, že pokud někdo uzná referendum v Katalánii, musí uznat i referendum na Krymu, které bylo minimálně stejně průkazné!!
  • Katalánsko pěkné zrcadlo demokracie po EUrosocialismu demokaracie plna huba a jak dojde na vec a obcane demokraticky zvoli svoji volbu, zakazy, represe, sikana, vyhrozovani...
  • Tak si jí založ někde na ostrově a neotravuj normální lidi .Když nás počkodila 21 letá okupace tak tato ještě víc,kdy již nemáme vůbec nic než montovny a námezdní práci jak dlouho?
  • EU se nemůže vměšovat do žádného státu to za prvé.Za druhé já volil SPD jako právoplatnou stranu a předpokládám,že váš dojem není jako průjem.Nepochopení do jaké situace se dostal tento stát je opravdu na vrácení i základního školného.Kdo může ještě, obhajovat tuto společnost tak je buď mladý nebo nezná dějiny své země.Zastával jsem vždy názor,že tato země musí být spravovaná zodpovědnými mladými lidmi,protože to je jejich života sociální spravedlností a postarání se o generaci a důstojné stáří rodičů,kteří jim dali život.Ani jedno ani druhé tady nevidím.Neustálé útoky šmejdů na sociálně bezbrané občany.Je trapné kolik kandiduje na presidenta do parlamentu apod.Na 10 mil.prdítko směšné.Kde jaký halama požaduje jen peníze za něco co je pofiderní.Naposledy p.Hutka,opravdu posila a další.Nevrácení majetků lidem,kteří opravdu něco udělali pro tento lid ,ale pro svou skromnost se stydí něco žádat.Sprostota ČEZU ,OKD jsou mementem doby,která se vrátila do 19.stol díky pár ožralům a narkomanům.Zničení všeho co se budovalo od Rakouska -Uherska a i za Rakousko-Uherska našimi předky.Demokracie a různé ideologie jsou jen prázdné fráze a to Katalánsko je toho důkazem a tam je vidět ta slavná demokracie zaklínadlo dnešní doby,kterou nikdo nikdy neviděl.
  • Pozor, tohle je mega.důležité, čtěte a ...

    1url.cz/ktg6x

    *13*
  • Pane ex senátore MUDr. Pavle Lebedo, je od Vás hezké, že jste pracoval plných 45 roků a po celou dobu platil nemalé daně. Jak vidím, také jste se nechal obelhat zákonem č. 589/1992 Sb., o sociálním POJIŠTĚNÍ. Jak je to ve skutečnosti? Jediným vkladem na vlastní důchod do průběžně (!) financovaného státního důchodového systému jsou dobře vychované pracovité děti, které ze svého odvodu sociálního pojištění přímo financují starobní důchody svých rodičů...a bohužel také důchody bezdětných důchodců. Vaše osobní konto u ČSSZ je jen virtuální a je vedeno jen za účelem výpočtu výše důchodu, nikoliv za účelem výplaty důchodu.
  • juro, zjevně bys uvítal. kdyby se naše země opět stala kolonií CCCP, o což se Putin se svou kamarilou snaží. Ale naše země svou tradicí, civilizací, chováním, myšlením obyvatel patří do Evropy. Na rozdíl od Putinovy říše, která strukturou, tradicí, myšlením obyvatel do Evropy nepatří. Nezapomínejme, že půlstoletí ruské okupace naší zemi nesmírně poškodilo. Pokud se nepovažuješ za Evropana a vyhovovalo by ti víc východostepní ruské myšlení a jejich způsob života, nic ti nebrání v přesídlení do země zaslíbené. Dnes už není naše země zadrátovaná ostnatými a elektricky nabitými dráty a každý může svobodně vycestovat nebo se i přestěhovat tam kam ho srdce táhne.

    Naše širší vlast je EU, budoucí USE a proto usilování nebo hlásání přání o jejím zániku nelze nazvat jinak než vlastizradou. Tak si odpusť takovéto řečičky a přestěhuj se do Putinova chanátu, pokud tě tam srdce táhne.
  • jurohnůj má jako vždy pravdu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit