Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • noto víš ale hlavně že se odstřihnou  ale v Africe víc zemí fandí Rusům  to to bude zábava  zimní seánka

  • A vozit to budou přes půl světa stovky tankerů s pohonem na nejhorší svinstvo, mazut. Idioti v Bruselu vymyslí Green deal a mají v plánu zakázat auta na benzín a naftu, ale obří lodě na mazut, které zbytečně brázdí po světě s plynem, co je přitom na dosah ruky za babku, za humny v Rusku, to těm idiotům najednou nevadí. Brusel a lokajské neoliberální vlády vedou Evropu hopem cugrunt a to jenom pro geopolitické zájmy US protektora a aby si evropští političtí lokajové zasloužili podrbání za uchem od amerického páníčka. Už aby se ten byrokratický parazitický moloch EU na hliněných nohou rozpadl. 

  • Jo? Ale v mezi běžnými lidmi v EU není zájem ani vůle odebírat z Afriky nějaký plyn. Evropa je protkána kvalitní sítí plynovodů.Tradiční dodavatel nabízí po léta běžné ceny a spolehlivé dodávky.Jen nesmí EU prudit a vyhryzovat.Nesmí z Bruselu vykřikovat takové pitominy, že se obejdeme, že se odstřihneme a podobně.Jo v Bruselu mohou.Nebo v Praze .Ale výhradně za sebe. Tady nikde není zájem o nějaká gesta blbosti a podlézání do Kyjeva. Tady je výhradní zájem o klidné a bezstarostné prožití následující zimy. Všechno ostatní je evropanům tak nějak u zadku.

    • no jo jenže blbost kvete za každým rohem 

  • KIMCID

    Země s největší kriminalitou? Občanskou válkou? Chudobou? Dobrý tleskám EU :D

  • josef.chmela

    Tak my budeme odebírat plyn od jedné z nejchudší země světa. Snažím se pochopit proč jsou tam tak chudí když mají ropu a plyn. Á, už jsem na to přišel. Ony ty komodity za ně prodávají "demokratičtí" kolonisté z GB a možná i z USA. A veškerý vývar z tohoto prodeje shrábnou do kapes soudruzi kapitalisté. Tak se demokraticky vydělává. A naše vláda tyto zloděje začne podporovat. No, vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.

    • goyim

      Tak samozřejmě. A na čem sis myslel, že byla z části postavená ta západní ekonomika? Na levných surovinách a energiích, které jsou buď za a) dovezeny za babku z tzv. klientských režimů, které si tam západní "demokratický" imperialista kultivuje už dekády (svrháváním režimů a instalováním diktátorských loutek) nebo jsou za b) rovnou kradeny za bílého dne.

  • tobro

    Čím dříve pochopíme, že EUsojuz skončil/končí, tím lépe pro nás pro všechny!

    Chce-li někdo relevantní info, kuk sem

    https://www.michalapetr.com/mip-85-brusel-se-chytil-do-pasti-svych-vlastnich-cachru-saudska-arabie-se-stala-nejvetsim-dovozcem-levne-ruske-ropy/

    a sem

    https://www.michalapetr.com/mip-84-brusel-zakazuje-pect-chleba-a-housky-abychom-nezmrzli-mame-vyhladovet-po-uterni-schuzce-v-rimske-vile-zeffirelli-nasledovala-v-kremlu-sabraz/

  • goyim

    "Moralistická" EU se obrací k Nigérii, výkvětu demokracie a nekorupce. Opět se zasmějme této chucpácké kolonii Ušáka.

  • Tak to je zajisté spolehlivý dodavatel jako hrom. Bývalá kolonie Velké Británie, kde kapitál patří z velké části neznámým vlastníkům bude dobrá náhrada.

    Nigérie je pátým největším světovým vývozcem ropy a zemního plynu.  Současně však stále zůstává zajatcem svých vnitřních politických a bezpečnostních problémů. 

    Slyšeli jste něco o Boko Haram a podobných bandách, které kontrolují celá rozsáhlá území? 

    To bude Evropa v dobrých rukou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit