Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EU si už nemůže dovolit tolerovat rozdílné názory a svobodu slova. To snad všichni eurosoudruzi chápou, že?  :(

  • EU si již nemůže dovolit veta členských států? NE ! To členské státy si už nemohou dovolit zůstat v EU !

  • To budou ty západní hodnoty EU o kterých tak rád píše Občan.Zatim je to pořád v nich, poroučet ostatním by se jim chtělo.Nevidim rozdíl mezi západem a východem.

    • Vidím rozdíl že servilní západ páchá pomalou hospodářskou i životní sebevraždu a realistický středovýchod je přehlížen jak ubohý chudý příbuzný,Středovýchodní politici,s výjimkou našich,jsou ovšem lehce řečeno o něco více inteligentní a negra+pologramoty odmítají atd...

  • josef.chmela

    EU si už nemůže dovolit vůbec nic. Musí pouze mlčky čumět na klesající euro a upadající ekonomiku a zhluboka se klanět a posluhovat vysmátým USA teroristům.

  • Nebýt Maďarů a Poláků a hlavně práva veta, tak už tu máme desetitisíce a možná i statisíce  islámských čmoudů podle kvót. S koncem práva veta by nás čekaly ještě další zvrácené chuťovky, kterým bychom se nemohli nijak bránit a jen museli je tupě přijímat. O všem by rozhodly by velké státy na základě diktátu silnějšího.    

  • mun.go

    Evropský parlament žádá konec práva veta pro členské státy EU

    Co může být pro naši zemi ještě důležitějšího než možnost zvolit si svůj energetický mix a ubránit pro občany svobodu slova? Myslíme si, že zachovat její samostatnost – aby o zákonech platících v ČR rozhodovali naši zákonodárci a aby zemi spravovala vláda česká, ne cizí. A právě toho se týkala rezoluce požadující změnu unijních smluv, která by zbavila členské země práva veta. Vzletnými slovy „by posílila akceschopnost Unie na základě reformy hlasovacích postupů, včetně umožnění toho, aby bylo v Radě v příslušných oblastech a v mimořádných situacích rozhodováno kvalifikovanou většinou namísto jednomyslnosti“.

    Rezoluce byla snadno prohlasována v poměru 450:132:55 s podporou sedmi českých europoslanců. Proti byli pouze Vondra, Zahradil, Vrecionová, Tošenovský (ODS) a Blaško (SPD). Zdrželi se – Charanzová, Dlabajová, Hlaváček, Knotek, Kovařík (ANO), Zdechovský (KDU-ČSL) a Konečná (KSČM). A kdo by tedy bez skrupulí zbavil Českou republiku zbytků suverenity, aby se musela podřídit unijní většině?  

    Zapamatujme si tato jména: Gregorová, Kolaja, Peksa (Piráti); Niedermayer, Pospíšil (TOP09); Šojdrová (KDU-ČSL); Maxová (zvolena za ANO, nyní ve frakci soc-dem.)

  • No doufám, ve zdravý rozum Poláků a Maďarů. Spolu je jich dost, aby byli schopni se tomuto vytvoření IV. říše postavit. U nás a na Slovensku  už je mnoho zaprodanců snu o jednotné (bohužel, víceméně islámské) Evropě), pod diktátem Bruselu... 

    O těch zaprodancích svědčí vliv "západní demokracie" po roce 89. Rozdělení Československa, výprodej a rozkradení průmyslu, majeků, nerostného bohatství, vodních zdrojů, plynových zásobníků. (pod heslem že jen soukromý podnikatel, je správný hospodář, nejlépe zahraniční - přičemž zapomněli dodat, že ve vlastní prospěch). Co nám ,ještě zbývá..? Jednotlivcům, ještě domky, byty, nějaké polnosti.. O ty nás možná připraví exekutoři, díky drahým energiím..   Co odkážete následující generaci, z byvalého prosperujícího Československa? Když nám tu pomalu nic nepatří, EK nám diktuje co smíme a nesmíme pěstovat, vyrábět. A  tu národní hrdost, za kterou mnozí předkové neváhali položit i svůj život, jste ochotni prodat, za pochybné Evropanství, nákupní košíky plné méněhodnotných potravin, pod diktátem nadnárodních společností..

    • Naprostá pravda,děkuji.

    • sow.da

      Poláci už dávno nejsou odbojní a Maďarsko samo nestačí. Slováci a my jsme po.... a zbytek se veze.

    • vanhorne

      EU rozdelila Ceskoslovensko i kdyz Klaus s kolegou Meciarem neco takoveho v zivote nechteli dopustit. EU vyprodala a rozkradla vsechno mozne co se dalo, proto fotr divoke privatizace Klaus a jeho kamaradi posbirali uz jenom bezcenne paberky.

  • vanhorne

    A terazky mi povedzte, Kefalin, co vy si predstavujete pod takym pojmom "Veto".

  • Typická germánská mluva - jako vždy  ve  vztahu  ke  státům na východě....

    Teď budou hledat ty, na kterých by se mohl  dav  vyřádit - tak jako Hitler 

    a spol. předhodili (nejen) Němcům německé starousedlíky židovské víry...

    Pochybuje  někdo,   že Ukrajina  je jen první episodou III. světové války?

    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    A to Německo je nám geograficky nejblíže - to je pravda. Máme se na co

    těšit  - na další germánskou . . . !

    • josef.chmela

      Ano, tentokrát by se Rus nesměl zastavit v Berlíně ale musel by dojít až do Bruselu.

  • EU jako že jedna říše,jeden národ, jeden vůdce 🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit