Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestliže se někomu dýchalo za komunismu svobodněji, nic mu nebrání odstěhovat se na východ. A nemusí to být ani do severní Koreje, stačí do Ruska, kde Putin se svou věrchuškou komunismus křísí. K převážné části příspěvku se nevyjadřuji, protože je nesrozumitelný, motivovaný spíše emocionálně než věcně.
  • Já myslel, že státy v EU jsou demokratický. Zatím ale z Bruselu jde zákaz za zákazem pro občany. No nezbývá mi než konstatovat, že se za totáče dýchalo svobodněji! To Ti de, bilové nechápou, že tímto zlikvidují mnoho firem v zemích Eu a přibude tím i nezaměstnaných. A ubydou tím také příjmy do rozpočtů. Místo rusa, zlikvidují svoje firmy. Opravdu inteligenti. Žádám okamžitý výstup z EU, kam jsem ostatně ani nikdy nechtěl!!!
  • Sankce proti Krymu jsou akorát pro srandu králíkům.Ty ale vůbec o ničem nerozhodují.Krym má Indii a další státy se připojují pro spolupráci s Krymem.Takže s těmito druhy zpráv se můžete nechat vycpat.
  • Takže když po hitlerovsku tedy po Americku začnu bombardovat Detroit pod záminkou
    ochrany menšiny a pak si ho ukradnu pro sebe tak je to podle vás v pořádku.
    Díky podobné loupeži totiž vzniklo Americké Kosovo.
  • Mohl bych poprosit o právní stanovisko v čem je znání Kosova v rozporu s mezinárodním právem a s kterými jeho ustanoveními?
  • A stejná EU plně uznává Americké Kosovo které vzniklo v rozporu s mezinárodním právem.
    Co je to za právo? Buď bude platit pro všechny anebo ho nikdo není nucen dodržovat.

Jsme hlupáci my občané EU kteří vůbec platíme daně když EU vesele toleruje daňové ráje
    pro podnikatele. Sportovci také platí daně v zahraničí ale využívají levnější domácí služby
    - třeba lékařské.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit