Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ". Je nepřijatelné, že jsou zobrazovány jako sexuální objekty,“ uvedla Anne-Sophie Pelletierová z levicové frakce GUE/NGL."

    Ženy nesmí být sexuálními objekty! A právě proto by mělo být ženám zakázáno nosit minisukně a oblečení s hlubokými dekolty! Pouze muži musí být sexuálními objekty. EU ví nejlépe, co je pro ženy to nejlepší! Možná ženy povinně schovat do černých pytlů. A hned je po sexuálních objektech. A jelikož je zde rovnoprávnost, schovat do těch samých černých pytlů i muže.  Není důvod k tomu, aby ženy vystavovaly na odiv své postavy a vnady. Sňatky mezi mladými mohou dohodnout přeci rodiče a tím jim zajistit štěstí.

    EU ví a zná!

    • Mili Jiří bohužel máte pravdu. Časem to tu bude jak u muslimů ženský v burkach a bez doprovodu ani na krok. Smutne je, že i v tom europarlamentu sedí i ženský a ty si na sebe pletou bič. 

  • Diwa

    Regulovat tyhle věci mají rodiče ! Pokud tříleté dítě má mobil a nezná nic jiného než mobil, chtěl bych vidět straší dítě v takovéto rodině. To by seděl jenom u PC ! Ano, nikdo neříká aby tam nebyl, ale s rozumem a regulací rodičů. Jenže Rodiče na všechno kašlou a děti neznají nic jiného. Potom se nemůžeme divit, že dětem je všechno jedno a kamkoliv přijdou hledají jenom wifinu.........Vše začíná u rodičů !!!!

    • Máte částečně pravdu, ovšem pokud vy jako rodič budete omezovat dítě v přístupu na internet a používání mobilu a PC, bude možným důsledkem jeho vyřazení z dětského kolektivu a společných zájmů. A tím spolehlivě vaše dítě pošlete v tomto kolektivu na vedlejší kolej. Děti prostě vidí svět jinak, než vy a chtějí se zařadit mezi vrstevníky a ne poslouchat vaše řeči o tom, co je a není správné.

  • Ministerstvo "Dobra" zasahuje, ridi a pomaha.   Kazdy den prekracuji meze, orezavaji svobodu. Narizuji co si myslet, co rikat, zakazuji slova, narizuji co jist, cim topit ci jezdit, co poslouchat a na co se koukat. Narizuji, co je pravda. Zavedli cenzuru, aby ochranili "spravnou pravdu". Prepisuji dejiny.  Orwell se nemylil...

    • Ovšem ani Orwella asi nenapadlo, že to, o čem psal přijde z rádoby demokratických států a ne z těch totalitních. Taky bych netušil, že bude na vzsedtupu západoevropský a americký neomarxismus, který bude určovat co je správné a co ne a vynucovat si to na lidech.

      Pro mne je základem demokracie a svobody možnost výběru. Ovšem ta je čím dál více oklešťována. Samozřejmě v zájmu "veřejného blaha a dobra".

  • Pěkný večer všem, jistě si všichni pamatujete paní Soňu Pekovou, kterou vláčeli bahnem za to, že....., ano tenkrát měla pravdu, dnes už to uznávají i soudruzi kapitalisti. Tato dáma má IQ hodně přes stopadesát, no a když toto číslo vidělíte třemi tak vám vyjde -fiala, rakušan, pekarová adamová. No a když to číslo vidělíte desíti vyskočí vám z toho IQ jednoho europoslance 

  • Takže asassin s kozama a nějakej tří penisovej drak, aby to bylo vyvážený. Ach jo fakt některejm lidem co rozhodujou jebe v kouli co maj na krku. Bohužel, ale je tam musel někdo zvolit a to je o dost horší. 

  • "......

    která by měla omezit hypersexualizaci ženských postav ve videohrách. Je
    nepřijatelné, že jsou zobrazovány jako sexuální objekty,“ uvedla
    Anne-Sophie Pelletierová z levicové frakce GUE/NGL."

    Tak to se povedlo! To je špica názor! Prostě se stvořitelé her rozhodli, že postava bude taková.Protože se mládeži v tomto věku PRÁVĚ TAKOVÁ líbí. Pokud se tady Anča z frakce přibližije vzhledem  takové "Grétě" máme s ní vřelý soucit. Ale co my tady s tím u počítačových her?

    • Stačí že tací lidé už pohnojil celej filmovém průmysl už se se.ou i do her.

      • Přesně tak. Je v pořádku, když si může producent filmu natočit film o Romech, homosexuálech, transsexuálech, afroameričanech apod. Nebo je tam prostě obsadit do hereckých rolí.

        Není v pořádku, když tam povinně musí někoho z uvedených skupin zařadit.

  • Pegi je nastaveno dobre otázka je zda ho respektují prodejci .Tak že pan dělá jen zbytečnou práci 

    • Plus to že na gender mu lidi se.ou!Buď si hru kup a hraj ,jak ji někdo pracně udělal ,nebo nekupuj. Jak se jednou takové kravině ustoupí budou to chtít všude i třeba v automobilovém průmyslu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit