Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přiznám se rovnou, že jsem si dělal z tohoto onemocnění srandu. Srandu jsem si dělal do doby, než jsem přišel o svého tátu, kterého jsem měl opravdu hodně rád. Myslel jsem si, že se nastěhuji k němu do bytu, abych mu byl blíž. Přišel jsem tam a rychle odešel. Nedokázal jsem tam být ani chvilku. Proto jsem byt nechal vyklidit od firmy https://vyklizenipoumrti.cz/vyklizeni-po-umrti/ a rychle jsem ho pak prodal.

  • A loňskou konspiraci máme v reálu potvrzenou samotným Bruselem. Potom věřte politikům a oficiálnímu mainstreamu, kteří nás ještě loni chlácholili, že žádné covid pasy se nechystají. Co na nás chystají příští rok, čipy pod kůži? Ve Švédsku už jsou testovány na hloupých dobrovolnících, takže co nevidět budou zavedeny všude. Na to se můžete spolehnout. Mocní si nenechají ujít takovou příležitost dostat lidi dole pod absolutní kontrolu, do nové totalitní společnosti elektronického koncentráku. Zatím je to prý konspirace.  

    • A v čem prosím vidíte konkretní problém?

      Chápu, že různí vejlupci s tím mají problém. Ale nekradu, neloupím, stařenky na ulici neznásilňuji, nejsem speyer, feťák z ulice, doma děti a manželku netluču,  .....  - tedy nemám problém když bude kamera třeba na každém rohu. Totéž s mobil.tlf.,  dalšími el.aplikacemi, ...

      Pro mne za mne, když to někomu dělá radost a posiluje tím svoji "důležitost" ať má o mne záznam i třeba o použití WC.

      A nějaký "covid" pas - to mne nechává úplně klidným. Vždyť např.: mám potřebu řídit auto? Musím si pořídit ŘP. (do nedávna jsem musel mít pro cesty ven navíc i tzv. mezinárodní ŘP). Do nedávna (možná dosud??) existuje tzv. očkovací průkaz, ....  Mám zájem cestovat do řady států např. rovníkové Afriky - musím mít tolik různých očkování a k nim příslušných "osvědčení", .....  Tak holt mám-li zájem v dnešní době bez problémů cestovat po EU, pořídím si "covidpas".  Žádný problém, jen o jeden (v podstatě zbytečný) "papír" navíc, který se v té záplavě obdobných "důležitostí" zcela ztrácí.

  • KIMCID

    Ač je SPD stádo hlupců mají pravdu prostě vás donutí se očkovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit