Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pak li že Imigranti nepříjmou naše hodnoty budeme muset převzít my jejich....... Já jen aby se Chovanec, Sobotka a Babiš rozpoměli jak dopadl Kadáfí, Mubarak nebo Husain.

    No a předat kmenovým válečníkům v arabském světě po druhé válce moc byla taky blbost. Válčili tam celou dobu před Anglánama a Frantíkama a sotva odjeli začali se mlet nanovo. Prej k vůli koránu..... Leda houby.... leda by to byl místní výraz pro plné koryto.
  • Když Evropa dobývala svět, svět se bránil. Když svět dobývá Evropu, Evropa se nejen nebrání, ale toto své dobývání její politici i podporují a vlastní protestující občany nazývají nesnášenlivými xenofoby, rasisty a nacisty a když přesto vyjdou do ulic, tak je pokropí z vodních děl.
    TOTO chování vlastní vlády nemá a nikdy v dějinách nemělo obdoby.
  • Dopis Víta pokorného válcuje internet.

    http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fwww.ireporter.cz%2F2015%2F11%2F17%2Fdopis-vita-pokorneho-valcuje-internet%2F
    • Co to psalo za retarda ??? Kdo rozvrátil Assadův režim ??? Všichni ostatní jen ne Assad ???
      Ten mírumilovný gauner z dědičným trůnem ze státu kde zcela vyjímečně platí od roku 1962 vyjímečný stav si tě najal a nebo jsi takový trůba ???
      Povstání v Sýrii nezačalo invazí Amíků ani Izraelitů ani nikoho jiného.
      Ten vylízaný Alávista Assad nechal střílet do pohřebního průvodu nějakého šítského duchovního, který náhodou chcípl v jeho kriminále. Při pohřbu obětí tohoto teroru se sešly tisíce lidí což považovl král stihomamu za demonstraci a začal do nich střílet znova. Jedině trubka se může divit že lidem došla trpělivost a vykradli státní kasárna včetně munyčáku. Pak teprve začala řezba.............

      Strč si svoji propagandu v četně pohádkové postavy Víta Pokorného a bratrské pomoci hrdinných Putlerovců víš kam. Dej si stakan a jdi oblbovat svoje krajany v širých bažinách. My tu máme internet bez cenzury. Tak ti to nesežerem.
    • V nedávné minulosti vládly v zemích Středního Východu většinou středověké autoritativní režimy. CCCP pak se svými satelity začal vyzbrojovat různé bandy primitivních loupežníků v rámci tzv. "podpory národně osvobozeneckého boje" s cílem svrhnout legální vládu a nahradit ji těmi všehoschopnými primitivy rozšířit vliv CCCP i v těchto zemích.
      Je to jako kdyby se v dětském domově svrhlo jeho vedení a chovancům se odevzdaly klíče, číslo konta a pistole...
      V současné době kdy CCCP chcípá hlady protože civilizovaný svět ho odmítá podporovat kvůli jeho loupežným výpadům v Abcházii, Jižní Osetii, v Čečně, na Krymu, na východní Ukrajině... tak Putin se svou věrchuškou jistě dá dohromady pár rublíků a možná sežene i pár dolarů, aby zaplatil převaděče slimáků do Evropy. A až slimáci Evropu rozvrátí, bude potom snadné poskytnout ji "bratrskou pomoc" a v rámci nájezdu ji vyloupit a oddálit tak o další půlstoletí chcípnutí CCCP. To ovšem soudruh Lery jakožto agent Putinlandu nepřizná, že.
      • Taky Tě zdravím. Nejsem soudruh Lery, a ani nehájím zájmy Putinlandu. Mohu s Tebou souhlasit pouze v tom, že mocnosti se snaží uzurpovat části zemí. V historii to byla kolonizace a drancování obsazených zemí, Anglie drží kolonie dodnes. USA sice tvrdě neobsazují země, ale mají v nich své vojenské základny (myslím, že jich je asi 160). Svoji politiku neprosazují formou "primitivních bojovníků", oni zorganizují převrat ve vybrané zemi a pokud se jim nepodaří převrat zorganizovat, tak tam vlítnou se svoji armádou a vojsky svých spojenců (konec konců od pádu věží, to ukazují mnohdy v přímém TV přenosu). Na internetu najdeš, kolik lokálních válek USA uskutečnily po skončení druhé světové válce. Rusové sice taky, ale nikoliv v zájmu porobení národů (to bylo v 68 u nás a pak Afghánistán - možná Čečna,ale tam alespoň drží na uzdě jiné muslimské teroristy). Nehledě na to, že se stále opakuješ se svým CCCP, jsi rozpoznatelný a mohl by jsi psát pod svým pravým nickem. Je to zbabělost se zkovávat za vymyšlené nicky. Nevím jak ty, ale asi je pouze tvůj názor, že je v Rusku hlad. Ono i v jiných státech Evropy, Asie či Afriky lidé umírají hlady. Tvé příspěvky jsou plné zášti,zloby a hlavně hlouposti. Ale s tím se nedá nic dělat, pokud se s tím člověk narodí. Je to ovšem nebezpečné pro vlastní národ. Z takových lidí se v těžkých chvílích národa stávají udavači a zrádci.
        • Perfektní. Ale u Simona je to už zřejmě psychická diagnóza. Ten se nezmění a bude si slále mlít své nesmysly.
        • Lépe to nešlo ani napsat. 100% souhlas. Palec nahoru! *4*
  • muslimští uprchlíci jsou vlastně paraziti,kteří se rozmnoží a zabijí svého hostitele,pak půjdou dál dokud to půjde,dokud bude hostitel, bude žít i parazit,bojím se toho,že tato nemoc je už tak silná a hostitel slabý,že už se nemůže bránit a zbude jenom jedna cesta k definitivnímu vyléčení planety- atomová válka
    • Obávám se, že k takovým koncům to směřuje.
  • Umírnění teroristé je něco jako být tak trochu těhotná.
  • Bude se to letos opakovat?????

    www.youtube.com/watch?v=IRdzuKXsMac
    • Pokud se nezačneme konečně bránit střelbou, tak bude. A bude to mnohem horší !!
    • nebude, Novorosijci nás ubrání *10*
  • Ježíš to jsou zase neustále opsakované nesmysly

    "Když Evropané osídlovali svět, často to dělali tak, že nejprve člen rodiny odjel do nové země jako Argentina či Spojené státy a posílal domů zprávy a peníze. Po delší době za ním přijeli ostatní členové rodiny.
    Nyní se to děje opačným směrem - ze Sýrie do Německa, z Maroka do Nizozemska, z Pákistánu do Británie.
    .
    Milký autore článku, když kdysi naši předci vyjížděli do světa, tak tak činili na rozdíl od současných migrantů legálně a ještě nečekali, že je někdo bude za Velkou louží živit, šati a ubytovávat. Zastavit migraci samozřejmě šlo a lze. Stačí se jen nebát represivních prostředků, které běžně používají vlády civilizovaných zemí proti svým občanům. Tzn. včetně výstražné a následně ostré střelby.
    A nejlepší je ten nesmysl, že Evropa potřebuje tyto migranty k tomu, aby tady pracovali. Kolik procent z nich bude pracovat? Kolik procent z nich se bude živit nebo spíš přiživovat nelegální činností? Vidět v nelegálních migrantech dobro pro Evropu může pouze velký naiva nebo s prominutím, velký blbec.
    • Pokud chce naše země ještě něco ušetřit, tak zrušte na hranicích výstražný výstřel. Munice také podražila.
      • Více jak 100% souhlas.
        Co je to za blbost - nelze astavit příval čmoudlých teroristických ručníkářů - velmi jednoduchý recept - potápět pašerácké čluny hned uprostřed moře, poslat z nimi ty naše multi-kulti pomatence (když se utopí s tou vandáckou bandiou nechtěných netáhl žádná škoda nevznikne) a do měsíce není co řešit. Stačí pár dobře umístěných kulometů na jižním pobřeží a ta svoloč nemá šanci.
  • Španělé mají taky problémy ....

    http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falobienproducciones%2Fvideos%2F1677246652520183%2F%3Ffref%3Dnf
    • není to náhodou jižní amerika? .....nakonec ve výsledku to samé jak medvědi u Kolína *15*
  • Švédi na to již přišli ....

    http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fczech.WeAreHereAtHome%2Fvideos%2F1498952610405702%2F%3Ftheater
    • Jediné řešení - zmenšit dvorek, vybrat větší bič a tvrdě do nich. Ničemu jinému ta pakáž nerozumí.
    • (.) všech sluníčkářů ať poznají silvestrovký středověk- majdan po čmoudsku *15* *10*
    • to je šílené *11* *12* *12* *12*
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pak-pribehli-Arabove-a-kriceli-ze-jsou-to-jejich-zeny-a-ze-me-podriznou-Autenticke-svedectvi-z-kolinskeho-silvestra-417548

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit