Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1) V Čechách je běžně výkon odtržen od odměňování, ale opačným směrem než hlásá náš ekonomický čuru: doktoři v nemocnicích dělají za pár šupů kvalitní práci, pitomci v bankách berou mnohonásobně více za pár žvástů atd.

    2) Ve vyspělém světě si menšina sociopatů mastí kapsy a zaniká střední třída, protože ocasové jako je Klaus, otevřeli trh k vývozu všech aktivit do oblastí tvrdého okrádání lidí (Čína, Indie atd.). Ve vyspělém světě není business, není práce, nejsou příjmy pro většinu, jen pro Klausúv dobytek.

    3) Klausi, přestaň oblbovat, všichni vědí, že jsi křivák.
  • Starej Průpiska je jeden z těch hlavních, kteří mají na svědomí již více než dvě naše ZTRACENÉ DEKÁDY. *11* *11* *11*
  • Gauner a agent Kremlu Kikina by měl zalézt. Zorganizoval krádeže tísiciletí = "privatizace" a nestydí asi krást v cizině na státní návštěvě před kamerami.
  • Vzestup Evropy byl ukončen první světovou válkou.
  • křižovatce a čeká ji ztracená dekáda, modré česko je v pr...eli a čeká ho dno propasti. velký klimatolog se svou modrofašistickou sektou potlačil svobodu a demokracii a díky korupci zavlekl zemi do takové ekonomické žumpy jakou nevybagrovali ani ti pitomí bolševici
  • Ne EU ale klauz a jeho dinosauří 21 leté podržtašky zde vytvořili zločinný systém,že se podniky prodávaly určeným osobám za účetní hodnotu,která byla několikrát nižší než tržní cena,úvěr dostal pan podnikatel na tržní cenu,aby měl něco do začátku, pak podniky po částech rozprodal a ohlásil bankrot,dluhy převedl na Českou konsolidační agenturu.Nepatřil mezi určené osoby i babiš? ČKA pak byla zrušena a dluhy kolem 300 miliard převedeny do státního rozpočtu. A bylo vymalováno. Státní dluh dnes platíme všichni.Tak klauz a jeho kumpáni vytvořili vrstvu kožených,krejčí,babišů,pitrů, komárků,kelnerů,palasů a dalších miliardářů,kteří nesmí opomíjet vysloužilé nebo spíše zasloužilé politiky typu grose,topola,zemana a spol. a nějaké to všimné jim zavčas předat.
  • Ten ješitný pán si snad nikdy nepřizná, že celý ten marasmus, který tady máme, jde právě na jeho triko. On sdělil vekslákům a dalším lumpům, že neexistují špinavé peníze, on s kumpány nechal zhasnout při největší zlodějině století, on dával největšího gaunera Koženého za vzor podnikatele slovy "takových, kdyby tady bylo" ! Otevřel stavidla zlodějinám, likvidaci všeho, co tady sloužilo lidem. Sám si s rodinkou také pomohl, moc dobře. Jeho hlášky už zajímají jenom fanatiky a obdivovatele. I když s Evropou má pravdu, to ale ví snad každý, i bez něj.
  • :))))) ten lotr mě rozesmál. EvropA MUSÍ ZAČÍT JAKO MY PO SAMETU. Tak vše rozkrást.To je možné jen V ČR.
  • Tak ten má co nejmíň mluvit. Když vstupoval do politiky v OF tak chodil ve svetru a bydlel ve 3+1 a hned jak se líp zorientoval tak najednou Livii ukradli šperky za 5 miliónů a ODS získala peníze od neznámého dárce. Připomíná mi to rčení Zloděj křičí chyťte zloděje. Už aby vrchní loupežník skončil, historicky se už znemožnil- perem.
  • My už patříme Rusku. Díky zprostředkovatelské práci zemědělského magnáta AB. už patří strategická většina českého zemědělství a potravinářského průmyslu ruské oligarchii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit