Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivislo
    Polsko je především suverení stát a může si tvořit zákony jak je libo.Ostatní země se s tím buďto smíří-nebo budou vyskakovat s oblíbenými nic neřešícími sankcemi.Viz-Jourová
  • nová myšlenka zazněla ze sousední země. Má morální právo nepřijímat ty z gumových člunů. Nezapřičinila jejich stav, neplundrovala jejich země ...... ale zejména nemůže a nechce snižit jejich přítomností úroveň života v zemi. Moc pěkně formulováno. Pokud mám v zemi parazita, musím vynakládat nemalé prostředky na jeho živobytí a vlastní ochranu. Protože parazit je prokazatelně agresivní a útočný. Kluci dobře to vedete!
  • No zdá se že EU se začínat vměšovat do národních zájmů zemí a bere si že má ve všem neomylnou pravdu !!!
    • Ještě žádná společná, jednotná vláda, ale už rozhodují a zasahují do vnitřních věcí.
  • dělá bubu na Polsko? No bojim bojim! To si snad dělají kozy. Přeci, že by bruselšťí věděli lépe co je nejlepší ve Varšavě? Asi mají v Polsku sakra důvod k takto radikálním krokům v soudnictví. Jasně že třeba reforma medií tam moc bolela. Protože si vzpomínám, jak byly časy kdy tam v TV mluvil každý, kdo měl v zadku díru. A plantal páté přes deváté.Osočoval a fabuloval. Ale vyčistily se TV stanice - a pohoda. Pokud nás v Bruselu systematicky vystavují nebezpečí od vtěrek z Afriky, nemohou takto a tady rozdávat karty.
  • Nejvic se angazuje Jourova...
    Myslim si, ze by meli v Bruselu radeji ihned resit otazku migrantu...Ovsem ne kvotami...
    • Ona hlasovala pro uvalení sankcí na ČR když je nepřijmeme.
      A pak kdo je kolaborant že.
      • No je před volbami, tak i Jaurová (ANO) se snaží " předvést" .Dokonce ji ukázali i v ČT při pózování okolo rozdílné kvality potravin pro zápaďáky a nás. Celkem by bylo zajímavé, co pro naši zem vykonala záslužného jakožto kandidátka hnutí ANO 2011 na post české eurokomisařky. Proč nás o úspěších a přínosu neinformuje p. Babiš? Zejména když podle " https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C4%9Bra_Jourov%C3%A1 " cituji " Organizace pro kontrolu lobbyingu v Evropské unii Corporate Europe Observatory upozornila na úzkou vazbu Jourové na Andreje Babiše, který ovládá podstatnou část českého potravinářského a chemického průmyslu i médií a jehož firmy obdržely značné množství evropských grantů a zemědělských dotací. Dále organizace upozornila na konflikt zájmů, poněvadž Jourová nejprve pracovala ve veřejné správě v oblasti evropských fondů a poté v letech 2006 a 2013 spoluvlastnila firmu Primavera Consulting, která ve stejné oblasti podnikala ".
  • Prý nezávislost soudů, k smíchu. Soudy, včetně ústavního byly sakra závislé a pod plnou politickou kontrolou minulé vlády Ewy Kopaczové. Teď když nová vláda, vzešlá z voleb, které drtivě vyhrála se snaží konečně dělat pronárodní a propopulační reformy a odpoutat se od bruselského diktátu, tak ústavní soud ji házel klacky pod nohy. Se nedivím, že se nová vláda snaží zbavit záškodníku v ústavním soudu a pořádně provětrat celou justiční mafii. Podívejte na polské diskuse, jak obyčejní lidé nadávají na minulou vládu (dnes opozici) a na její spřízněná média a soudy, jak je mají za zrádce národa. Minulá vláda Bruselu slíbila, že relokuje po celém Polsku 16 tisíc migrantů a proto taky prohrála volby. Nejhorší noční můrou pro bývalou vládu ale je, že jsou dnes vyšetřovány její kostlivce a že jich mají plné skříně. Mají strach a proto taky opozice podporovaná Bruselem a Sorosem stále organizuje demonstrace a chce současnou vládu svrhnout.
  • USA neni v EU ALe:>V USA jmenuje členy Nejvyššího soudu prezident a musí je odsouhlasit Senát. Jinak řečeno moc výkonná a zákonodárná. Doufám, že o demokracii v USA nikdo nepochybuje. V Polsku to bude v principu jinak ? >Polsko je demokratickou suverénní zemí. Proč se EK vměšuje do jeho vnitřních záležitostí ? Proč se EK například nezabývala postupem paní Merkelové když porušovala dohody ze Schengenu a Dublinu při otevření hranic imigrantům ?
    Demokracie a demokracie že?
  • Zda Polákům vyhovuji, nebo ne, změny soudního systému mohou nejlépe posoudit samotní Poláci. Co vyhovuje jedním, nemusí druhým. Že se v zemi najdou lidé, kterým se to nelíbí, je naprosto jasné. Není jasné však, proč by se kvůli menšině mělo něco měnit ve většinovém systému. Jinak je to další ukázka zasahování EU do vnitřních záležitosti jednotlivých zemí, které netvoří zatím žádný společný svazek na bázi spojených států evropských s jednou ústavou, stejnými zákony a jednou vládou a parlamentem.
  • Nikoliv Evropa, ale EU hrozí, no a ta může jít třeba do perdele.
  • Rudoamerický fašismus = svinstvo všech svinstev!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit