Přejít na výpis diskuzí
Evropa se může změnit k nepoznání. Chce ji dobýt populistická internacionála
14.11.2016 | Pavel Jégl
103 příspěvků
-
Takže jsem stará babka, narozená v roce 1930, mám kalhotky velikosti xxxxxxxxxl a jsem tlustoprdka. Kdo to napsal? Určitě ty Mirsová že. Jsi mrcha. *8*
Já nejsem žádná babka, babča, babizna ani nemám kalhotky jako vrata od stodoly. Tohle ti nedaruju. Jen počkej. Je tu ještě druhá pusinka a ty to víš. Je tuuuuuuuuuuu.
Jediná chytrá je tu koloběžka 1 . Mám tě ráda. Také nemáš ráda zloděje Babiše.
A vy pánové se sprostou Mirsovou jste vzduch. Simča Pilátová si nad vaší hloupostí umyla ruce. Až do 10 budu v Náchodě a vám do toho nic není. NULY. Bye. -
Už se těším až bude ruský radar v Náchodě.
-
sajmon, trapnej pokus
-
Taky skončí v pekle a jeho mršina v nejlepším případě v myším oleji.
-
Simču jsem potkala v Náchodě.
-
Blbec jsi spíše ty ruský prde BTW zlej trolle, když máš potřebu pořád Simoně komolit jméno.
Simona je holka a tobě to vadí. Takže mezi teplouše se řadíš jen ty ruse hnuse BTW -
víme ruský teplouši zlej trolle že Simoně komolíš jméno a podvádíš tu s bodováním.
-
víme sajmon *11*
-
Dalšího důkazu že za nelegální migrací do EU stojí rusáci už není ani potřeba.
Rusko vyvolává migrační vlny a ruští agenti v EU se snaží dostat k moci tím že varují před migrační vlnou, kterou ovšem organizují jejich nadřízení.
Okamura kritizuje jen USA a EU Nikdy však Rusko. Tento jen na hubě velký vlastenec se ani slovem nezastal čechů které mlátila čínská soldateska za přihlížení policie ČR.
Takže Okamura je ruský agent
Rosťo Adame, bohužel lidé jsou nepoučitelní hlupáci. Totalitu lze nastolit snadno ale pak se jí zbavit je velký problém. -
sklapni simonko
-
To že pobaltské státy se cítí ohroženy ruskou agresí je fakt a ne dezinformace.
Je jasné že jsi ruskem placený zmrddd a máš šířit lži na tiscali.
Už ten podvod kdy ti za vteřinu klikne plus 17 bodů to dokazuje.
Komunistického soudruha, vraha a zloděje Putina se tu zastáváš ty. Já ne -
Tvoje hospodářsky umírající rusko dobude leda tak velké howno.
Porodnost rusek klesá, zatímco porodnost muslimek v rusku roste.
Takže spíše brzy muslimové dobudou tvoje rusko -
A proč je jich moc? Tím by měli začít se zabývat ti "kteří se považují za ty chytré, elitní, soudící, vědící té správné a zaručené jediné jejich pravdy." Následky příčin se dějí, protože se dějí. Není následek bez příčiny. Není náhod. To jsou jen nerozpoznané principy. Poznejte příčin a principů celistvého, duálního dění pak suďte, včetně sebe a dospějte k nadhledu. Proč Já+My verzus On+Oni. My, My všichni...všichni jsme lidé této planety. Cokoliv se děje na úkor někoho vytvoří příčinu dalšího následku. Čím více se zhoupne kyvadlo dějin na jednu stranu kam se svou vahou zhoupna pak zpět?
-
vidím že mezi blbce jsi se nějak opomenul přiřadit. Tak šup, šup....
-
pane jo, díky *3*
-
Lépe bych to nenapsal.
YEAH !!! -
Článek, který skrytě sleduje jiný, než vyslovený záměr, myšlenku nebo úmysl. Ze své podstaty neobjektivní a zaujatý, stranící někomu nebo něčemu.
-
víme sajmon
-
brzy Putin dobude Evropu a Novočesko bude slavit
-
co znamená tendenční článek ? děkuji