Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K-oncentráky S-mrt Č-istky - M nebo partička placená nepřátelskou velmocí?

Chi, Chi
    • H-ajzl A-lkoholik V-eškrna E-goista L-ahváč
    • K jako Ku.vy, S jako Sviině, Č jako Čuňata, M jako Magoři.

A máme také zákon o protiprávnosti komunistického režimu a popírání zločinů komunismu je trestný čin. Jenomže naše "justice" nekoná.
  • Pro malou, rozkradenou zem jako je Česko by odchod z EU znamenal sebevraždu.
    • Do roku 2004 jsme členy nebyli a neřekl bych, že jsme si vedli o mnoho hůře, než dnes.

Mimochodem v r. 2003 činil státní dluh 493,2 mld a dnes, jako členové skvělé EU máme
      státní dluh 1 673,0 mld (2015). A teď bychom se mohli dohadovat, jestli bychom na tom jako nečlenové byli ještě hůře nebo lépe. Ale na to nám asi odpověď nikdo nedá.
  • Všude jsou rozumný lidi a když se dají dohromady jde to umí porazit lživé pseudo-elity Trump,Brexit, island, atd. jen u nás dotační podvodník ve vládě ovládá ministerstva které přímo souvisí s udílením dotací stačí dát koblihu a lid mu ještě tleská *13* *11* *12*
    • Tak Trump je lhář, podvodník a kdoví co všechno, Brexit zvítězil díky podvodu, možná tak s tím Islandem máte pravdu. Rozumní lidi jsou všude, ale často je přebijou tumpci, jak je vidět na vítězství Trumpa, Brexitu, posilování fašistů v čele s Le Pen, Orbánem, Katzinským, Zemanem, Babišem, Okamurou a kdoví kým dalším.
  • Dalšího důkazu že za nelegální migrací do EU stojí rusáci už není ani potřeba.
    Rusko vyvolává migrační vlny a ruští agenti v EU se snaží dostat k moci tím že varují před migrační vlnou, kterou ovšem organizují jejich nadřízení.

Okamura kritizuje jen USA a EU Nikdy však Rusko. Tento jen na hubě velký vlastenec se ani slovem nezastal čechů které mlátila čínská soldateska za přihlížení policie ČR.
    Takže Okamura je ruský agent

Rosťo Adame, bohužel lidé jsou nepoučitelní hlupáci. Totalitu lze nastolit snadno ale pak se jí zbavit je velký problém.
    • víme sajmon *11*
      • víme ruský teplouši zlej trolle že Simoně komolíš jméno a podvádíš tu s bodováním.
  • Takže jsem stará babka, narozená v roce 1930, mám kalhotky velikosti xxxxxxxxxl a jsem tlustoprdka. Kdo to napsal? Určitě ty Mirsová že. Jsi mrcha. *8*
    Já nejsem žádná babka, babča, babizna ani nemám kalhotky jako vrata od stodoly. Tohle ti nedaruju. Jen počkej. Je tu ještě druhá pusinka a ty to víš. Je tuuuuuuuuuuu.

Jediná chytrá je tu koloběžka 1 . Mám tě ráda. Také nemáš ráda zloděje Babiše.

A vy pánové se sprostou Mirsovou jste vzduch. Simča Pilátová si nad vaší hloupostí umyla ruce. Až do 10 budu v Náchodě a vám do toho nic není. NULY. Bye.
  • Dostali jste od Bureše koblihu, aby mohl řídit stát jako podnik, tak co se vám nelíbí.
  • https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/stastne-pondeli-schapiro-v-cesku-nikdy-nebyl-a-bude-rad-kdyz-odtud-vubec-odjede-3878

*8*
    YEAH ???? *9*
  • Simonek koukám zlobí zde. Buzničko Simonku pořád ještě smrdíš po chcankách?
    • Blbec jsi spíše ty ruský prde BTW zlej trolle, když máš potřebu pořád Simoně komolit jméno.
      Simona je holka a tobě to vadí. Takže mezi teplouše se řadíš jen ty ruse hnuse BTW
    • smrdí, mohu potvrdit, nemýlíš se...mimochodem dnes čuchám já nebo ty ?
  • Narodila jsem se v roce 1930.
    • Vážně Simčo? Tak to jsi stará babka. *1*
      • pusinka je stará babka. Je tu ještě druhá pusinka *16*
        • Ty jsi stará babka pusinka. Druhá pusinka? Viděla jsi i třetí? *15*
          • Ty chudinko,. Já jsem si koupila nové sexy kalhotky! *5*
            • Sbohem babičko, Simčo, hlavně nic neukazuj. Na striptýz nemáš věk ani tělo, tlustoprdko.
            • To není pravda. Však počkejte. Já vám ještě ukážu. Sbohem nuly.
            • Bláznivá babka Simča kalhotkách xxxxxxxxxxxxxxl. Postrach tiscali *2* *2*
            • Rozumím babičko. Simčo a nerozčiluj se. Důchodkyně si musí dávat pozor na tlak.
            • Já jsem mladááááááááááááááááááááááááááááááááááááá holka, Rozumíš ty mektale? *16*
            • Důchodkyně Simča zase nedoběhla na WC a tak pokálela tiscali.
            • Simča pohádkářka. Jsi stará babka, takže máš leda tak bombraďáky velikosti vrat od stodoly. *15* *15*
  • vy prašivý havloidi až bude pan Putin v čele Evropy budete viset na kandelábrech *11* *12* *11*
    • už brzy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit