Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Domnívám se, že nejlepší EU by byla ta, která zlikviduje bruselskou byrokracii a jednotlivé silné státy, které výrazně ovlivňuji chod EU, mění ji podle svých představ, bez ohledu na ty menší a slabší. Schengen ano, výměna zboží a lidí ano i za cenu nějaké kontroly na hranicích. A menší možnost práce v cizím státě není až takovou překážkou, protože kdo ví, umí a chce, může se uplatnit i u nás doma. Jasně, za předpokladu, že i doma je vláda nakloněná přáním a potřebám občanů. Ale vše se zřejmě zdá jenom jako akt, který má odvrátit pozornost od současných velkých problémů diktátorů EU, zejména s bezmoci s emigrací a odchodem Británie z EU. Že jsou v tom obavy z rozpadu EU příkladem berxitu pro ostatní nespokojené země, je naprosto jasné. Eurobyrokrati nezvládli svá ega, neukojenou politickou moc a její zneužití je jistě tou nejhlavnější příčinou, proč EU jinak, nebo docela bez ní a bez NICH.
  • Kdyby v EU nevládli náckové, bylo by fajn, jenže oni už 2x chtěli ovládnout svět, takže nehrozí, aby bylo dobře!!!


    PCHE !!!
  • Já bych to nahradil RČR - ruskočeská republika. No, někde holt bejt musíme *14
    Nebo druhá varianta ČČR .
  • Vidím to černě,jak s Evropou tak ozralym Junckerem,Schulcem i Makrelou.
    • pravdu dis cerna se tahne od vychodu az na zapad k norsku
  • Když vidím redaktora, redakci a představitele EU, toho ubohého pana předsedu EU a jeho pohůnky v Bruselu a AM, FH, tak tu Evropu vedou do záhuby. Volební preference si nedokáži odhadnout ani v Česku.
  • Vymrdanci z redakce Tiscali jak mazou, krom bukvice Simona. Muzete jit do prdelle kretenii tiscalacky. Seruuu na vas..hi..hi
  • Víc jak desetiletí tvrdím, že šanci na přežití mají pouze dvě varianty. Buď Evropa jako jednotný stát s jednou měnou, jednou armádou, rovnými právy a povinnostmi pro všechny, jedněmi hlídanými hranicemi, politiky bez imunity a kontrolovanými občany v referendu (něco podobného Švýcarskému systému). Anebo Evropa kde každý národ Moravané Slováci Češi Němci Francouzi atd. budou mít svůj stát svou armádu svou měnu své hranice kde si každý národ udělá co chce podle sebe.

    jakési hokuspokusy nedovařené polotovary zdegenerovaní kočkopsi kdy v jednom státě platí jiná práva a pravidla než v jiném, je odsouzen k zániku.

    jak by asi fungoval panelák kde jsou desítky bytů a v jednom bytě by vodu a elektřinu platili dolary v druhém bytě korálky a ve třetím bytě by měli elektřinu a vodu zdarma. A v dalším bytě by naopak vodu ani elektřinu neměli ale stejně by přispívali do společného fondu například zlatými cihlami. Společný vchod do paneláku by se nehlídal, lezli by tam nehlídaně různí šejdíři, migranti a zloději a jiné pochybné existence. Tak tenhle bor...el fakt nemůže fungovat a je jen otázka času kdy se panelák rozpadne.
  • https://www.novinky.cz/ekonomika/431073-obchodni-valku-prohrajete-vzkazuji-usa-nemecti-ekonomove.html
  • Jasně Evropa jen na mapě. Maximálně jako konfederace s volným cestováním, obchodem a armádou (profi - přičemž každý stát musí mít právo na svou neprofi a dobrovolnou armádu domobranu a vlastní měnu, zákony, daně a t.d. nepodléhající vedení EU). A platit se klidně může jako ve středověku všemi měnami Evropy. Při dnešních el. pokladnách je to bez problémů
  • Máme budoucnost Evropy ve svých rukou?? *16*
    Tak mě dajtě do tej ruky - lahký gulomet! *6* *7* *1*
    • a čo by si s tým guľometom robil? *8* *15*
      • kozu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit