Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je zase "rudých moudrostí" od diskutérů. 😀

  • Oni nebudou muset plnit přístupová kritéria, jako jsme museli my? 

    Je v zájmu EU mít mezi svými členy oligarchizovanou a politicky zkorumpovanou zemi? 

    Pomáhat bychom měli obyčejným lidem, ale tahle gesta jim nepomohou.

    Z Ukrajiny se stane jen další pijavice fondů Evropské unie. 

  • Chudáci nevědí do čeho jdou. Teď se budou sbírat z války ,to potrvá tak 10let a pak budou muset z benzínu přejít na elektriku 🤣🤣🤣

  • Děkujeme do Bruselu! Ukrajina je schopna překazit zvrhlé plány východních  imperialistů. Věří se, že v bruselském politbyru proběhne soudružská a srdečná beseda. Nebude tam prostor pro škarohlídy  a zlomyslné výpady přisluhovačů Moskvy! A kdyby bylo málo, proletarirát EU vystoupí veřejně se svým názorem. Zejména mladí vyjdou do ulic, aby bylo jejich hlas slyšet. A všem vykřičí kolik sklidili řepky, jak jsou na tom dojičky a kolik vyrobily soudružky v místní továrně. A to všechno na počest  kandidatury statečné ukrajinského lidu. A bude to zároveň konec zpátečnickým a rozvračeckým tlakům v ukrajinské zemi. Všichni mafiáni v našich věznicích i ti na Ukrajině budou umlčeni. Z Bruselu přichází jasné poselství: " musíme budovat, ne rozvracet! ".

  • Ukrajina přece je zemí s fungujícím demokratickým zřízením,jenom to někdy malinko nabourává některý z ještě lépe fungujích oligarchů,sem-tam se přidá Azovský pluk (proti vlastním) a potom třebaHalíč S*S a najednou je něco málo špatně.Ale kvality a aktiva převažují,EU bude potřebovat udatné teroristy pro boj s muslimskými přiběhlíky,darované zbraně z nemálo pomocí a  v mnoha případech jsou už dávno ke koupi po celé EU a proto mezi nás potřebujeme další nemocné s TBC,cholerou,HIV a neočkované covidy atd.

  • Třeti nejvice zkorumpovany stat na světě a chce do EU...

    • alicia1

      To je zajimave, jake poradove cislo ma Babisstan nahodou nevis?

    • V vot to to přece de,Olodymir Elenskij se svými věrnými origalchy je to v Bruseli naučí,

      tedy jak se vládne demokráticky,jak se korumpuje bez větších následků anebo jak se správně cenzuruje.Myslím že nejen v. d. Lejennová by se měla začít klepat,bude potřeba pro 

      zástupce z UA vytvořit pozice jim odpovídající.

  • To už tam rovnou můžou vzít Severní Koreu,demokracie a lidská práva jsou tam stejná jak na Ukrajině😀

  • mun.go

    " ... o samotném přiznání statusu uchazeče o členství musí jednomyslně rozhodnout unijní státy" ...

    Tak ještě počkáme, až se schválí změna jednacího pořádku z jednomyslného hlasování na rozhodování kvalifikovanou většinou ... tady je článek z roku 2019: " ... Juncker zdůraznil, že během následujícího období by unie měla rozšířit okruh věcí, v nichž může rozhodovat kvalifikovaná většina místo jednomyslného konsenzu..."

    A Piráti jsou jednoznačně pro ... Pirát Kolaja chce v EU většinové rozhodování (rok 2021).

    Už u prvního sankčního balíčku jsem říkal, že jednotnost Evropy je časovaná bomba. Bylo jasné, že se do určité míry rozbije. Dlouhodobě proto upozorňuji na to, že systém rozhodování v Radě by se měl změnit na hlasování kvalifikovanou většinou i v oblasti zahraniční politiky, jako je to v drtivé většině ostatních oblastí. Jedna jediná země nemůže blokovat akceschopnost celé Evropy v takto důležitých otázkách, ... “ doplňuje Kolaja (rok 2022).

  • 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit