Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    USA se na rozdíl od nás od Ruského trhu neodtrhla a to je to proč firmy z EU utíkají.

  • Jediným možným způsobem, jak zastavit úprk firem z EU a hrozící kolaps ekonomiky celé EU je dostup k levným energiím a surovinám. To by ale obnášelo poslat do zádele amerického podrazáka a obnovit vztahy se surovinovým impériem Ruskem. Jelikož politická reprezentace v Bruselu i v jednotlivých neoliberálních vládách zemí EU (vyjma Maďarska) jsou loutky na drátkách USA, takže EU je už stejně předem v zádeli. Ono bez jejich výměny za rozumnější politiky, nezávislé na americkém protektorovi se s ničím nepohne a tahle neoliberální squadra se bude snažit udržet u moci za každou cenu, i za cenu fašizace a zavedení drsného totalitního režimu.    

  • mun.go

    „Než rozhodneme o dalším postupu, budeme chtít znát názory členských zemí,“ prohlásila dnes místopředsedkyně EK Margrethe Vestagerová. 

    Obávám se, že větší význam než názory členských zemí EU bude mít názor zaoceánského kolegy a vedoucí mocnosti NATO. 

    ---

    Ukrajina si zaslouží stát se po konci války s Ruskem členem NATO. V rozhovoru se stanicí BBC to řekl nově zvolený český prezident Petr Pavel. Ukrajinská armáda bude podle něj po válce nejzkušenější v Evropě. Pavel v rozhovoru zopakoval svou podporu zbrojním dodávkám Kyjevu a jako tabu nevnímá ani poskytnutí bojových letounů.

    A k tomu je obezřetně diskuze na Tiscali vypnuta. Správně děláš, Tiscali - ještě bychom se dostali do maléru. Raději nekomentovat.

  • Diwa

    Pohádky se většinou vysílají na vánoce. EU nikdy nic pozitivního neudělá......jen potřebuje v celé 27 blbce, kteří budou kývat na kdejakou kravinu a kdejaký nesmysl ! V životě nikomu EU nepomohla, jen píchá kudlu do žeber !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit