Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vraťme se o pár let zpátky, do roku 2013: Kníže Schwarzenberg sám, jako ministr vlády ČR podnikal - po celou dobu ministrování se svojí firmou - v níž stále drží podíl 99,82%: 

    Viz: ORLÍK NAD VLTAVOU s.r.o., Bělohorská 165, 16500 Praha 6 (IČO 450239 30) 

    Ing Kalousek - tehdy ministr financí - této firmě ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU převedl více než 100 milionů Kč dotací, NEMLUVĚ O DALŠÍCH DESÍTKÁCH MILIONŮ Kč z fondů Evropské unie!!!  

    A onen kníže Schwarzenberg za poslední 2 roky ministrování ing Kalouska obdržel prostřednictvím této firmy právě díky aktivitám ing. Kalouska, resp. ing.Čiernika (z Ministerstva zemědělství) více, než 70 milionů Kč „na odbahnění písčitého dna rybníků Sobík, Silvestr a Zhoř“ - aby finance využil k tomu, že místo bahna těžil písek, prodávaný poté cestářům i jiným spotřebitelům. 

    Je pro slušného člověka naprosto neuvěřitelné, že to všechno bylo - a stále je - (na rozdíl od  kausy Čapí hnízdo) z hlediska Evropské Unie - v naprostém pořádku!

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Žádné ostouzení, žádná hysterie, žádné verbální útoky, ani žádný humbuk v jistých mediích - se nekonal, ani (logicky) nekoná!

  • To už má Bureš určitě plán, jak "ubrat" pořádný kus pro (ne)jeho Babišfert, proto tak bojoval. Teď mu EÚ vadit nebude.

    • V porovnání s knížetem Schwarzenbergerem a ing. Kalouskem je to břídil!

    • KIMCID

      POVÍDEJ?

  • Potěšení na vaší straně drazí jakobypříiemci něčeho. Slovák v čele českého shluku zvaného sranda vláda už určitě ví kam s tou sumou. Výzkum kvality jogurtů , vylepšení salámů , nač vymýšlet nové když staré funguje. No a moula janak mu za to poděkuje , ten v.ůl by poděkoval i za vlastni šibenici , blb chmela sepíše nějakou tu agitku a apčák okoun zalituje že do jeho milované živočišné výroby zase nic nepůjde. Veselé vánoce ychtylové. 


    • Keťáku to je zas nadílka. To je zas navezeného hnoje. Co se týká vyhryzování do cizích nemáš tady konkurenci. To už se tak stává zamindrákovaným bezmozkům tobě podobným. Doma v prasečím chlívku není do koho kopnout. Ve žlabu pořád prázdno. A tak se vyhryzuje po okolí.Jsi tady zavedená špína zdejších stránek. Prasič místa koninama.Obyčejná sprostá
      lůza do které si každý s radostí může kopnout. Protože takové koniny
      které tady vypisuješ se hned tak nevidí.Takové gejzíry pitomin se mohou
      zrodit jen v tvojí vepřové hlavě. Jsi slovem korunovaný král živočišné výroby

      • Nechte ho - kdo se hádá s hlupákem, klesá na jeho duševní niveau...

  • Je zásluhou pana ing. Babiše a jeho kabinetu, že předložili smysluplný

    a realisovatelný plán obnovy...

    A bolševici, co napsali hanopisy níže, mohou puknout závistí...

    • Pozor na cévku. Koblihářským šmejdům se to teď stává čím dál častěji jak  národ přichází sice pomalu ale jistě na to, co je to křivácké, podlé, prolhané, zlodějské agroferťácko-koblihářské bastardické zvíře za nelidskou kreaturu.


      Všem zvířatům se za přirovnání k tomu lidskému hno.i Babišovy omlouvám. Každý i ten nepatrnější tvoreček je užitečnější než to komouš.konfidentské zrůdné stvoření.

    • A "bývalý" komunista a "bývalý" konfident StB Bureš není bolševik?!😯

      • KIMCID

        TY JAKOŽTO BOLŠEVIK A HLTAČ MARX-ENGLSKÝCH POHÁDEK TO MUSÍŠ VĚDĚT

  • josef.chmela

    Miliardy ať si nechají a propustí nás z toho zdivočelého spolku.

  • Ta podlá křivácká zlodějská bestie Babiš už má jistě plán kam je zašantročí dřív než se jen stačí ostatní ohlédnout.

    • KIMCID

      povídej

      • Pepku ale nejkrásnější je, že ty s tím nic nemůžeš dělat. Jen tady tak zlostně a bezmocně prskat. Svinit místo kravinama bez hlavy a paty.A tak to máš celý svůj zpackaný život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit