Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tohle poberou Babišobijci, to nevím. Vždyť Babííííš je zlo všeho světa a EU mu něco dovolí? Jakto že nepřijali účelové zákony proti tomuto arcizločinci?

    To budou fialové onučky jen složitě rozdýchávat. 

  • Babiš napreduje. S ekonomickou mocí roste i jeho politická moc. Zaspekuluji: když se před volbami do parlamentu rozhodne silně zasponzorovat někoho velmi potřebného a s humáním rozměrem, velmi mu to ve volbách pomůže. Třeba kdyby zasponzoroval Klokánky, pedagogický personál - kdy nyní vláda rozhodla od ustoupení od svého slibu a zvýší platy jen učitelům a už ne třeba specialistům jako jsou logopedové, asistenti a další. Mohl by třeba zaplatit pastelkovné, o kterém snil Paroubek. Lze uvažovat jistě i o matkách samoživitelkách a těch důchodcích, kteří mají velmi malý příjem. Možná vy mohl zasponzorovat Všeobecnou zdravotní pojišťovnu, aby uhradila některé léky a úkony, které nyní neuhrazuje. Bude se to zajímavě vyvíjet.

    Víte, s kým nediskutuji a ani jej nezačínám číst...

    • Od toxického pana Babiše nikdo ze zásady dary přijímat nebude.
      Mainstreamová média a fialky by jej utopily na lžíci vody.
      Vedoucí pracovníci by museli odejít a organizace by se zrušily. 

      Jak to v demokracii chodí. Tedy v naší. 

      • Lidi v manstreamu budou vyměněni a oni to jistě vědí. Například budou nutně vyměněni lidé v Radě pro rozhlasové a televizní vysílání, vzniknou nová pravidla pro zvaní osob do diskusí. Masmédia mají informovat, ne poučovat. Někteří moderátoři, redaktoři, vedoucí redakcí atd., odejdou sami (doufejme že konečně za kopečky) společně s lidmi z pražské kavárenské stoky. Někteří budou odejiti. Takový pan Moravec, vyhozený pro neschopnost ze CNN, bude předmětem zájmu určitě. Ale je milionář, má několikanásobně vyšší plat než prezident ČR, takže ve vatě bude stále. Mnozí budou psát samizdaty. Někteří se budou organizovat v organizacích odporu atd... Nebudu to více do hloubky rozebírat.  Nastoupí nová garnitura,  nová politika. Jinak by nové politické síly nemohly vládnout. To je ale základní znalost, pane poučovací kolego. Základní politická gramotnost.

        S také spoluobčany z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a z nich známé firmy s gustem ani nezačínám číst. To už by bylo smysluplnější počítat do nekonečna, čumáčci.

  • dzixy

    Zřejmě Agrofert není až tak zle zapsán u EK, když mu "dovolila" převzít rakouskou chemičku. I když na čele je pořád sám velký Babiš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit