Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak

    MAP 780 EU - Očkování nebude, protože miliardy se utratily za novináře a bojovníky s dezinformacemi!

    https://www.youtube.com/watch?v=Qv7gugU3nxM

  • Ve zhruba stejně velkém státě jako Česko - Medinat Israel  (cca 9 milionů obyvatel)- bylo už 30.12. 2020 provedeno očkování 150 600 lidí. 

    Druhý den po sobě tak překonal vládní cíl očkovat alespoň 150 tisíc občanů denně. Vakcinační kampaň zhruba devítimilionová země zahájila 19. prosince. Dosud první dávku vakcíny Pfizer/BioNTech dostalo bezmála 800 tisíc lidí - viz web tamního ministerstvo zdravotnictví.

    Takže - jsme - i s celou EU -  "sto let za opicemi"

    -------------------------------------------------------------------------------

    Navíc - v souvislosti s propagovaným očkováním proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome = česky: "závažným způsobem probíhající  náhle vzniklý  soubor příznaků nemoci  dýchacího ústrojí" ) - už nyní  je možno nyní v tisku zaznamenat, že se Londýnem,  metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska - se mezi populací rychle šíří - NOVÁ MUTACE VIRUSU 2019-CoViD. Aby to nebylo jednoduché - výskyt další odlišné formy virusu 2019-CoViD byl zaznamenán na území Jihoafrické republiky...

    • to je jasný EU je sto let za opičáky a ještě ani pořádně nevíme zda očkovat nebo ne , no tak nejlíp na tom budou v Afganistánu , pokud hrozí největší komplikace lidem nad 65 let tak s průměrným věkem 35 let jsou v poho. 

      Soudruh Boris taky přiznal že ta skupinová terapie imperialistického národa nic moc , už i u Kimů v Koreji je vidět pláč a pokání že něco pokazili , tak ted už se čeká jen ten čobol Bureš " best in covid" , protože za to může EU , ještě se může přidat polojaponec s rudejma ksichtama . Zatím je ta EU furt nejlepší místo pro život většinové populace.😎!!!!

  • tobro

    Komu není rady, tomu není pomoci.

  • Ještě tak napsat, kolik výrobce "vakcíny" zástupcům lékové agentury EU zaplatil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit