Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropská komise se spíš obává ztráty vlivu na rozhodování polských soudů. Brusel už od prvního volebního vítězství strany PiS totiž postupně ztrácí své trojské koně na významných postech polské státní správy a to ho sere nejvíce.  

  • Já se obávám o nezávislost názorů celkově , možná blbě vidím ale některé diskuze nejsou ani povoleny pod články kdy třeba někdo tragicky zahyne i kdyby byly slušné , no ještě že nemusíme povinně plakat jak u Kimů . Totéž vidím u článků kde je bílému uživateli odepřeno právo na názor či nedej bože přeložit nebělocha . Tak již mám pár křížků a nějak to dožiju v nevirtuální nebarevné polorealitě a snad mi pak nad hrobeček budou moc dát křížek a nebude to pobuřovat "tradiční" obyvatele Evropy . Něco je špatně.😎

  • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.

    A Poláci se zjevně s komunistickou minulostí "vyrovnali" asi tak jako jsme se ní  "vyrovnali" u nás, kde "bývalí" díky ovcím hrajícím si na voliče jenom převlékli kabáty a jede se dál.

    • KIMCID

      přesně zatracený ODSáci

  • "Jsem hluboce znepokojena pokračujícími opatřeními, která podrývají nezávislost justice v Polsku,“ prohlásila dnes místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová"

    .

    Ta se nám povedla stejně jako Slovákům Babiš 😀

  • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.

    zvláštní spravedlnost  v USA

    Roku 1851 a 1868 uzavřeli Siouxové - Lakotové ve Fort Laramie mírové smlouvy[1], které jim zaručovaly rozsáhlá území. Smlouvy však nebyly dodržovány, přičemž objevení zlata na indiánském území v Černých horách vedlo k další válce, která vyvrcholila v roce 1876 bitvou u Little Bighornu, v níž Siouxové zvítězili. Po této bitvě došlo k trestým výpravám, během kterých byli poslední svobodně žijící Lakotové urputně pronásledováni, zabíjeni či zajímani a nakonec přinuceni odejít do rezervace. Potrestáni byli všichni Lakotové včetně těch, kteří zůstali v rezervaci a války se nezúčastnili. Kromě zabaveného majetku (zejm. koní a zbraní) a někdejší svobody pohybu přišli i o značnou část území zaručovaných smlouvami včetně jim posvátných Černých hor. Koncem 80. let 19. st. byli nátlakem přinuceni odprodat většinu zbylého území tzv. Velké siouxské rezervace, která tak byla rozdrobena na několik menších rezervací.

    • Byl jsem nejednou v CCCP, v USA a i v jiných zemích a tak snad mohu srovnávat. Doporučuji pisateli totéž. A vypadnou mu oči z důlků jak v USA všech funguje a jak v CCCP (nyní jakási RF) mnohé nefunguje. Pokud ovšem soudruh pisatel není úkolován StB či KGB hlásat "jedinou rudou pravdu na věčné časy a nikdy jinak." 😉

      • V USA všechno funguje a přesto jsou černoši nespokojení. To je jasná logika 😀

  • A u nás je snad justice nezávislá a spravedlivá pro všechny...?!

  • Hlavně že se ctěná komise neobává o nezávislost českých soudů a orgánů činných v trestním řízení obecně.  Například v propojení s čerpáním evropských dotácií , o to víc pikantní , že osobou které firmy pro které dotácie čerpá nepatří , se Čechy řadí na špici křišťálové čistoty a transparentnosti.

    • Třeba unikátní rozhodnutí našeho ÚS, že podnikatel může poskytnout službu jenom tehdy, když mu zákazník podepíše písemný souhlas s jeho politickým názorem. To je rozhodnutí jako od nějakého soudu v zemích třetího světa

  • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu. -


     Pokračující šíření nemoci covid-19 a současný končící přísun federální podpory ve Spojených státech provází nárůst míry chudoby. Podle médií to ukazují dvě nové studie amerických výzkumníků mapující letošní vývoj. Jedna z nich dospěla k závěru, že v nejbohatší zemi světa od května spadlo pod hranici chudoby osm milionů lidí.

    • ve vasem prispevku postradam souvislost s gorilou king kong

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit