Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je naprostá lež, co Tiscali píše!! 

    Podle komisaře EK EU jen bude více dohlížet na to, aby prostředky nebyly zneužívány. 

    Evropská unie bude dál sponzorovat vrahy a teroristy! Kdo z toho hnusného Hamásu nosí uniformu? Jak EU pozná, že nekrmí vraha dětí a žen? Hanba Evropské unii.

  • "Evropská komise, která je pro Palestince největším dárcem, nyní přezkoumá celé své rozvojové portfolio v hodnotě 691 milionů eur,“ uvedl Várhelyi na internetu. Jakého období se tato částka týká, nebylo jasné."

    Proboha kdo z občanů zemí EU pověřil ty darmožrouty v Evropské komisi, aby rozdávali evropské peníze mimo EU? Budou někteří z nich souzení za podporu palestinského terorismu? Začne EU zabírat majetek bohatým Palestincům? Zavede sankce vůči Palestině? Vyzdobí se země EU (hlavně my) Izraelskou vlajkou? Vyvěsíme na ministerstvo vnitra pytel s palestinskými představiteli v pytli na mrtvoly? prohlásí Fiala, že jsme ve válce? Budou se Češi skládat na zbraně pro Izrael? Začne se používat spojení: "propalestinský dezolát"? Začnou země EU posílat zbraně do Izraele?

    • No vidíte, můj příspěvek o tom, že lidé chovající se jako ......... jistí živočichové byl označen jako skrytý. 

      No samozřejmě, že to bude, jak píšete. Jak jinak. Naše skvělá vláda je přeci zásadová a výborně se jí daří řešit všechno. Zvláště vyniká pan Válek. 

  • Gorobilypes

    Chyba byla že nějaké vůbec dostávali 

  • ... konečně se ty "demokratické" zrůdy v EP ... rozhoupaly ... živit teroristy, nefachčenky a přížívníky ..  z kterékoliv koutu světa a pak hlavně zcela neschopné politiky-sebe v EP ... to jde těm zrůdám z EP nejlépe ... ale starat se o své lidi kteří na ně musí pracovat a platit daně ... to jim už tolik nejde .. vemte si takového Peksu ... vždyť to je obyčejný blázen, který v životě nic nevytvořil a jen kecá nesmysly, tento exot se svými soukmenovci ze sekty, měl být dávno voděn po republice na vodítku, jako příklad úplného .. totálního "proevropského debila" ... :-)!!

  • Světové magorstvo se nyní bude v podobných krocích vyžívat. Přiživovat genocidu národa . Toto nepatří k maření mírového procesu na  Blízkém východě, o kterém hovořil gumaPávek ? Muslimy to semkne. Se smrtí jsou podle Koránu vyrovnáni. Proti komu dojde k semknutí a kdo to bude nakonec řešit ? Putin ? Ten umí řešit složité sociální supersystémy. Zatím nevidím , že by někdo řešil příčiny. Vítězové jsou zachráněni, pokud ctí chrámy poražených.

  • mun.go

    Izraelsko-palestinská válka v přímém přenosu: Izrael přerušuje dodávky potravin, vody, pohonných hmot a elektřiny do Gazy. Izrael oznámil "úplné obléhání" již zablokované palestinské enklávy

    • Izrael zahájil masivní bombardování Gazy
    • Stíhačka vstoupila do Izraele z Libanonu
    • Více než 800 Izraelců a 500 Palestinců zabito

  • Gorobilypes

    Pozdě 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit