Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DanaM
    Kdyby si to měli ti zmr..di financovat ze svého, bude Rada zasedat v týpí...
    *9*
  • Víte co je projekt nová hedvábná stezka?
    • Tak asi takhle než náš pan prezident pozval čínského prezidenta (v té době už dávno Sobotkova vláda popřela svobodu Tibetu).Byl čínský představitel a představitelé krom USA a VB na návštěvě v EU.A by zde projednali projekt hedvábné stezky.Celá EU na to kývla protože čínské investice a možnost pracovních příležitosti by byly nemalé. A tak představitelé EU už dávno před setkáním našeho a čínské prezidenta lezli a lezou do zadele číně protože jí chtějí pro obchod.
      Tak že než tu nějaký mamlas Simon a jeho nohsledi začnou řvát něco o lezení čině do zadele měli by si zjistit fakta. *3*
  • Jo jo ovce, co jste chtěly, to máte. Stát bez vlastního majetku a suverenity s děravými zákony. Pohůnka EUSA.

    Vivat EUSA!

    *15*
  • Tak někdo v hospodě chválil EU. Tudíž jsem navrhnul, aby mně všichni dávali každý měsíc třeba 1000 Kč a já se stanu tou "místní EU". Z vybraných peněz budu platit svůj provoz a několikrát za rok vyhlásím dotační programy a určím formuláře a náležitost, jak o ně budou moct tito štamgasti požádat. Já pak rozhodnu, na kterou žádost budu reagovat kladně a budu jim něco "dotovat" samozřejmě za jejich spoluúčasti.
    A myslíte že s tím někdo souhlasil? Ani ti příznivci EU. Koukali na mě, jak na blázna.
    Nechápu, co se jim na tom nelíbilo.
    • Jirko, doba malých rozdrobených středověkých zemiček skončila. Současná doba usnadňuje a zrychluje kontakty mezi lidmi a vyžaduje spolupráci mezi lidmi, integraci do větších celků. A EU je naše záchrana, protože ostatní země EU sdílejí stejné hodnoty anticko-judaisticko-křesťanské civilizace jako my. Spolupráce s nimi je naše záchrana.
      A v orgánech EU jsou ti, koho si svobodně volíme.
      • Nic proti spolupráci a kontakty mezi zeměmi. Ale k tomu není potřeba sjednocovat vše. K tomu není potřeba molocha v Bruselu. Koneckonců jsme členy EU nebyli až do r. 2004. Tzn. že jsme se dokázali bez EU obejít od revoluce 14 let. A já nemám pocit, že bychom během těch 14 let byli nějací velcí chudáci a až vstup do EU nás postavil na nohy. A to je ještě přechodná doba, kdy z EU dostáváme víc peněz, než tam dáváme, ale i to se za pár let změní.
        Aby bylo jasno, já byl tenkrát příznivcem vstupu do EU, protože jsem si naivně myslel, že takové kraviny, jako napadají naše politiky v EU nebudou a kdyby to náhodou někoho napadlo, tak si to nenechají Němci a Frantíci líbit. To jsem ještě netušil, že Němci i Frantíci jsou ještě větším stádem ovcí, než my a nechají si líbit úplně všechno. Nápady a nařízení Evropské komise zdaleka přesahují to, co by mne tenkrát napadlo

        Vím, že by nám samotným dala EU vystoupení pěkně sežrat, jako se chystají na GB a proto by bylo nejlépe, kdyby se EU rozpadla jako celek a pak by se postupně mohlo začít znovu, ale úplně jinak. Hlavně bez Junckera a dalších podobných bláznů.
        • Je potěšující číst text někoho, kdo uvažoval a uvažuje naprosto stejně jako já. Taky jsem byl v domnění, že se po vstupu do EU zmenší bordel v ČR a teď bych byl všemi deseti proto, aby šla EU ke všem čertům *16* *16*
      • Proto tento pidi stát patřil do Rakousko -Uherska a byl rozbit podobným žvanilem jako byl havel s chátrou.Jak ve Wien tak i moje babička vždy říkala,že to byla největší blbost a já jí až do r.1989 nevěřilMěla pravdu,stačilo pár tlučhubů kolem havla a je vymalováno.
  • My havloidi to rádi zaplatíme z peněz daňových poplatníků, protože naše EU je zárukou míru, svobody a naší ochrany před Ruským agresorem. Jen s EU konečně dojdeme toho správného demokratického socialismu na věčné časy a nikdy jinak! CCCP, komunisti. Zeman, Babiš a kobliha!
    • Ubohý zloději. *9*
      • sklapni sajmon
    • Milá´ý BTW, Jen Pár Čísel, a 6 tko,, budou přece ty Vánoce, tak proč se chovat celý rok jako banda žráčů?
      • 6tka, BTW, jen pár čísel... je to jeden týpek, který dělá všeobecné mínění...
        • jasně Tečko *15* *15* *15*
      • sajmon, víme
  • Ta zásada pltí v každém státě EU. Běda, když se nevyčerpá rozpočet a investice.. silnice kulturní domy, školy, čističky, plynofikace obcí... kanalizace...? Ty se staví, až když jsou na tyto akce dotace ... samozřejmě z EU takže si nemáme co vyčítat....
    • Ty jsi Sajmon někde viděl stavět z dotací silnice, kulturní domy, školy, plynovody a kanalizace? To jsem viděl naposled za komára. Za dotace se staví, pokud vím, pozorovatelny a cyklostezky, zbytek se rozkrade...
    • sajmon, nemáme
  • Jakékoli zpochybňování zásady jediné Číny bude mít vážné dopady na mír a stabilitu v Tchajwanském průlivu. Před takovým vměšováním podle agentury Reuters varoval úřad pro záležitosti Tchaj-wanu při čínské vládě. Peking, který považuje de facto nezávislý Tchaj-wan za svou nedílnou součást, tak reagoval na postoj nastupujícího amerického prezidenta Donalda Trumpa. Ten konstatoval, že Washington by se nemusel držet své dlouhodobé pozice, podle které je Tchaj-wan součástí jediné Číny.
    • "Dodržování principu jediné Číny je politickým základem čínsko-amerických vztahů a stavebním kamenem míru a stability v Tchajwanském průlivu," prohlásil mluvčí úřadu pro záležitosti Tchaj-wanu An Feng-šan. "Pokud se tato základna naruší či poškodí, pak zdravý a stabilní rozvoj čínsko-amerických vztahů nepřichází v úvahu," dodal.

      O diplomatické krizi mezi Čínou a USA jsme napsali:
      Nikdo mi nebude říkat, co mám dělat, vzkázal Trump Číně, ta ho kritizuje za Tchaj-wan
      Bílý dům po Trumpově telefonátu uklidňuje: Uznáváme politiku jedné Číny
      Telefonát Donalda Trumpa s tchajwanskou prezidentkou Cchaj Jing-wen vedl k protestu Číny, na což Trump reagoval prohlášením, že další dodržování zásady jediné Číny nemusí být pro Washington automatické.
      • Za koho píšeš... píšeš .. jsme napsali... nebo píšeš o sobě jako mocnář? My, Jen Pár Čísel... všechny problémy ve světě totiž dělá lidská nenažranost.
  • Tento rozmar bruselských byrokratů, zbytečné náklady za běžence a další a další náklady z našich peněz / i když dostáváme více, než dáváme, přece jenom ... / je ukázkou, proč tuto dnešní EU NE. Ani ne tak EU, jak eurobyrokraty a nevydařené vůdce, kteří roupama neví co vymýšlet. I teď jednali Merkelová s Hollandem a uvidíme jaké "perly" z toho vzejdou. Jistě další zákazy, příkazy, omezení a zbytečné výdaje. Jako vše dosud. Výměna celého "ansamblu" EU je nanejvýš nutné, aby nezačal postupně "brexit" všech.
    • sajmon, brexit
  • https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/trumpuv-postoj-k-pekingu-muze-ohrozit-mir-v-tchajwanskem-prulivu-varuje-cina-7620 *9*
  • "Velký Řím" byl svého času taky silný, sebejistý i neporazitelný., než ho srazila i zdegenerovala jeho vlastní pýcha, arogance nad jinými..a pak už i nad vlastním "plebsem", pro které měl rovněž, akorát jen..chléb, hry, velká slova, gesta i hesla a hlavně daně...Lidstvo se nikdy nepoučilo z vlastní historie..Padl "Velký Řím" padne i tzv. EU..
    • Zapomněl jsi připomenout, že před pádem "Velkého Říma" jednou z degenerativních změn byla i homosexualita - předobraz to pádu dneška.
      • Tím pádem by se měli v Bruseli zamyslet a využít peníze nějak "smysluplně"! Co třeba Muzeum Homosexuality? Týká se to mnohých či..telů a "u.ělců", tak co by ne? Provoz by byl určitě veliký...Vedle nějaký baráček, pokojíky, čisťounké povlečeníčko, TEPLOUČKÁ vodička..
      • zajímavé a proč má tedy takový rozumný státník jako je Zeman kolem sebe jen bukvice ? Forejt, Ovčáček ?
        že by se nepoučil *9*
    • i současná dementní takzvaná "civilizace" Buď se lidé poučí a vzestoupí na vyšší Úroveň Vědomí nebo skončí v rozkládající se společnosti coby otroci tak dlouho až se jim v zabedněných palicích ROZSVÍTÍ.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit