Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tady čtu příspěvky soudruha KIMCIDa, tak se mi vnucuje rčení, že "bývalý" komunista je totéž co "bývalý" černoch.

    • KIMCID

      Tak jak tak čtu tebe tobě ten komunista zůstal už tím jak oslovuješ ostatní. Ale chápu že ti imponuji ex komunisté, jako generál Pavel :D

  • Makak

    Covidem k inflaci a socialismu: Svoboda je svržena. Zachráníme vás i kdybyste měli pochcípat. Válka státu proti národu. Smrt včera, smrt dnes. Lživá humanistická demagogie. Nové zvyky a vzorce pro každého z nás

    klik

    ...Dnes vidíme, že Covid-19 a nový koronavirus evidentně nezmizely, ale mutují a šíří se nahodile a podle nejasné logiky. Co však přetrvává, to je podivný přístup mainstreamových státních a veřejných autorit jak k pandemii, tak s odkazem na ni ke společnosti. Opatření se stále tváří, jako by jejich cílem bylo virus vymýtit, i když už je dávno jasné, že to není možné. Logické by tedy bylo napřít hlavní úsilí na léčbu nemoci Covid-19 a na rozšíření kapacit zdravotnického systému tak, aby byl schopen zvládat léčení ohrožených skupin obyvatelstva. To se však neděje. Stovky miliard dolarů se vynakládají na program vakcinace globální populace neodzkoušenými vakcínami, zatímco léčba samotná a vývoj nových léků evidentně takovou globální prioritou nejsou. Přitom není vůbec jasné, jakou imunitu v těle očkovaných vakcinace opravdu zanechává, jak dlouho bude trvat a jak bude působit na různé mutace viru SARS-CoV-2...

  • Kontrola dobrý. Ale jak se do věci vloží zdejší ruští šmejdi jako  Sergej Aripov, Akbulat Kadiev tak to též může nevyjít. Je nepochopitelné jak se může takový ruský odpad tady takto etablovat. Jak může tady tento ruský odpad ilegálně obchodovat např. s rouškama. A jak jim stát! Hamáčkem zastoupený může vyplácet miliony. Jen tak. Je čas to prostředí tady vyčistit.

  • KIMCID

    Vakcína Sputnik V byla schválena v 51 zemích s celkovou populací přes 1,3 miliardy lidí. Podle počtu přijatých schválení ze strany státních regulačních orgánů je Sputnik V na druhém místě na světě.

    • Tak ať se v těch 51 zemích tím Sputnikem sami očkují a nevnucují to druhým. Naše země patří do oblasti euroatlantické civilisace a ze zkušenností víme, že z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého. Naše země to poznala, když Rusové v r. 1945 nahradili u nás "hnědý" nacistický Sozialismus svým méně vypočitatelným "rudým" socialismem.

      • KIMCID

        Počkej si milostivě na to co ti přenechá EU :D

      • Rusko nikomu nic nevnucuje. Je pouze na uvážení volených zástupců jednotlivých zemí, zda vakcínu objedná nebo ne a nebo nechá své občany, voliče dál umírat v zájmu politických hrátek východ/západ. Dnes se plně ukazuje že EU nemá zájem o řešení krize a podle jejího chování, které lze zpětně zdokumentovat  ani neměla. Vzpomeňme si na jarní uzavření hranic , kdy nás za to EU kritizovala a celou záležitost s pandemií naopak zlehčovala. Kdybychom čekali na nějaký manuál z dílny EU jak postupovat v rámci pandemie tak by byly výsledky ještě horší. Jasným důkazem o neschopnosti tohoto spolku je i řešení nákupu vakcín a jejich distribuce členským zemím. Neochota provádět schvalování dalších vakcín a podporovat léčbu ne vakcinaci, tady chybí také. Postup EU při pandemii jasně ukázal na zkostnatělost a nekoncepčnost tohoto aparátu. EU je pouze aktivní  ve schvalování a ochraně těch,, pravých západních,, vakcín. Kdo se postaví proti, upadne v nemilost jako např. Slovenský premiér.  Coronavirus je opravdu šmejd ale pokud bude nadále mutovat s byrokracií a podlostí moru EU, tak  vítězství  nad ním bude velmi obtížné.

        • KIMCID

          Naprosto přesně napsáno

      • KIMCID

        euroatlantické civilisace která nám milostivě přerozdělí vakcínu tak že s na nás dostane až v září.

        Jinak se nauč dějiny nám nikdy Rusko nijak neublížilo. A to ani za Palackého kterého pořád omíláš

        • Rudý socialista Džugašvili (Stálin - "Ocelín") a hnědý socialista Hitler si rozdělili Evropu = Pakt Molotov-Ribbentrop.

          Když vypuklo v květnu 1945 Pražské povstání proti nacistům, nedovolil Džugašvilli  jednotkám USA od Plzně přijet Praze na pomoc a vyhrožoval, že pokud to gen. Patton udělá, bude armáda CCCP pokračovat až k Atlantiku a zabere celou Evropu. Zřejmě chtěl, aby se v Praze povstalci a nacisti navzájem pobili a Džugašvilliho armáda "přišla k hotovému".

          Za naše přebohatá ložiska uranové rudy nám Velká Britanie nabízela nevídaný blahobyt na desítky let. Džugašvilli tomu zabránil prohlášením, že NAŠE uranová ruda je prý SOVĚTSKÁ VÁLEČNÁ KOŘIST.

          Po konci války u nás CCCP Hitlerův "hnědý" socialismus nahradil Džugašvilli svým "rudým" socialismem.

          V noci 21.8. 1968 zadusil CCCP naši snahu uvolnit trochu rudofašistický teror a vymanit se z koloniální správy CCCP, vojensky nás napadl, odvlekl naše představitele do CCCP, zavedl v naší zemi znovu rudofašistické represe a vybudoval si tady vojenské základny proti civilisovanému světu.

          ...

          • KIMCID

            Ano Gruzinec a Rakušák co tam máš dál? Kdyby neumírali Němci pod rukou Sovětu na východní frontě po tisících ty hňupe, tak si Praha nemohla dovolit žádné povstání. A pokud  tvrdíš opak jsi lhář. Protože pak by dle tvého tvrzení mohla přece být Praha potažmo republika osvobozena třeba už v roce 1943 že. A prosím neřaď se k civilisovanému světu když se dle slov Padevěta, Češi k civilistům ze Sudet chovali jak dobytek. No a stále padá otázka na kterou nejsi schopen odpovědět co nám udělalo to Rusko zlého za toho Palackého?

          •  Denně píšeš o hnědém socialismu a to má asi příčinu v prvotní ranním pohledu na tvůj laintuch, tedy pod sebe . Jinak normální chlap vstává s erekcí.

            • NSDAP = Nazionalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei - Národně socialistická německá dělnická strana

              Co je na tom nepochopitelného? Socialismus je socialismus, ať je hnědý nebo rudý. Ten "hnědý" se ostatně učil od toho "rudého".

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Národně sociální ne socialistická? Ale to bys věděl kdybys chodil do školy. :D ty socialisto :D

          • Ještě dodám, že jsem s CCCP spolupracoval v techniko-hospodářské oblasti a obyčejní Rusové až na výjimky byli většinou velice přátelští a ochotní nezištně pomoci druhému.

            • KIMCID

              No ale to jsme byly ČSSR

              • Reakce na příspěvek:

                Ano, to jsme byli ČSSR... Někteří Rusové to četli jako Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika 😀

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Někteří Sověti to tak četli protože podobnost názvu čistě náhodná

                  • Reakce na příspěvek:

                    Když tak podobnost zkratky... Ale spíš chování našich rádoby carských úředníků.

                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      to už je jiná i když pravda

        • Rusko nám nikdy neublížilo...?!!!

          A co např. r.1968 ...?!!!

          A že máme málo vakcíny - tak za to může naše neschopná vláda, která jí objednala málo...


          • KIMCID

            Budeš seto muset doučit nějak ti to nejde. To nebylo Rusko ale SSSR(ukrajinský front) a my byly ČSSR .Ani jedno z toho už neexistuje ,A puls k tomu nás v 68. napadli NĚMCI,MAĎAŘI,POLÁCI,BULHAŘI.

            Tak že znova co nám kdy udělali Rusové v dějinách ČSR ?Přesně?

            • No - pamětníci okupace Československa v r. 1968 většinou hovoří o Rusku...

              🤨

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                To že mluvíš česky z tebe Čecha nedělá.

            • Soudruhu KIMCIDe, ano, to bylo CCCP a to nás napadlo. Němci, Maďaři, Poláci a Bulhaři podle rozkazu z  Kremlu k nám přijeli pouze "na výlet" a chovali se velice přátelsky a dokonce se omlouvali, že museli přijet se zbraní v ruce. A DDR (Východní Německo) z toho mělo velký průšvih, protože porušilo mezinárodní dohody, podle nichž Němci nesmějí překročit hranice své země se zbraní v ruce. A tak se Němci museli velice rychle vrátit domů. Rusové se tady sice utábořili "na věčné časy a nikdy jinak", ale po patnácti letech nakonec museli s velkou ostudou odtáhnout do svých rodných stepí.

              • Reakce na příspěvek:

                Děkuji - neodpověděla bych jinak...🙂

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  čekal někdo něco jiného od koštěte jako ty :D

                  • Reakce na příspěvek:

                    To, že urážíš lidí které neznáš, z tebe dělá idiota...

                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      no ja slovo i d i o t nenapsal tak že asi tak

                      • Reakce na příspěvek:

                        Tak si to znovu a pozorně přečti a snad to pochopíš...

                        Takže asi tak...

                        Jo a píše se takže a ne tak že...😉

                        • KIMCID

                          Reakce na příspěvek:

                          Ne ty si to přečti pořádně já tě idiotem nenazval.

                          a jak se to píše jsem ti už psal z vysoka kakám

                          • Reakce na příspěvek:

                            Tak ještě jednou pro méně chápajícího...

                            Nepíšu, že jsi mě nazval idiotem...

                            Píšu, že to, když urážíš lidí které neznáš, z TEBE dělá idiota...

                            • KIMCID

                              Reakce na příspěvek:

                              Tak pokud tě koště urazilo :D Tak jsme trefil do černého :D

                              • Reakce na příspěvek:

                                Mě nemůže urazit nikdo, kdo mě nezná a tudíž střílí do bílého...😉

                                • KIMCID

                                  Reakce na příspěvek:

                                  dobře koště

              • Reakce na příspěvek:

                Jajajajaj  68+15=83. A já si pamatuji, že poslední Sovětský voják byl odsunut v roce 1991 ale možná z tvého kraje odešli dřív, protože to s tebou už bylo k nevydržení.

                V rámci jakési objektivity tě musí  dodnes štvát i Německo, které nás okleštilo společně s Polskem, Maďarskem a také Slovensko, které  z pudu sebezáchovy vyhlásilo samostatný stát a projevilo náklonost k Německu. Francie, která nás prodala v Mnichově i  Anglie a Amerika, která nás prodala CCCP na Jaltské konferenci. Když už nadáváš tak komplexně. Např. Německo nám nezaplatilo žádné poválečné vyrovnání, my jsme ale museli Anglii zaplatit za to, že naši vojáci za ni bojovali . Amerika nás obrala o část zlata....

                No a dnes?? Jsme vazalové EU, která je plně politicky ovládána zájmy USA. Děkuji mám dost.


                • Reakce na příspěvek:

                  Ale no tak... bylo to o něco víc než 15 let, ale to není podstatné, škod tady tovarišči napáchali víc jak za 100 let.

                  A pokud jde o EU, my jsme SOUČÁSTÍ EU, jejími řádnými členy, a pokud chce soudruh žít v gubernii CCCP, tak to se musí odstěhovat na východ.

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Byly země co na rozkaz hodili bobek tak že oni mohli taky. A znova nebyly to Rusové ale Sověti .Až se naučíš používat správné názvy bude to dobré.

                Rus je modrooký blonďák, to co tu bylo třeba v KASÁRNÁCH Milovicích, byly nějaký Gruzínci a Kazaši.

                JO ASOUDRUHU ŘÍKEJ TÁTOVI NEBO MÁMĚ. U NÁS VE STRANĚ NIKDO NEBYL. TAK NEPOOUŽIVEJ ZVYKY ,OSLOVOVÁNÍ Z VAŠÍ RODINY.

                • Reakce na příspěvek:

                  Soudruhu KIMCIDe, proč Ti tolik vadí to oslovení "soudruhu"? To už se tak mezi sebou neoslovujete?

                  • KIMCID

                    Reakce na příspěvek:

                    umíš číst tak si to přečti ještě jednou a pro upřesnění mě tu oslovují HERR. Jak se vy bolševici oslovujete doma ,mě nezajímá.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Ich entschuldige mich, HERR KIMCID, wenn es Ihnen nicht gefällt, werde ich Sie nicht Genosse, aber HERR anreden. 😉

                      • KIMCID

                        Reakce na příspěvek:

                        Pořád jsi nedopověděl. Asi ti blbne kognitivní myšlení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit