Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to vážení ještě ani snad netušíte,že jsou i v aná..čekostáně,jsou tu jako lékaři apod.Sami si jezdí halal zaříznout kozle....ostatní již musí za ně udělat špinavý ďaur.....
    Sice ofic.propaganda hezký diktuje,že 90% musulmanů odsuzuje útok/y-ale kde to číslo nabrali ?? Ptali se jich ?? Ostatně veřejně odsoudí ,ale v soukromí je oslavují !!!
    Jsou zákeřní a naši hrdinní humanisté se jich zastávají,jo,pěstují si vši ve vlastním kožichu !!!
    A jak říkávali staříčci,čiň čertu dobře-peklem se ti odmění !!!! A nejlepší učení je osobní poznání-zkušenost !!!
    I v roce 1989 se na náměstích volalo nejsme jako oni a ejhle-jak to po 25 letech dopadlo !!!!
    Taže je uvítejte,poražte halal berany,posluhujte jim a oni nám tu za pár budou vládnout !!! Jako nám diktují již 600 let se přizpůsobující minorita !!! Jako za chvíli budou naši humanisti bránit vrahy,že si za to vlastně zavražděný může sám--byl na špatným místě nebo zrovínka tam,kde byl vrah......je to OBROVSKÁ *12* *12* *12* sárna co tu do nás hustí ofic.propaganda !!!!
  • Je to humus a šok.
    Ale lidi hrozně rádi rychle zapomínají.Co já pamatuji ještě v osumdsátých letech byly bombové utoky ve FR normální. Diky Alžířanům.
    Eta ve španělsku a podobně.
    Od roku 90. byl v západní evropě relativní klid a to nas všechny uklimbalo.
    No je na čase se probudit a začit zase něco dělat.
  • mají na takové pacholky a jim podobné solidní manuál. Frajerovi s dynamitovou kazajkou se srovná barák.Srovná se barák se zemí i jeho blízké rodině.Je to nesmírně pedagogické.Ve Francii je problém že tihle pacholci bydlí někde v noře.Ale pevně věřím že se najde po čase někdo z příbuzných obětí který už islámskému psovi přijde na kobylku.Pokud pes neuvidí krev prolitou vlastními-nedá si pokoj.
  • Vystřílet v EU všechny arbáše, uříznout palici, napíchnout na kopí a do držky nacpat vepřovou kotletu a pak bude ráj na Zemi.
  • Hnusný zločin, nemá oporu v islámu, řekl o masakru v Paříži šéf českých muslimů
    • To zní jako pokus o vtip. *7*
      Čin byl spáchán muslimy, ve jménu Alláha, byl nazván pomstou za Mohameda, kterého korán zakazuje kritizovat, natož zesměšňovat...
      Ale nemá s islámem nic společné, nemá v něm oporu.
      Asi tak, jako s islámem nemá nic společné muslim.
      Znovu to zopakuji:
      Korán povoluje muslimům lhát bezvěrcům. A to si pište, že všechny takovéto vyjádřejí jsou lež jako věž. Ve skutečnosti jsou ti vrazi pro muslimy hrdinové a mezi sebou je budou oslavovat.
  • Ve jménu demo-kracie obsadili jejich zem, bombardovali, vraždili a ukradli nerostné bohatství. Ve jménu humanismu si je pak nastěhovali domů. A oni pak na oplátku terorizovali a vraždili, aby ve jménu Alláha oplatili bezvěrcům jejich agresi ve své odvěké vlasti.
    Přeberte si to jak chcete...
    • Máte pravdu. Taky si můžeme představit, že těm teroristům zabila francouzská stíhačka celou rodinu například v Lybii.
      Proto je důležité si uvědomit, kdo západní společnost do této situace dostal. Do situace která nemá řešení. Odpověď? No politici samozřejmě. A kdo politiky volí? Voliči, tj. normální lidi. Tato zkratka radikálovi úplně postačí, nečekejme že si bude zjišťovat kdo koho volil a nebo se voleb zůčastnil, jestli politici konali jinak, než slibovali před volbami.
      Západní Evropa je v perdeli. Francie má 5 milionů muslimů. Lidí, kterým korán přikazuje myslet i konat proti evropským hodnotám. Lidí, kteří jsou většinou regulérní francouzští občané.
      Jak správně poznamenal Lhoťan, jediná možnost jak se vyhnout katastrofě je reforma islámu. Jenomže korán jsou "slova boží", ve kterých se NESMÍ změnit jediné slovo. Reforma je tedy nemyslitelná. Co z toho vyplývá? Katastrofa je nevyhnutelná !
      A pokud země jako Česko, která ještě netrpí velkým počtem muslimů nedokáže vyhlásit islám za zakázanou ideologii, podobně jako fašizmus, katastrofa se dostaví i sem.
      Je to jenom otázka času. *7*
  • tohle slimáci chtěli a dosáhli toho,aby evropský člověk měl ve své domovině strach,všude, v metru,ve vlaku,v letadle,v redakci,to není řešení se pořát jenom opevňovat,řešení je slimáky vykopat z evropy
  • Opravdu smutné kam to EU dotáhla ve jménu lásky k těm co nás chtějí povraždit.

    . Pokud si EU urychleně neudělá pořádek v přistěhovalecké otázce
    tak je jen otázkou času kdy přijde nějaký další pán s patkou a knírkem.
    Nemůžeme neustále jen ustupovat protože brzo už nebude kam. Islamisté neuznávají
    nás ani naše hodnoty - proto tu nemají co pohledávat.
  • A kampak zmizela ta redaktorka co se tu tak rozčilovala, když někdo o "prasatech" jako jsou muslimové řekne pravdu.... Vždyť prakticky zabili její kolegy....to nemá vyjádření?
    • Máš namysli tu novinářskou mr*ku Alinu Holušovou? *1*
      https://cz.linkedin.com/pub/alina-holusova/5a/784/616
  • Víte co bych chtěl, aby mi nějaký multikulti dobroser vysvětlil?
    Výsadou svobodné demokratické společnosti je svoboda tisku a projevu. Že každý může kritizovat i zesměšňovat koho chce. Klidně i Ježíše a nebo pánaboha. To je ale v zásadním rozporu i s tzv. "mírumilovným" islámem, který zakazuje zobrazování, kritiku natož zesměšňování Alláha, nebo Mohameda.
    Není to náhodou nepřekonatelný rozpor? Jak můžou tyto kultury společně žít?
    Nebo si to prdoláskaři představují tak, že zakážeme cokoliv, co by mohlo muslimy urážet? Ale to znamená konec svobodné společnosti!
    Předpokládám, že pan Halík nám to vysvětlí jako oběť kterou musíme podstoupit. Správný novodobý křesťan přece podle "ty do mně kamenem, já do tebe chlebem" nastaví i druhou tvář, že? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit