Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jó IDNES  tak už toho napsali!!!! Že tě nesorou  zlikvidované svazky cca 240 tisíc  za Rumla  a Havla, to byli panečku ryby. Každý kdo pracoval v zahraničním obchodu byl evidován a zpovídán. Kdyby jen náznakem nastínil , že nebude vypovídat, tak končí!!!  Ale to je pro tebe nepochopitelné, protože si nikdy nepracoval v nějaké sledované funkci. Státní bezpečnost je jako dnes  Gips.  Nikdo si nedovolí proti ani pípnout.

  • Jako účelová agitka , dobrý!!! 

  • To se povedlo! Komu by jsi právě ty sedláku - dokola zlostně prskající dědku chtěl dát facana? Přeci okolí by ti hned nadělilo několik odvetných. Nic osobního. Jen tak pro legraci.

  • vanhorne

    "Uši jako ten pohádkový myšák."

    To jsou jenom ouska, proti tomu tady uvidis usiska.  > https://www.youtube.com/watch?v=8X5dTOqSv7w&app=desktop#utm_content=organic&utm_term=za%20co%20p%C3%A1n%C4%9B%20bo%C5%BEe%20za%20co&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz&title=Za%20co%20pane%20Bo%C5%BEe%20za%20co%20-%20YouTube <😂

  • Já když, vidím tu fotku v úvodu, tak mi svrbí dlaň na pořádnou facku. Uši jako ten pohádkový myšák.

  • dzixy, on nic nezískal, ale dostal ze solidarity. To je trochu něco jiného.

  • dzixy
  • Dědo dědo. Natřel jsi mu to. Jsi zdejší unikát. Nejlépe ti jde zlostné prskání a nadávání. Živě tě vidím. Jak ležíš na zádech mrskáš sebou, kopeš nohama a vyžaduješ políbení. To už je úděl staříků.

  • Takže už očkujeme 100 tisíc lidí denně jak to tvrdil Bureš...?

  • Okoune, ty jsi blb, kterému není rovno. Podívej se na názory na celou diskuzi. Jinak mě můžeš políbit na část zad, kde končí jejich jméno.

  • Tak to vidíš, dědo sedláku. Všichni se radují z Velikonoc. Jen ty tady zas prskneš svoji oblíbenou pitominu. Trapné vnucování senilních staříků nebere konce. Teatrálně tady sviníš místo svými koninami. A ono nic. Nikdy se nic nestane. O co?

  • Obětovali nás naši předkové, nikoli západní země. V r. 1918 naši předkové přispěli k zániku Rakouské monarchie, místo jejího reformování po vzoru čtyřnárodnostního Švýcarska. V opačném případě by nejspíš vznikla EU o desítky let dřív, její sídlo by nebylo v Bruselu, ale v Praze a vývoj v Evropě mohl probíhat jiným způsobem. Nejspíš bychom se vyhnuli i "budování" nejdřív "hnědého" socialismu a vzápětí "rudého" socialismu. Holt, za blbost se platí.

    Naši předkové "realisovali" ty slavjanofilské kecy z 19.století. Napři Kollár ve své Slávy dcera napsal:"Všichni jedné matky slovanské jsme děti... Rusko je velké dubisko a my jsme jednou z jeho větví." A co nám to nahnilé a ztrouchnivělé ruské "dubisko" učinilo... škoda slov.

  • "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.", praví dávná moudrost. A českým ovcím stačí kobliha a pár keců, že bude líp a už si spokojeně pobekují. A dokonce máme v parlamentu členy organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné

  • Tak to vypadá, když za českou republiku jedná nějaký přivandrovalec, agent STB, soudruh Bureš. 

  • vanhorne

    "reálný podklad pro odsouzení."

    O jake odsouzeni se jedna, nikdo ho nesoudil pro jeho prislusnost k STB. Bures podal zalobu, ze nebol u Eštebakov, prohral. Nekolik dustojniku STB svedcilo, ze pro ne nefizloval, jejich svedectvi bylo prohlasene za neverohodne. Dalsi svedek oznacil Babise za cloveka, ktery chtel ze spoluprace s STB tezit a mel rad penize. Pak se soudil znovu, ze ho evidovali jako fizla, ale on o tom chudak vubec nevedel a zase prohral. Konecny verdict vyhlasil Bratislavsky soud v 2018. Verdict rika, ze Bures fizloval a to vedome a proti tomuto rozsudku neni zadne odvolani. On asi za mesic zacal hulakat, ze se bude soudit az do smrti. Je to nenapravitelny a drzy lhar, ale od takoveho cloveka se da cekat vsechno i to, ze se bude soudit a odvolavati i proti neodvolatelnemu rozsudku a do smrti oblbovat i sve verici. Ty se k nemu svym zvanenim o jeho snizeni dluhu a zlepšit "reatink" ČR hezky hodis. Snizil dane ale dluh zvysil, to ti on ale jeste neprozradil, ze? 

    "To musí nasr...t Proto ten kvikot." ANO, to ti verim.😂

    >https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/andrej-babis-soud-slovensko-stb.A180213_132429_zahranicni_ert<

  • zase o něco moudřejší, povědět co si myslím, popřípadě říci pravdu je neschopnost

  • Od kdy má zkrachovalé hnutí  preference přes 20 procent????  Přání je otcem myšlenky co???

  • Aktuálně .cz  tak to je ten správný zdroj!!!!  V archivech STb byli vedeni s podstatě všichi co se pohybovali v zájmových svérách. Obchod , kultůra, atd. Aby vyšetřovatelé měli tzv. splněno, tak zde uváděli i osoby co o tom neměli ani páru. Pracovat v zahraničním obchodu bez spolupráce státní policie je nemyslitelné předtím  i dnes . Nemáte pocit , že když vám je něco dáváno na tzv. zlatém podnosu, tak to smrdí??? Tolik let šijeto do Babiše a zatím žádný reálný podklad pro odsouzení. Vidím v tom záměr protistrany. Nemyslím si že Babiš je nějaký andílek, ale na rozdíl od ODS a ČSSD Lid. a v neposlední ředě TOp se mu podařilo snížit státní dluh, a zlepšit reatink ČR . 30 let to tu měla post 89 klika pod palcem a pak je přechcal cizinec. To musí nasr...t Proto ten kvikot.

  • Chcete říci , že Europoskoci jsou mimi hru???  Takže tlak techto volených flákačů nema vliv na rozhodnutí o rozdělení vakcín??  Tak proč tam jsou aby rozdělovali dotace a doporučovali občanům ať se zřeknou své národnosti a označí se  jako evropani. Kdo jiný by měl tlačit na naše zájmy??? Jediný Babiš a pár jedinců se snaží něco udělat. Ti ostatní jen čepají  reluty z dopře palcených postů.

  • Jako vždy jak už to bylo i v minulosti  nás tzv. západní země objetují a příště to zase udělají. Pokud nebudeš držet hubu tak ti vymlátíme voliče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit