Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je to tady. Nikoho do Evropy nepustit. Jednosměrné letenky. *5*
  • Ebola je zámá nemoc několik desítek let. Svět se nepřipravil na rošíření této nemoci a nyní jak je vidět, tak je pozdě. Přitom si farmaceutické firmy mastí kapsy.
    Z toho plyne jedno, že politici jsou na dvě věci a to na nic a na hov....

    Proto zásadně nechodím k volbám
  • začala třetí světová "hybridní" stoletá válka,která se potáhne hodně hodně hodně dlouho: eboly a podobné biozbraně,teroristi,nájemníci "na dovolené""zelenmí mužíčci",kontaminované potraviny a voda,občasné zemětřesení a lesní požáry,občasné bombardování někde někoho,prostě od každého trošku......
  • Neděsila by , kdyby okamžitě zakázali jakýkoli přístup do evropy ze všech okolních zemí a nekompromisně zamezily přístup do Evropy!!! Díky jejich přístupu ohrozily miliony jejich platičů daní. Bral bych to jako vlastizrada!!! *12* *16*
  • Kolem té nemoci už bylo napsáno tolik věcí že člověk je už z toho zblblý. Mne z těchto článku vychází jediné. Nemusí být válka Člověk se o to s tímhle i s aids postará sám.A nikdo nemuže nikomu zakázat cestování protože si říká mne se to nestane. Kdyby to tak bylo strašné tak co dělá červený kříž a jemu podobní. Je to sice strašné ale člověk je strůjcem toho všeho a života si asi neváží
  • nás by měl děsit Vopěnka a Stětina,ebola sice také ,ale ti dva jsou horší
    • Kdyby jenom Vopěnka a Štětináč ale i pan fialový profesor Fiala z Brna, Myrka 101 ze Žďáru, krasavice Lanšádlová, likvidátorka důchodců Pecková, šašek z Suché Lozy Gazdík, parlamentní doživotní klaun a švindlprávník Mareček Bendů a další experti.
  • Evropu by spis mela desit jeji debola, cili deb.lita, jelikoz ta je zjevne jeste vice nakazliva a jeji dusledky, jak vidno, daleko predci skody napachane ebolou. *1*
  • Ebola nás zatím Nebola.

    Je třeba uzavřít hranice EU a každého nezodpovědného spoluobčana který jezdí do Afriky
    nepustit dovnitř. Někteří zde dokonce prosazují právo Muslimek na zahalenou tvář.
    Přitom v našem státě je nošení masek na tváři zakázáno. Za ženu se může přestrojit
    terorista.

    Je to diskriminace? Vůbec ne. Jsou to naše zákony. Nikdo je nenutí tu žít a dodržovat je,
    Že zrovna oni se ohánějí svobodou a přitom každého kdo udělá pouhý vtip na adresu jejich proroka chtějí hned vraždit.
  • Všem těm expertům doporučuji shlédnout film Smrtící epidemie. Samozřejmě je to film, ale to co předvádí světová zdravotnická organizace v reálu je parodie na zdravotnictví. Ebola měla zůstat zavřená v Africe a letenky se měly prodávat jen jednosměrně. Pak by se možná pandemie dala zastavit. Po USA si běhá týpek, který se vrátil z Liberie 14dní, jako by se nechumelilo a teď se bojí nákazy. Zdravotní sestra ve Španělsku si odfrčí na dovolenou a oni se snaží dohledat 20 lidí s kterými přišla do styku. To budou asi ti, co s nima přišla do pohlavního styku, rozhodně to nebudou všichni, které za těch x dní potkala a mohla nakazit... KIidně už to může být rozlezlé po celé Evropě a za týden po inkubační době se budeme všichni divit. Rozhodně letošní Vánoce budou veselé, šťastné už asi tak moc ne!
  • Ještě než se něco stalo, jsem napsal do více diskusí, že toho flanďáka - katolického misionáře měli, KDYŽ UŽ TAHAT NAKAŽENÉ DO EVROPY, PROTI ZDRAVÉMU ROZUMU A PRINCIPŮM KARANTÉNY, tak repatriovat do Vatikánu, V JEHOŽ SLUŽBÁCH a zájmu se v Africe nakazil. Katolický Bůh, Katolická Víra a Vatikán mohli uspořádat zázrak před televizními kamerami v přímém přenosu... nebo prokázat svoji marnost, prázdnotu a nedůvěryhodnost dvoumileniových hochštaplerů. *12* *16*
    • Katoličtí mínusáci, bojíte se snad, že váš Ježíš by Vatikánské neochránil? Ani proti ebole? Tak to není mocnější, než vycpanej Lenin... *16*
      • Je mi Vás líto. Předvádíte tady svou nenávist ke křesťanům a duchovní prázdnotu, za kterou čekáte potlesk. Vám nedochází, že se to k tak vážnému tématu nehodí?
        • pro "pro medikologa": mně je zas líto Vás. Opravdu si myslíte, že každý odpůrce víry, náboženství a především CÍRKVÍ je člověk "duchovně prázdný"? Co si, prosím Vás, pod tímto rádoby pejorativním termínem máme představit?? Co se toho vážného tématu týče, souhlasím s Vámi: "export" Eboly do Evropy pod sebehumánnějšími záminkami je prostě nebezpečím pro naši civilizaci a bylo by velmi záhodno ponechat Afričany, ať si sami snědí, co si nadrobili. Jestli jsou to Vaši bratři, tak moji tedy ne. Potlesk nečekám.
          • Vážený anděli, to nebylo myšleno jako urážka ( ty tady obstarává někdo jiný), ale jako konstatování. Neznamená to v žádném případě pochybnost o inteligenci pisatele, jen konstatování, že je dotyčný zaměřen čistě materialisticky. Duchovní = spirituální. Jinak reaguji jenom na hanobení katolíků, které se stává velmi oblíbeným ( viz diskuze) a to mě znepokojuje.
            Hezký večer.
          • Je to nešťastný katolický věřící... věřící, že si svým postojem buduje vilu v Nebi... Podobní "myslitelé" působí v ISIS/ISIL.
        • Duchovní prázdnota se projevuje hlavně u fanatických křesťanů, kteří na lidi jiného názoru na svět přímo nenávidí, škodí jim. Slepě poslouchají svého Duku a vyhlašují křižácká tažení proti ateistům. Denně překračují svými skutky Desatero, ale to jim nevadí, oni se z toho vyzpovídají a jsou zase čistí jak lilie a vesele hřeší a šíří svou nenávist do další zpovědi. Je mě jich líto, protože ve své naivitě nevědí co činí.
        • Nenávidím zloděje, lupiče, vyděrače, podvodníky i další zločince - jakožto práva dbalý občan našeho cizáky a cizáckými organisacemi vylupovaného státu. Pokud tomu říkáte duchovní prázdnota, prostudujte si Svatý Korán... který je od zjevení Koránu pravou vírou v jediného Boha. Vaše křesťanství, které na nás parazituje nejméně od konce devátého století, nám tedy bylo vnuceno už jako jeho vlastním Bohem zrušená, nepotřebná veteš... TEDY PODVODNĚ.

          Dukovy tlachy mají platnost a duchovní sílu pohádky O Červené Karkulce, nebo třeba o Otesánkovi (ta je přímo podobenstvím katolické církve).
          • Vy se řídíte Koránem? Tak to vysvětluje Vaši nenávist ke katolické církvi, a ke kořenům západní civilizace. Tady je ale diskuze o nebezpečí eboly pro Evropu, která je zatím (zaplaťpánbůh) pořád ještě většinově křesťanská a doufám, že taková i zůstane.
            • Kde jste vzal, že je Evropa většinově křesťanská? Většina Evropanů se kostelům obloukem vyhýbá... a naše kořeny nejsou z nějakého vnuceného levantského náboženství pro otroky a pro jejich dobrovolné sebezotročení, ale v našich ("misionáři" a křižáckými hrdlořezy a lupiči ohněm a mečem potlačených) slovanských a germánských božstvech a na jihu Evropy v antických kultech. Doufám, že se Evropa vrátí ke svým kořenům a zbaví se sebevražedného a kastrujícího křesťaství dříve, než bude pozdě! Evropa k evropským kořenům... ne k Levantinským!

              Původní křesťané byli sektou židovských heretiků o jejíž potlačení se rozumně postarali sami nejmoudřejší přední Židé oné doby. A zneužili k tomu římského místodržitele |Palestiny.

              Už v Evangeliích je tolik přibaleného balastu, že nemají historickou hodnotu a jsou pravdivé jako volební pohádky o lidumilných bohatcích a o slušných banksterech a lichvářích. A pokud vy se řídíte Biblí, jistě jste již veškerý svůj majetek rozdal chudým a potřebným, .. žijete v celibátu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit