Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Policejní šéf ať táhne do P.R.D.E.L.E.šašek.Doufám,že jej tato vláda požene před soud.
  • Jediný komunismus,ktery tady škodí jsou komunismem nasáklý soudci!!!
    Pravda a láska vítězí?! Kde jste sluníčka? Proč nestavkujete s rudýma placačkama ?!
    • Justice je celá prohnilá do morků kostí,to je práce ČSSD,co mohli to zkorumpovali.
  • úlisný a nebezbečný kluk.V kauze poškozený a ukřivděný. Někdejší ředitel KS policie v Ostravě. V době jeho působení se tady začal tahat s nějakou rajdou z práce. Celý sbor z toho měl legraci. Menší legrace byla že si tu .... privátně povyšoval a povyšovat až byla z obyčejné podržtašky policejní důstojnice. A to měl přitom v Albrechticích manželku a rodinku. Následně byl vybrán do veliké Prahy. Rodina zapomenuta mosty zbořeny. Je certifikovaným prcířem policejního sboru. Jak to na něj přijde doporučuje se holkám v uniformě vylézt na stromy! ALE zejména ať každou píchačku nepovyšuje. Přijde doba a někdo vyštárá, jak mohl někdo z obyčejných holek zažít tak raketový vzestup. Jen proto, že ji má ....
  • Informace z příspěvku pod zn."standa" neznám,ale pokusil bych se zarýpat do textu článku.
    1)Autor článku se nenamáhal ze zdůvodnění rozsudku vyhrabat,zda se tak stalo za "mluvení" k případu obecně,nebo za nařčení z "brutálního úniku".
    2)Dle soudkyně pan Komárek "Zvolil velmi něšťastný způsob".Věřím však,že u "šťastného způsobu" narážel jak pan Komárek,tak i pan Šlachta na zabedněnou bránu.V bezvýchodné situaci pak volil formu veřejného upozornění.Tolik k porušení mlčenlivosti.
    3)Pokud byl pan Komárek odsouzen za nařčení pana Tuhého z úniku informací,pak je rozhodnutí soudu faulem.Autor tohoto článku jasně konstatuje,že se na mobilním telefonu tajné informace objevily.Je lhostejné jakým směrem a je také lhostejné,kdy blízcí pana Tuhého přestali mobil využívat.Prostě se tak stalo a pan Komárek má pravdu.

    Historie ukáže,co se tehdy v r.2016 událo.Špitnutí pana Komárka bylo jen komářím útokem proti monolitu.Onen kolos,vědom si nebezpečí odhalení své nezákonné činnosti,provedl urychlenou reorganizaci útvarů bojujících proti organizovanému zločinu.Dostaly se příliš blízko.Schopnosti,um a neohroženost lídra oněch útvarů,pana Šlachty, bylo třeba zahlušit.A to se jim povedlo.Ještě dlouho se této šedě vládnoucí hydry nezbavíme.Ani manifestacemi.Je příliš zahryzlá.
  • Podívejte se Barandov Tv-Soukup a jeho kauzy a musíte uznat, že Komárek má pravdu. Jak mohou najednou spolu komunikovat 3 ztracené německé simkarty a "shodou okolností" o zátahu a z telefonu z okolí Tuhého ? Zázrak? Podraz? Vyberte si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit