Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já problém vidím jinde. Nemůže existovat rovnostářství. Špatnej doktor - málo pěněz. Dobrej doktor - hodně peněz. To co plácaji odbory, které jsou dodnes smetištěm bývalých komunistických papalášů a bohužel jim to lidi žerou, je pouze alibismus. Žádných konkrétně racionálních návrhů se od nich nedočkáme. Když vidím ty jejich přežrané představitele - je mi z nich na blití. Ať si jdou a s nimi i ti odborářští darmojedi...
  • no, na to konto určitě přispěji. Páni doktoři, máte u mně nevyřízený účet, zamordovali jste mně při porodu syna a to hrubou nezodpovědností lékaře, který vedl porod a ještě jste se to pokusili zapřít a do úmrtního listu napsali vrozená srdeční vada. Takže, já jsem Vám to dosud nezapoměl a a ni neodpustil. Jinak všeobecně, za to co mnozí odvádíte a předvádíte jste i zadarmo drazí a když leckteří z Vás odejdou,nic se nestane, leckdy to bude i pro dobro pacientů. Akorát jsem zvědavý, kolik se Vás v Německu uživí, tam, jak jsem slyšel se nemusejí dávat obálky,( které Vy nazýváte spontorský dar a na lidech si je mnozí vynucujete) aby se pacientovi dostalo péče, či byl operován.
    • Jistě jste na příslušného lékaře podal trestní oznámení.Jestli ne tak lžete.
  • Vážíme si lékařů, kteří něco umějí. ti by měli určitě dostat slušně zaplaceno. Musí si ale uvědomit, že jsou řadovými státními zaměstnanci (státních nemocnic) a jejich platy se odvíjejí od platu ostatních občanů a státních zaměstnanců. Dělají svou práci, tak jako ji dělají jiní, také poctiv. Pokud mají problém mohou se osamostatnit, jít na soukromo a když budou tak dobří, jak si o sobě myslí, nebudou mít problém s nedostatkem financí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit