Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drobile pozdravuje tě pomalu vyšumující Barták. Je rád, že na něj pomáháš zapomenout.
    • stručné a vystižné
  • Uvědomují si konečně ti naivní ,stále věřící voliči pravice,že politici nejen nahrávají státní zakázky podnikatelům,sponzorům,ale přímo ministři přes náměstky ,poradce,tunelují dokonce i dotace z EU a žádné drobky,ale rovnou 500 milionů.A organizuje to Langr,pro politickou kariéru nechutně bohatého Drobila,dnes je otázka jak ten čestně k tomuto majetku dospěl.Nečas mu věří,jen prý selhal ve výběru spolupracovníků,to znamená,měl vybrat absolutně loajální, poradce,náměstky,asistenty,kteří se nechají ovládat a klidně loupí za bílého dne pro svého ambiciozního šéfa,který pošilhává po funkci předsedy strany a premiéra.A co protikorupční VV? Vyhrůžky Johna,když se prokáže ministrova vina(neprokáže),tak by nemohli být v takové vládě,Peake z VV jde ještě dále,když se Drobil očistí,tak může být znovu ministrem.Probůh,dejme těm lotrům najevo,že takhle ne a snimi dále již vůbec ne.Když nový ministr takhle ministruje již po půl roce,tak co ti staří dino,Nečas,Tluchoř,Benda,Bém,Němcová,Kalousek,Parkanová,Severa,kteří se motají ve vrcholové politice i celých 20 let.Kolik takových,nebo podobných akcí proběhlo?To jsou ty námi prožrané peníze,které chybí ve státní kase?To se pak dělají předvolební akce,kolik mají na zahraničních kontech ti co budou brát invalidům,matkám,zachranářům,hasičům.policistům z podprůměrných platů.Odboráři,ani korunu z mezd!
  • *1* To jsou dobří komici, ti provládní politologové. Kauza Drobil naopak ukázala, že tahle vláda může s korupcí bojovat akorát hubou a ve skutečnosti jde o sbor profláklých gaunerů - korupčníků. Takže jí to maximálně uškodí.
  • Jeden větší zloděj než druhý.Je s podivem co všechno si tento národ nechá líbit.Tito zloději chtějí tento stát úplně zničit.Jen doufám,že se konečně lidi probudí.
  • Slyšel jsem, že prý nadržení fejzbukáči, co nedávno demolovali magistrát kvůli údajně korupční kaolici vyrážejí zítra na Strakovku. A přijdou je podpořit Havel, Tůma, Kalousek a různí ulmělci. *1* *1* *1* *1* *1* *1* Budou velké demonštrácie.
    • Tomu, kdo nedávno organizoval demolování magistrátu tato korupční koalice nevadí. Takže permanentní revolucionáři, jako Kraus a Svěrák, zůstanou tentokrát v klidu.
  • Tady se nehraje jen o Drobila.Ve voze s ním jede i premiér.Pokud nechtěl pod sebou řezat větev nic jiného nemohl prohlásit.Otázka je co budou prohlašovat ti nařčení.Pak teprve vyleze ta správná špína.V každém případě to bude výživné sousto pro veřejnost.V tomto státě nic nemůže překvapit.Tady leze ven jedna levota za druhou.Tentokrát však je vidět jakýsi posun aspoň ve včasné prezentaci.Jsem zvědavý jestli to v konečné fázi nevyšumí doztracena jako všechny podobné aféry.Vždycky se takticky počká až jsou věci promlčeny.Totiž ta smetánka co je"u válu" drží basu a podporuje se navzájem.Je to holt spřízněné bratrstvo a každý má nějaké máslo na hlavě.Ruka ruku myje.Jdu blít.
  • Co chce John dělat s korupcí, když ministr vlády, které je John součástí si klidně tuneluje ze státního rozpočtu 80 milonů pro zkorumpovanou ODS a ještě k tomu korumpuje své náměstky??!! To se to pak rozhazuje na volební kampaně, uplácení potřebných a podobné chujoviny. A ten ŠAŠEK Nečas vydává silácká prohlášení o vládě rozpočtové odpovědnosti a o boji proti korupci. V Číně by je odvedli na náměstí oba dva (Drobila i Nečase ) a zastřelili je jako prašivé psi.
  • spíš se také přikláním k názoru pana Zbořila,že Nečas spoléhá na to,že lidi časem zapomenou.Vžyť snad ani není v lidských silách si pamatovat všechny ty křivárny,podrazy a zlodějiny tato strana tady napáchala
  • právě jsme svědky zázraku,"takto vzniká schodek 1,5 bilionu Kč" *8*
  • Pokud je nějaká země,jako ta naše, už tak prolezlá úplatky a zlodějnou,tak na udělání pořádku,žádný humánní režim nemá.To jedině státní převrat ,s nástupem ,těch nejkrutějších k moci,by dokázal,dvacet roků zavedený politický chlív vyčistit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit