Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na nekvalitní kapitalistické zdravotnictví jsem dojel i já.Za socialismu zdravé zuby a za tohoto bordelu rádo by ministrů mám holou hubu a platím a platím za nekvalitní výrobu falešného chrupu.Můj syn,který chodil na preventivní prohlídky za socialismu měl pěkný chrup,ale teˇneradno pohledět.Jenom platí jak mourovatý.To je blahobyt!!
  • Prořč CZF nekritisovala oranžové vlády,které měly ve svých vládních programech(byly dva) reformu zdravotnictví a neudělaly ani kousek této reformy. Zato budou kritizovat toho,kdo se snaží dát dopořádku ten chlív,který po oranžových vládách zůstal.
  • Souhlasím s Kubikulou. Nejlepšé systém ve zdravotnictví byl za socialismu. Byla poskytována všem zcela zdarma veškerá lékařská péče podle nejnovějších poznatků lékařské vědy. To, a já jsem to nikdy nedělal že někdo dal lékaři nějakou čokoládu nebo svoje peníze, tak se to teď dělá povinně a stojí to pacienta mnohem dráž.
    Zlatí komunisté. Občané, volte KSČM !!!! Sice se zlaté doby již asi nikdy nevrátí, ale pro občany je to východisko.
  • To ze vlada nestoji za nic vsichni vime, tak co to rozebiraji. Maji kouli s hvezdickou. *11*
    • Nevím proč se dnes přidáváte na stranu této organizace a v polovině vládní doby se čertíte. ČSSD za dobu dvou vládních období nesplnila 2/3 svých věcí z vládních a volebních prohláčení ( reforma zdravotnictví,penzijní reforma,daňová reforma). Jednalo se daleko důleýitější věci.Proč tato organisace tenkrát neupozorňovala na nedostatky tehdejší vlády.
      Je to organisace podporovaná a najmuté opozicí ČSSD)? má tedy rozeštvávat lidi,aby opozice mohla křičet. !Vy neplníte vládní program,jste neschopní,podrazáci atd.
      • Dědo, proč každej svůj příspěvek začínáš slovem proč? Připomínáš mi jednu postavu z děl Strugackých, kdybys nevěděl, tak se zeptej placenýho provokatéra Petra, ten ví všechno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit