Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si vazim rezisera Svobody vic nez cele te pakaze co se po r 89 sakrarychle prihlasila k jakesi demokracii aniz by vedeli o co vubec jde. Ten chlap ma aspon rovnou pater. Nedavno jsem bohuzel mel tu cest videt co uci deti dnes na skolach. Proti tomu je obcanska nauka pred ti rokem 89 Honzikova cesta co je to za lzi a demagogii.
  • Stejně jako za majora Zemana je dodnes trestaný neobsazováním jenom
    skvělej herec a dabér Brabec. Přitom v tom hrálo mnoho jiných slavných herců
    a malej štěk si tam zahrála i budoucí první dáma Veškrnová - Havlová. *1* *1*
    Ano Nečas je gauner ale ODS je mafiánská už od svého vzniku. Hlavní zločiny
    jdou na vrub premiéra kmotra Klause který umožnil rozkrást a rozprodat stát.
    To jsou ty úvěrovejma podvodama zadlužené banky a tzv. podnikatelé kteří
    mají královský příjem z toho že jsou přisátí na státní pokladnu.
    • uz ma sva leta , dolehaji i na herce. Ale na Studnu , napr , rad vzpominam . Dobry herec.
    • Také máte pravdu. Postavit pravičáky před lidové soudy a jako ocelová pěst musí dopadnout hněv pracujícího lidu.
  • Jiří Svoboda má úplnou pravdu.
    Jenom s KSČM dojde k nápravě všech křiváren z dob vládnutí pravicových stra. Pryč s tyranií. Ať žije "svoboda" a Svoboda" Rozumný a inteligentní člověk nikdy nedá hlas ODS, TOP 09 a KDU-ČSL. A dalším politickým stranám od středu k pravici.
    • Ty negace na pravici a Klause jsou pravdivé.
    • xyz Peppone, komunistický hňupe! Velkou chybou "sametu" bylo, že se nevypořádal
      s takovou lůzou hjned na začátku! Nemělo se dbát na heslo "Nejsme jako oni"!
      Na Hradě by neseděli bolševičtí agenti Klaus ani Zeman!
      Peppone! V říjnu 1956 takové komunistické bastardy v Budapešti všeli na stromy
      s nápisem "Tak skončí každý AVH (maďarský fízl)"! "Samet" pokračuje, neskončili
      jsme. Sklapni, můžeš skončit ještě hůř!
      • Peppone, komunistický hňupe! Velkou chybou "sametu" bylo, že se nevypořádal
        s takovou lůzou hjned na začátku! Nemělo se dbát na heslo "Nejsme jako oni"!

        ....přesně moje řeč, měli jsme zakázat všem co byli v pionýru a svazu mládeže, aby se vecpali do OF a z ní do ODS, ODA, CSSD, atd. a bylo by hned jasno. V KSČM by zbyli jen praví komunisti a těm by už nikdo nikdy hlas nedal. Takhle je máme nalezený všude a je to dost nepřehledný::))
        • To bys už nebyl na živu. Kdyby ten plyšák nebyl dohodnutej, tak by tu zahynul přes milion lidí. Stačil jedinej zastřelenej komunista a Rusáci by to tu rozmetali na padrť, A k tomu naše armáda i milice...Proto Havel tolik vyřvával, "nejsme jako oni" ( nedodal ovšem že jsou horší), Podmínka plyšáku byla, že KSČ zůstane a nebudou páchány násilnosti na komunistech. Takže to bylo vaše štěstí, Dohoda byla oboustranně dodržena a komunisté odevzdali moc bez výstřelu. Dodnes buďte rádi, podruhé už se to opakovat nebude !!! Komunisté i Rusové na to přistoupili za těchto podmínek. Pokud by nebyly dodrženy, zahynuli by jste. Ale s vámi mnoho nevinných lidí, a i dělníků. Proto ta dohoda, komunisté nechtěli do dělníků střílet, jako Masaryk, tak to pustili...
      • Ty grázle taky špatně skončíš, jen se neboj! *15* *2*
  • můsím přiznat, má ve všem pravdu, včetně slavného národního divadla. Šel jsem tam jednou na klasiku a o přestávce jsem odešel. Byla to hrůza, šatnářka nám při tom sdělila, že Prodanná nevěsta byla ještě horší. Tu lidé vypískali. Takže žádná škoda kdyby to zavřeli.
    • Žádná Zlatá kaplička, ale zlatý tunel, bez něhož se většina lidí dnes obejde, také proto, že nemá ani na dopravu a už vůbec ne na vstupenku. A popravdě řečeno, mne by tam žádný Krajčo nepřitáhl. A co se týká Donutila. Pustím ČT 1 a nejméně 3x týdně reprízy s Donutilem, donekonečna omílané. Takže ani tento "herec" mi nechybí.
      • Souhlas Já tam byl na Babičce.Hrůza a také jsem odešel,krom pobíhání a dupání,no hrůza.V 60tých letech jsem tam viděl Prodanou nevěstu -zážitek.
    • To lid: Nechci tě urážet, ale jsi s prominutím D E B I L !!!. Národní divadlo jako symbol státnosti by jsi zavřel? Ty nemůžeš mít opravdu všech pět pohromadě. *7* *8* *13* *10* Lidé jsou nevzdělaní a hloupí a pak si myslí, kdejaký "traktorista", který nebyl v životě v divadle, že tomu rozumí...Národní divadlo bylo zavřené pouze za nacistů (dočasně), hrály se v něm nacistické a německé hry, které propagovaly a vyzdvihovaly německý fašistický národ a když vyhořelo a než se dalo po požáru do pořádku.. Právě proto, že takoví omezenci, jako jsi kupříkladu ty, kteří nerozumí umění by jsi klidně udělal z Národního divadla sklad pneumatik.. Kde blb, tam nebezpečno.. *9* *13* *7*
      • Ovšem v takové podobě, v jaké se nachází dnes je to bohužel spíše bordel, než Národní divadlo, proto už krátce po revoluci odcházeli páni herci , jako byli Munzar , Hlaváčová a řada dalších. Už tehdy byl start k tomuto výdobytku. Ti co Národní divadlo budovali a peníze pracně dávali na jeho vznik se musí dnes v hrobě obracet. A to nám tu už komunisté nevládnou, že Justície. Symbolů státnosti tu bylo v minulosti mnohem více, které jsou po sametovce úspěšně ničeny a likvidovány. Pomalu,ale jistě.
      • Ty nekecej, rozumíš kulovému. A Národní divadlo už národním vůbec dávno není, je to německý stánek k oblbovíní lidu. Herci, kdyby odešli všichni, tak je nebude nikdo postrádat !!! Klidně ať táhnou, už se většina lidí bez tohoto stánku a jeho kultury klidně obejde. Stejně nemá ani na vstupenku, tak coby tam lezli. Národní je to, co slouží národu, ale tohle divadlo slouží Němcům !!! Stejně jako ty , esesáku !!!
      • proto že je symbol statnosti,tak by tam měli působit ti nejlepší herci a mnozí z těch,co tam působí patří mezi průměr,Donutil snad o něco vyčnívál,ale k naším velikanům měl daleko a Krajčo-ten patří mezi spodinu.
      • Jaká státnost chcípáku? Národ sobě prej, pro koho? Pro hnoje jako jsi ty? Tedy jen pro ty, co mají na tučné vstupné? Mimo to, většina těch ko ko tů vystudovalo herectví za totality, zadarmo a točilo. Tak vo co gou hnoji? *16*
      • Kozomrde zavři tlamu a mazej za kozou, neb dostaneš po palici. *15* *2* *1*
        • Ty jsi příšerný hulvát.Tak potom vypadají příspěvky pisatelů. kteří většinou horují pro komouše
  • Komedianti jděte u konečně do (_!_) Národní divadlo jste akorát znesvětili jen hrabete a kradete všichni i s tím blbým předsedou.Ty vaše komedie si hrajte,ale za svý bez dotací je tržní ekonomika tak třeba něco trhnete a když né tak si trhněte haksnou.
    • Hleď si své lopaty a nic se ti nestane, bolševickej kolaborante!
  • Ta diskuse je zatím prvotřídní demokracie podle TOP 09. DĚKUJI NECHCI?
    • Však tu zde po mnoha nicky otravuje "troll", který slovně plive na všechny politické strany, krom TOP09. Tuto stranu ani její členy nikdy nekritizuje, nenápadně a někdy i nápadně ji propaguje, vyzdvihuje "noblesu" knížete a snaží se tu všechny přesvědčovat, aby ji pravicově zaměření lidé volili, že je to prý opravdu jediná pravicová strana.
      • Jo, asi Pišta, ale možná na něho svádíme i to, co za jeho nick schovábá několik pitomců. Noblesa Kchárl ??? Co je noblesního na tom, když chrápe a přitom ze spánku prdí. A že to jsou "pecky". Ten kdyby prdnul do pytle s hladkou moukou, tak v něm nevostane ani na zápražku....
      • Jaká pravice a levice? Co to kydáš? O to přeci vůbec nejde. Já to dělím na slušné lidi co něco dokázali a na vlastizrádce a zloděje. Kupříkladu Remek vs kalousek. *16*
  • To Justicia
    Teď jsem se probudil a zapnul počítač a hle: Justicia.
    To by jste se vy musel naučit dějiny. Kdo bombardoval Prahu a v ní zničil např. Emauzy, to je vidět v současnosti. Prý se američané spletly Prahu s Drážďanami. Kdo bombardoval Plzeňskou Škodovku, v posledních dnech války. Atd bych mohl pokračovat. Kdo to všechno musel opravit a obnovit. Národ. Kdo vybudoval nové továrný ve všech oborech průmyslu. A co z nich zbylo. Co zbylo z našeho zemědělství, potravinářského průmyslu...Odpovězte si sami.
    • A ještě chci dodat. Říkáte, že je to nebezpečné to co píši, protože to tu lidé čtou. Právě proto, že to lidé tady čtou to píši. Ve školách se pravda nevykládá a neučí. Celý tento buržoazní režim je založen lžích a podvodech. Přečtěte si projevy třeba Havla a co stalo potí. Větší podvod než byla měnová reforma v 50 letech, kdy to bylo nutné udělat. Mladí jsou zpitomělí seriály typu "Z divočelá země" který je udělaný jakoby přes kopírák s "Rodáky", ale v opačném gardu. Celé je to vylhané a naivní. Mladí všemu takovému věří, jinak by nemohli manifestovat pro KSČM. Děti kapitalisté postavili proti svým rodičům, kteří se bojí něco opanovat, protože by přišel o místo "a ŽÁDNÉ" by nedostal.
    • Dementos komunistos absolutnos! Studentos vumlos debilitos!
      • Většího blbce svět nemá, než jsi ty, Pištíku. ještě nám zapišti, ať se máme čemu pořádně zachechtat
  • Ten kdo nevolí KSČM nebo ČSSD - je dál pro rozkrádání této země a všeho pracujícího lidu. Zase tu bude doba temna.
    • Fašouny v rudém nevolit!
  • Rád bych doplnil příspěvek mentála, ač to není vůbec mentální , ale pravdivé.
    Svoboda uhodil hřebíček na hlavičku i v tom , že ND je totální propadák a ač se všichni postavili proti Balvínovi když odvolala ředitele ND mělo k tomu dojít již dávno.
    S ředitelem, měli odejít i ti, kteří tam utužily atmosféru soukromého podniku bez ohledu na diváky- publikum ( právě Donutil ). Pokud odcházejí diváci z ND pro absolutně slabá představení tak je to kulturní prů....er celého národa, protože ND je symbolem státnosti a naší kultury !
    Je to stejná agónie jako ve fotbalovém a hokejovém národním týmu. Nakonec budeme zahlceni zahraničním kulturním póvlem, koukat budeme jen na HNHL a KHL a fotbalové národních reprezentace bez naší účasti.
    Pak se nedivme, že mládež nemá příklady a čumí do počítačů nebo hulí trávu , jako ostatně někteří pisatelé tohoto serveru, kteří ho neustále zahlcují stejnými keci ať jde o povidla nebo politiku a kulturu.
  • Milí spoluobčané,
    já jsem si myslila,že jsme národ tupounů.Proč?Zrovna jsem si přečetla na PL,že Babiš je na 3místě,za ním Okamura atd.......My jsme opravdu národ nevzdělanců?Tomu se mi nechce věřit.Dokonce tam,bylo napsáno,že huhňa chce obtelefonovávat lidi,aby si nahnal body,no to si může zkusit.no to je síla.
    • nesmite dat na uplatny a "pravicovy" media, a jestli mi Hajaja zavola, toz ten se dozvi veci, ze mozna prestane i huhnat :-)))
    • Huhňa a chrápal chce telefonovat nám voličům proto, že to se dělá v Americe, tak aby byl světový. Doufejme, že občané nebudou ovčané a pošlou ho ,do této doby královsky placenou Šípkovou Růženku z našich daní, která kope navíc za německé - sudetské zájmy celých 23 let proti nám a ničí a rozkrádá tak naši zemi společně s Kalouskem a spol., už konečně do háje, a bůh snad dá i urnového.
    • Katko, nevěřte všemu, co si přečtete. Použijte vlastní hlavu a raději čtěte mezi řádky. Tam najdete podstatu věci. Zamyslete se nad tím, kdo je majitelem PL a musí Vám být jasné, že se opět jedná jen o předvolební masáž tak jak před volbou prezidenta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit