Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Z kapes daňových poplatníků se platí také cesty politiků na sudetoněmecké srazy. A ti konají opravdu záslužnou práci! Odsun Němců byl podle dvou pětin Čechů spravedlivý, odhalil průzkum

    Zjevně se Moravanů neptali. Výzkum CVVM se konal od 5. do 20. října. Zapojilo se do něj 1 021 obyvatel ČR ve věku od 15 let.

    Názor, že nucený odchod Němců byl spravedlivý, sílí s rostoucím věkem a
    klesá s posunem po pravolevé škále politické orientace od levice k
    pravici. Častěji tento postoj zastávají také dotázaní se špatnou životní
    úrovní vlastní domácnosti, respondenti z malých měst a sympatizanti
    ČSSD, KSČM a SPD. ... Sociologové také zjistili, že zhruba třetina lidí se domnívá, že
    Benešovy dekrety negativně ovlivňují vztahy s Německem. U ostatních
    okolních zemí mezi respondenty jednoznačně převládá názor, že dekrety na
    vztahy s nimi nemají vliv.

    Overtonovo okno pomalu směřuje k tomu, že Němci nás v roce 1939 vlastně zachránili a měli bychom jim být vděčni. Je to další, zdánlivě nevinná součást přepisování historie a vytlačování
    z podvědomí faktu, kdo tyto války vyvolal a k jakým tragédiím vedly - viz Jak Česká televize v německém duchu přepisuje historii



  • Kritika od HP je falešná. A navíc, věcně, jak tedy byla placena přeprava novinářů PL? Když to HP neví, tak ať raději mlčí a neztrapňuje se. 

    Apropos, proč existuje na HP cenzura? Proč neumožňuje některým diskutujícím zveřejnění jejich příspěvků? Na PL se příspěvky zveřejňují. A ihned po napsání. Na HO až po osobní cenzuře redaktora. Je to "výborné" pro diskusi obecně, když napíšete příspěvek, který v případě , že "projde" názorovým sítem, se následně zveřejní tak za půl dne. Podle toho je taky diskuse bohatá" na počet příspěvků. Obvykle tak do 10 max.  Napřed si musí HP zamést před vlastním prahem. Zejména manželka pana Neumana a její podivné kšefty,😈 o kterých se píše v médiích. 

  • Problém bude asi v tom, že Ústav nezávislé žurnalistiky se podobných mejdanů nemůže účastnit, neboť je tam nikdo nezve.
  • Proč nás mají cesty politiků zajímat dnes a neměly nás zajímat dříve ?
    • vanhorne

      "neměly nás zajímat dříve ?"

      Nezajimaly mozna z jedne dulezite a velmi zname priciny, 'Vsechno ma svuj cas'.  'Tak dlouho se chodi se dzbankem do vycepu pro pivo, az se prinese voda'. Nebo to chtelo takove to, 'Posledni steblo ktere zlomi velbloudovi hrbet'. I tem Starovekym Israelitum to trvalo 40 let nez prisel cas aby prokoukli.

      • Nikoliv. Čtyřicet jednotek je biblické označení velkého množství - podobně Potopa trvala čtyřicet dní.

        V praxi to znamenalo, že Mojžíš vodil Israelity po poušti tak dlouho, dokud nezemřeli poslední pamětníci života v Egyptě, neboť ti nesměli vstoupit do Země zaslíběné. Ani sám Mojžíš nebyl výjimkou a zemřel, aniž se jeho noha dotkla půdy Země zaslíbené.

        Mýlíte se i ve své thesi: všechno sice má svůj čas, ovšem chybou je abstrahoval účel onoho náhlého zájmu.

  • Já už to kometovat nebudu, zase Hlídací pes. Umí na Tichcali také něco jiného než opisovat.

  • "Ale na rozdíl třeba od veřejnoprávních médií není u Parlamentních listů při těchto cestách vidět v podstatě žádný výraznější novinářský výkon"

    .

    Tak to je teda fór roku! 😀😀😀

  • Nejsou všichni stejní.Například kdysi pí.Nečasová,manželka premiéra,byla natolik šetrná,že si ani kabelky nekupovala ze svého.A třeba premier Topolánek lítal za svým synem do Alp služebním aeroplánem.

    Někteří papaláši svým spoluhráčům na tenise,nabídli výhodné obchodní smlouvy ( PROMOTRO)

    a ti je nechali vyhrát.

  • Gorobilypes

    A co čekají media když prezidenta mají plnou hubu a jen to špatné.Že si je bude brát sebou?


    • vanhorne

      "A co čekají media"

      Co ceka od novinaru clovek ktery si rika president, ale chovanim je necim uplne jinym a nejradeji by vetsinu z nich videl 6 feet under.

      President Milos Zeman on 20 October 2017 DR,Organisation   RSF_en. Reporters Without Borders (RSF) is not amused by Czech President Milos Zeman’s latest provocative threat against the media. Pretending to make a joke, he brandished a dummy Kalashnikov bearing the words “for journalists” at a press conference last week

      .Organisace RSF na jeho chovani neshledala nic zabavneho, kdyz tajtrlikoval pred novinari a maval maketou Kalashikova s napisem"Pro novinare". Na co si hral na presidenta nebo desetileteho kluka ktery si hraje na vojacky? Jestli si mysli, ze se novinari postavi do fronty a budou se mu cpat do zadnich vratek, mel by se nad sebou zamyslet jestli to jeste dokaze a poradit se s psychiatrem. Radkin Honzak by mu jiste pomohl.

      • Gorobilypes

        Ano už jste měl co do činění s médii?Já už 4x .Z toho 3x překroutili a sestříhali vše co se řeklo.Tak že pozitivní reportáž vyšla negativně. I pana prezidenta se vysílá jen negtaiva ale  co udělal.dobre nevysílají.

        • vanhorne

          "co udělal.dobre nevysílají."

          Milous I. receny Dobrotivy, nadelal hodne neuveritelne dobrych veci. Jedna z nich byla i exhumace Peroutky a Dubceka, cin hodny opravdoveho statnika. Dalsi takova dobrutka, je jim objevena zvlastni skupina obyvatel, kterou podle jeho slov tvori" Pathologicka sedlina lidske spolecnosti". Tuto skupinu odhalil v r.2017 v Libereckem Kraji, kdyz tam se svou vyhladovelou druzinou zabloudil. 

  • Pokud se složí cestující na palivo (PL4?), nemám s tím problém. Na straně druhé-chemtrails-co by na to řekla Gretchen T.?

  • TheGGG

    parlamentní listy>>>>> bakalovy škváry

    • To jste vedle, to jsou Britské listy. PL financuje Valenta.😈

    • Parlamentní listy nejsou financovány panem Bakalou, ale panem Valentou - myslím. Řekl bych, těsně vedle. Ale možná se mýlím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit