Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechodil do práce, nedostane plat! Jak jednoduché! Zákoník práce prý platí pro každého.
    Že Ti hanba nenaliská, Faltýnku!
  • To je tak, když se sedí jednou perdelí na více židlích...

Hlavně, že pořád dokola žvaní, že všechy své funkce stíhají...
    • vanhorne
      "sedí jednou perdelí na více židlích..."
      Obdivuji a verim selskemu rozumu, ktery je obsazen v kazde lidove moudrosti.Znam dve takove, ktere tvrdi neco uplne jineho.Jedna rika:"Na dvou zidlich se neda sedet."
      Druha tvrdi, ze:"Dvema panum nelze slouzit"Ted jsem na pochybach, dale verit v lidovou moudrost nebo verit politikum?Protoze byli uz i takovi politici kteri dokazali sedet i na trech zidlich.Je zajimave co nekteri politici dokazou udelat pro sve obcany.☺
    • hlavně že jdou prebendy. Všeci kradnú, že ÁNO.
  • Koho si ve volbách občané zvolí toho tam mají.Tak proč potom nadávají?Mají nadávat sami na sebe.
    • když ty koblihy tak chutnaj
  • do vítězů voleb už se kope předem
  • když nám to "udá" mladý Nicka, tak to musí být asi pravda !
  • máme být nač hrdí, komunisty nám dala Anglie!
  • To je ve všech městech a krajích stejné. Politici, a to napříč politickým spektrem, si zajistili posty ve výdělečných postech lukrativních firem a kdyby náhodou přišli o korýtko, tak aby nemuseli jít makat. Za Žďár nad Sázavou napříklat Brychta, Němcová, Zvěřinová, Havlík, Miklík apod. Napište, jak v dalších městech.
  • Tak jsme zkontrolovali Faltýnkovi docházku. A co včil, milé Tlescali?
  • Zajímalo by mně kdo si tenhle hon na ANO objednal a kdo to všechno platí,je to až podezřelé jak je loví,něco mi v tom nehraje v zemi plné darebáků.
    • vanhorne
      "v zemi plné darebáků"
      By mohl byt polodarebak managerem, jako jednooky mezi slepymi kralem.☺
      • Co to meleš za infantilní bláboly,co jsi šňupal?
        • vanhorne
          "co jsi šňupal?"
          Mam noveho doktora i nove prasky, rikal, ze se to zlepsi.☺
          • Bože ty jsi debil,at ti dá bůh lehko.
            • vanhorne,děsí mně že lidé tvé inteligence mají také volební hlas,že jsi hloupý to už jsi dokázal,ted zkus něco inovativního,pitomce už tady hraješ dlouho a nejen hraješ,ty jim jsi,můžu ti dát kontakt na kolegu psychiatra i když ve tvém případě už je pozdě.
            • vanhorne
              "Bože ty jsi debil,at ti dá bůh lehko".
              Neznas jiste rceni "jaka otazka, takova odpoved"?Udivuje mne, ze takova vzdelana osoba jako ty, neco takoveho nevedela, doktore.☺
  • najmuli si i mladýho puberťáka, ale prdlajs, Babiš bude premiérem a Zeman prezidentem
    • b.bců co si je zvolí je tady dost. Stačí jim dát koblihu a říct pár sprostých vtipů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit