Přejít na výpis diskuzí
Faltýnek je v Prostějově stále zastupitel. Na jednání ale prakticky nechodí
28.8.2017 | Jakub Čech
59 příspěvků
-
Nechodil do práce, nedostane plat! Jak jednoduché! Zákoník práce prý platí pro každého.
Že Ti hanba nenaliská, Faltýnku! -
To je tak, když se sedí jednou perdelí na více židlích...
Hlavně, že pořád dokola žvaní, že všechy své funkce stíhají... -
-
"sedí jednou perdelí na více židlích..."
Obdivuji a verim selskemu rozumu, ktery je obsazen v kazde lidove moudrosti.Znam dve takove, ktere tvrdi neco uplne jineho.Jedna rika:"Na dvou zidlich se neda sedet."
Druha tvrdi, ze:"Dvema panum nelze slouzit"Ted jsem na pochybach, dale verit v lidovou moudrost nebo verit politikum?Protoze byli uz i takovi politici kteri dokazali sedet i na trech zidlich.Je zajimave co nekteri politici dokazou udelat pro sve obcany.☺ -
hlavně že jdou prebendy. Všeci kradnú, že ÁNO.
-
-
Koho si ve volbách občané zvolí toho tam mají.Tak proč potom nadávají?Mají nadávat sami na sebe.
-
-
když ty koblihy tak chutnaj
-
-
do vítězů voleb už se kope předem
-
když nám to "udá" mladý Nicka, tak to musí být asi pravda !
-
máme být nač hrdí, komunisty nám dala Anglie!
-
To je ve všech městech a krajích stejné. Politici, a to napříč politickým spektrem, si zajistili posty ve výdělečných postech lukrativních firem a kdyby náhodou přišli o korýtko, tak aby nemuseli jít makat. Za Žďár nad Sázavou napříklat Brychta, Němcová, Zvěřinová, Havlík, Miklík apod. Napište, jak v dalších městech.
-
Tak jsme zkontrolovali Faltýnkovi docházku. A co včil, milé Tlescali?
-
Zajímalo by mně kdo si tenhle hon na ANO objednal a kdo to všechno platí,je to až podezřelé jak je loví,něco mi v tom nehraje v zemi plné darebáků.
-
-
"v zemi plné darebáků"
By mohl byt polodarebak managerem, jako jednooky mezi slepymi kralem.☺ -
-
Co to meleš za infantilní bláboly,co jsi šňupal?
-
-
"co jsi šňupal?"
Mam noveho doktora i nove prasky, rikal, ze se to zlepsi.☺ -
-
Bože ty jsi debil,at ti dá bůh lehko.
-
-
vanhorne,děsí mně že lidé tvé inteligence mají také volební hlas,že jsi hloupý to už jsi dokázal,ted zkus něco inovativního,pitomce už tady hraješ dlouho a nejen hraješ,ty jim jsi,můžu ti dát kontakt na kolegu psychiatra i když ve tvém případě už je pozdě.
-
"Bože ty jsi debil,at ti dá bůh lehko".
Neznas jiste rceni "jaka otazka, takova odpoved"?Udivuje mne, ze takova vzdelana osoba jako ty, neco takoveho nevedela, doktore.☺
-
-
-
-
-
-
najmuli si i mladýho puberťáka, ale prdlajs, Babiš bude premiérem a Zeman prezidentem
-
-
b.bců co si je zvolí je tady dost. Stačí jim dát koblihu a říct pár sprostých vtipů.
-