Faltýnek maká pro 'lidi'. A víte, jak se ti 'lidé' jmenují?
-
Byli bolševici a přitom praktikovali francouzáky...
-
Faltýnek = zasloužilý babišovský úderník.
-
Najdi v dějinách těchto stránek.Jinak koloběžka je Občan?
-
Důkaz... 😛
-
Mě ta fotka spíš připadá jako ta scénka , když se Břežněv chystá na soudružského francouzáka Husákovi.Ti se uměli volizovat, prasata bolševický, až z toho člověku bylo na blití.
-
Lžeš tvrdils tu, že jsi nevolil. když si nepamatuješ co tu píšeš to je tě těžký. 😁
-
Indiánská babičko, Kobliháře jsem nevolil, to máš pravdu. Volil jsem stranu důvěryhodnou.
-
https://echo24.cz/a/SnHFR/doslo-k-poruseni-pravidel-mytny-tendr-vyvolaval-pochybnosti-uz-pred-14-lety?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
Posledních 30 let jsem byl tady a tak vím, že ti Babišovi švýcarští
"kamaráti" se jmenovali : Tajné devizové rezervy StB v zahraníčí
(reservy pro operace mimo území republiky se to jmenovalo) a ve
Švýcarsku uložené utajené devizové prostředky z provizí
Chemapolu-Petrimexu. Jejich čerpání mu umožnilo navýšit základní jmění pražské
"pobočky" Petrimexu AGROFERTU, který schválili 3 z 5 členů správní rady,
přičemž ta třeti osoba byla právě v té době služebně mimo místo jednání
- v Anglii a původní majitel Petrimex o tom navyšování nevěděl. Tak se stal Babiš "makáním" jediným vlastníkem AGROFERTU. -
Tys nevolil tak plakej nebo se jen dívej
-
Co by ovečky chtěly? Vždyť si je zvolily, že ÁNO. Dostaly za to koblihu a čekají, že bude líp. 😛
-
Rudá špíno co tu děláš svoje agitace
-
Tak proč to nedáš k soudu
-
Posledních 30 let jsem byl tady a tak vím, že ti Babišovi švýcarští "kamaráti" se jmenovali : Tajné devizové rezervy StB v zahraníčí (reservy pro operace mimo území republiky se to jmenovalo) a ve Švýcarsku uložené utajené devizové prostředky z provizí Chemapolu-Petrimexu. Jejich čerpání mu umožnilo navýšit pražské "pobočky" Petrimexu AGROFERTU, který schválili 3 z 5 členů správní rady, přičemž ta třeti osoba byla právě v té době služebně mimo místo jednání - v Anglii. Tak se stal Babiš "makáním" jediným vlastníkem AGROFERTU.
-
Akú rečú ste hovorili, snafuperman? Amerikancki nieviete? Asi tak by se zeptal maj. Teraski. 😀
-
To ti dáme vytesat na hrob
-
Ano a co?
-
A ty tu teda děláš co a za čí peníze šašků :D
-
jako blb ses narodil, jako blb zajdeš
-
Svatá pravda, teď jsi udeřil hřebík na hlavičku, občane.