Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byli bolševici a přitom praktikovali francouzáky...
  • Faltýnek = zasloužilý babišovský úderník.
  • KIMCID

Najdi v dějinách těchto stránek.Jinak koloběžka je Občan?

• Důkaz... 😛

• Mě ta fotka spíš připadá jako ta scénka , když se Břežněv  chystá na soudružského francouzáka  Husákovi.Ti se uměli volizovat, prasata bolševický, až z toho člověku bylo na blití.
  • KIMCID

Lžeš tvrdils tu, že jsi nevolil. když si nepamatuješ co tu píšeš to je tě těžký. 😁

• Indiánská babičko, Kobliháře jsem nevolil, to máš pravdu. Volil jsem stranu důvěryhodnou.

• KIMCID
    https://echo24.cz/a/SnHFR/doslo-k-poruseni-pravidel-mytny-tendr-vyvolaval-pochybnosti-uz-pred-14-lety?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • Posledních 30 let jsem byl tady a tak vím, že ti Babišovi švýcarští
    "kamaráti" se jmenovali : Tajné devizové rezervy StB v zahraníčí
    (reservy pro operace mimo území republiky se to jmenovalo) a ve
    Švýcarsku uložené utajené devizové prostředky z provizí
    Chemapolu-Petrimexu. Jejich čerpání mu umožnilo navýšit základní jmění pražské
    "pobočky" Petrimexu AGROFERTU, který schválili 3 z 5 členů správní rady,
    přičemž ta třeti osoba byla právě v té době služebně mimo místo jednání
    - v Anglii a původní majitel Petrimex o tom navyšování nevěděl. Tak se stal Babiš "makáním" jediným vlastníkem AGROFERTU. 

• KIMCID

Tys nevolil tak plakej nebo se jen dívej 

• Co by ovečky chtěly? Vždyť si je zvolily, že ÁNO. Dostaly za to koblihu a čekají, že bude líp. 😛

• KIMCID

Rudá špíno co tu děláš svoje agitace

• KIMCID

Tak proč to nedáš k soudu

• Posledních 30 let jsem byl tady a tak vím, že ti Babišovi švýcarští "kamaráti" se jmenovali : Tajné devizové rezervy StB v zahraníčí (reservy pro operace mimo území republiky se to jmenovalo) a ve Švýcarsku uložené utajené devizové prostředky z provizí Chemapolu-Petrimexu. Jejich čerpání mu umožnilo navýšit pražské "pobočky" Petrimexu AGROFERTU, který schválili 3 z 5 členů správní rady, přičemž ta třeti osoba byla právě v té době služebně mimo místo jednání - v Anglii. Tak se stal Babiš "makáním" jediným vlastníkem AGROFERTU.   

• Akú rečú ste hovorili, snafuperman? Amerikancki nieviete? Asi tak by se zeptal maj. Teraski. 😀

• KIMCID

To ti dáme vytesat na hrob 

• KIMCID

Ano a co?

• KIMCID

A ty tu teda děláš co a za čí peníze šašků :D

• jako blb ses narodil, jako blb zajdeš
  • Svatá pravda, teď jsi udeřil hřebík na hlavičku, občane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit