Faltýnek maká pro 'lidi'. A víte, jak se ti 'lidé' jmenují?
-
No fuj, jak můžete na soudruha kydat takovou špínu..................... Vždyť on bojuje proti korupci a zlodějnám, spolu s ostatními soudruhy z ANO a vytrvají na svých pozicích do poslední kapky krve, odhodláni položit i život za svého velkého Vůdce. A není sám . Spolu se soudružkou Jermanovou a bratry z Brněnské radnice najdou jistě další desítky a stovky, sobě podobných, kteří stejně jako on, za mrzký peníz, pracují pro blaho všech pracujících a za světlé zítřky naší otčiny.
Máte to marné, vrazi z Wall Street, my si nenecháme házet klacky pod nohy a neustoupíme před vašimi imperialistickými choutkami.
Světu Mír
-
-
Rudá špíno co tu děláš svoje agitace
-
-
Všetko je to vymyslené, je to kampááááˇn, je to úcelovkáááá , že Áno koblihářský komoušský konfidente Bureši-babiši.
To bych se na to podíval, aby si někdo něco dovolil na mého noshleda č.1 - rozhodně Ááááno. Se všemi zametůůůůů a Faltínek neodtupí - nííííkdy, všechno je jen organizovanéééé proti mě - nejčistějšímu z čistých.
Takhle smečka nežrající mé koblihy a uzenářské sra...ky si dovolí pomlouvat mne a mého prvního z poskoků. Nedokáží pochopit, že si za pár žvástavých keců a koblih kopím zbytek úplatných čecháčků myslících pouze mou hlavou.
-
-
"Faltýnek maká pro 'lidi'. A víte, jak se ti 'lidé' jmenují?"
Jsou to tak oblibena a uctivana jmena, ze pro ne vetsina tech hochu od toho fochu s laskou maka: Srajtofle, Rodina, Kamaradicci tvori Svatou Trojici.
-
Zadne prekvapeni = koblihar otocil a uz za Faltynkem stoji...
-
-
."Babiš se zastal Faltýnka: Není podezřelý a žádná kauza není"Seznam cz
Zadna kauza neni. Pamatujete si to, neni!!. Velmi dobra zprava pro Bratrstvo Uctivacu Koblihy, ze Bures stale drzi control nad dulezitymi institucemi. Obaval jsem se, ze nejaka mafie jednou hodi Buresovi pod nohy misto klacku poradnou kladu o kterou zakopne, padne na frnak a uz nevstane. Z toho mne suzovaly obavy o dalsi osud armady ANO, ktera je na valecnem tazeni proti mafianum a korupci. Uz jsem se zacinal bat, ze nebude lip a vida, ono uz je to tu, konecne je korupce kaput.
-
-
To je právě ten problém.. věřit nebo nevěřit? Je divné, když se tajně scházejí mimo oficiální prostor... a "jednají"
-
-
Jaký problém ? Věřit udavači ŠtB , komoušovi a gangsterovi, to je spíš o naivitě. Věřil bys učiteli svých dětí ve školce, kdyby to byl profláknutý a soudem shledaný pedofil ?
-
-
Jémináčku, to je lásky..🤮🤮🤮
-
Co to je za miyzivou aféru. Vždyť Bureš sám toho má mnohem víc.A hlavně chce toho mnohem víc než si dovedeme v nejčernějších snech představit.
-
-
Ano a co?
-
-
"Ano a co?"
Mozna neco podobneho PRC. PRB People Republic of Babisharnia, Cheef.
-
-
-
Pan Faltýnek zítra vše vysvětlí -je to na něho vše vymyšlené
-
-
Pokud je, tak je to vymyšlené dobře.
-
-
"Dluhopisy" a "Čapí hnízdo" na likvidaci ANO nezabraly,tak tady máme další aféru "Kapsch".Tipuji,že to skončí stejně.Zase se všichni neschopní vykecají,o nějaké procento se zvednou preference ANO a to bude asi jediný výsledek celé komedie.
-
-
jako blb ses narodil, jako blb zajdeš
-
-
To ti dáme vytesat na hrob
-
-
-
Je třeba si připomenout, že babiš, jako jediný miliardář si v zlodějských devadesátkách své peníze našetřil svou prací vlastníma rukama. ostatní si je nakradli. A má kolem sebe samé spolehlivé lidi, kteří bojují právě proti těm zlodějům. A že jich teď poslední dobou nějak přibilo 😍
-
-
Kde jsi byl posledních cca 25 let
-
-
Posledních 30 let jsem byl tady a tak vím, že ti Babišovi švýcarští "kamaráti" se jmenovali : Tajné devizové rezervy StB v zahraníčí (reservy pro operace mimo území republiky se to jmenovalo) a ve Švýcarsku uložené utajené devizové prostředky z provizí Chemapolu-Petrimexu. Jejich čerpání mu umožnilo navýšit pražské "pobočky" Petrimexu AGROFERTU, který schválili 3 z 5 členů správní rady, přičemž ta třeti osoba byla právě v té době služebně mimo místo jednání - v Anglii. Tak se stal Babiš "makáním" jediným vlastníkem AGROFERTU.
-
-
Posledních 30 let jsem byl tady a tak vím, že ti Babišovi švýcarští
"kamaráti" se jmenovali : Tajné devizové rezervy StB v zahraníčí
(reservy pro operace mimo území republiky se to jmenovalo) a ve
Švýcarsku uložené utajené devizové prostředky z provizí
Chemapolu-Petrimexu. Jejich čerpání mu umožnilo navýšit základní jmění pražské
"pobočky" Petrimexu AGROFERTU, který schválili 3 z 5 členů správní rady,
přičemž ta třeti osoba byla právě v té době služebně mimo místo jednání
- v Anglii a původní majitel Petrimex o tom navyšování nevěděl. Tak se stal Babiš "makáním" jediným vlastníkem AGROFERTU. -
Tak proč to nedáš k soudu
-
-
-