Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzal bych peníze klokánkům a prostě tu pokutu zamázl, ty děti z toho stejnak nemaj rozum a Babišovi alespoň neklesne životní úroveň *3*
  • Fond chce rozhodnutí komise zvrátit a doufá, že Česko nakonec nic platit nebude. ..

    No, a neměl by to zaplati koblihář...?!
  • josef.servit.9
    Faltýnek je vinen, měl to přihrát Mercedesu do Německa. Hrozně se provinil, že to přihrál do Česka!
  • Chlapče ty se mne ptáš čím já jsem přispěl? Já jsem KSČ nevolil a nevolil ani ODS. Komunisty mne zavřely, že jsem byl politicky moc angažovaný. Nemůžeš si pamatovat jak komunisti sebraly lidem majetky. ODS je vracela lidem co komunista ukradl.
    Babiš jako STB komunista nebyl o nic lepší a není ani teď a nikdy nebude.
    Co to je legální optimalizování? Hloupost, kterou plácáš nemá cenu ani komentovat.
    ROP severozápad je pouze zrnko prachu proti tomu co teď dělá Babiš 1,5 bilonu se již nikdy\ nenajde a ty budeš chodit žebrat.
  • už slyším to pištění slovenského estébáka, že za to může Kalousek
  • Jako nevoliče ANO a tedy voliče jiné strany se Vás chci zeptat, kolik jste vy přispěl na škody, které tady napáchaly předchozí politické elity? Od KSČ počínaje ODS konče... Ještě nikomu nic nedokázali a zase už se ozývají Antibabišové. Jak jsem už psal, neříkám že ANO je ideál, taky se mi to nelíbí, ale je to vše předvolební boj a čas ukáže, co je jen předvolební špína a co ne. Pokud chcete někoho soudit jen proto, že někdo o něm řekne, že je podvodník, tak v tom případě nemůžete mít žádné přátelé a nemůžete volit nikoho. ANO není ideál, ale pro mě je momentálně to nejlepší, co tady politická scéna nabízí. Pokud mě ANO zklame, uznám, že jsem se mýlil. My, co hájíme Babiše máme alespoň jasno, ale zajímalo by mě, koho chcete volit vy, co jen kritizujete Babiše? U stabilního voliče KSČM to chápu, ale jinak si pokládám otázku, jak můžete ještě věřit po skoro 28 letech jiným stranám. Já myslím, že to legální daňové optimalizování Babiše je zrnko v prachu proti těm levárnám předchozích vlád. Nebo mi snad chcete namluvit, že např. ROP severozápad je OK? To máslo na hlavě má podle mě úplně někdo jiný než Babiš a každý soudný člověk to musí uznat.
  • Vždy jsem říkal zloděj křičí já nic, ale vy občané jste ti co kradou.
    Bylo by zajímavé až EU nařídí vrátit celou dotaci 1,5 miliardy.
    Babiš bude platit a nebo vy co hájíte Babiše?
    Já Babiše nemusím u mne to je pouze slizký had, potom co vy ho hájíte můžete mu to zaplatit.
    Budu se těšit na Vaše příspěvky kolik jste každý zaplatil.
  • Na co školy, budoucností našich dětí jsou Čapí Hnízda a surikaty *3*
  • Horší je, že nebudou nové školy, přidání důchodcům a učitelmů, nebudou ani nové nemocnice, jak sliboval šot ministervstva *14*
  • rozumné by bylo zaplatit těch 22 mega z výnosů EET ,například z pojízdných prodejen na malých vesničkách

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit