Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč by si právě pan Faltýnek nemohl klidně zaletět do Španělska? Stejně jako František Opršálek a další. Nic tím neporušil.

    Jen špatně kamuflovaná snaha novinářů vyvolávat senzace a nenávist vůči vybraným politikům.

    Kde byla minulý týden paní Němcová? Nehnojil náhodou Juračka amoniakem někde kolem Olomouce???

  • To takhle čekají na každého kdo odněkud přiletí?? Dne 21.6. skončil ve Španělsku nouzový stav, což znamená volný vstup z/do zemí EU (kromě Portugalska) a ukončení pasových kontrol včetně zrušení požadavku automatického vstupu do karantény. Od 1. července musí každý cizinec, který letí do Španělska, předem vyplnit formulář, na jehož základě obdrží QR kód, který předloží připasové kontrole. Vzhledem ke zvýšení počtu nakažených v zemi však ČR od 24.8. vyžaduje při návratu podstoupení testů na koronavirus nebo nastoupení dvoutýdenní karantény.

  • Ať si jezdí kam chce,když je možnost,koho zajímalo,že každej přes doporučení a zákazy hned frčel na dovolenou do ciziny přes cizí cestovky a ten xindl přivezl znovu?Nepíšou otom nikde,že je to kvůli nim tohle všechno znovu

  • Tento šmejd,, podvodník a grázl, měl z politiky odejít už dávno, ovšem prachy a MOC, to je právě doména těch hajzlů, kteří by se bez toho a bez podvodů neuživili!!

    Navíc to je pravá ruka toho největšího  šmejda,, grázla a podvodníka, který de fakto žije z peněz daňových poplatníků EU potažmo blbejch čecháčků, kteří ho ještě navíc volí!! Není to absurdní? Je, ale vzdělanost prachbídná a duch mdlý dělají právě to, co nám dnes bohužel vládne, počínaje Hradem, kde rusáckej agent plodí jen zlo a konče příkladně bolševickým starostou kdesi v "Horní Dolní" !!

    • josef.chmela

      Tak jsi se tu vypovídal a teď do monterek a makat ať se mají ODSáčtí miliardáři lépe. Stejně na víc nemáš. Kdy jsi méně kecal a více pracoval, také bys na to měl a jedeš taky. Tobě však musí stačit rybník za humny.

    • A copak plodíte Vy, "takové to oné," ladazig?

  • To jsou zase komentáře. Zájezdy na Djerbu a do Tunisu jsou vyprodány. Každou sobotu do těchto destinací létají letadla z Prahy. A zajímá to někoho? 

  • tobro

    Přátelé, kamarádi, Efko vás má všechny v pitchi, on ví totiž své, protože kompro... 

    Komprende? 

    Konec hlášení.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit