Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Co dobreho Fiala cekal od organizace ANO, kterou zalozil gestapacky udavac Bures, ze bude sirit.??? STB pro kterou Bures makal, sirila strach, bezpravi a lzi. 

     „Morální kodex reprezentanta politického hnutí ANO 2011“.

    • Clanek X. Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba pro úmyslný trestný čin nebo nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí. Proc spolek ANO ze sveho kodexu ten clanek vymazal ??? Clanek X, hral stezejni ulohu v nakupu hlasu a budovani image spolku, ktery pry zatoci s korupci a znici ji.  Bures je usmudlany a mnohonasobne usvedceny lhar.  Kdo lhal, tomu se neda dale verit... uveri jedine babisky.😆

    • Ze všech kandidátů je A.Babiš nejvzdělanější (hovoří plyně anglicky,francouzky a německy),dokázal vybudovat největší

      potravinářský kombinát a úspěšně si vedl jako premier.

      Navíc veškeré své příjmy ze státních funkcí (premier,poslanec)

      věnuje na charitu.

      • goyim

        No nevím, Bašta by s ním v debatě 1v1 vytřel podlahu. Hlavně Babiš je neskutečnej lhář, kterej nemá problém lhát do xichtu, viz. jeho hysterické řeči o tom, jak jsme v řiti s elektrikou, přitom to byla jeho vláda, které nechtěla odejít z Lipské burzy, protože by to prý poškodilo minoritní akcionáře. Tak hlavně, že to nepoškozuje naše zájmy haha. Ten člověk nemá páteř. Řekněme si na rovinu, on nikdy nepůjde proti Německu, protože na něj má navázené kšefty, to samé USA, na Blackrock a JP Morgan (akcionáři ČEZu) si netrounfe. Nemá na to. Tahle republika už nemá čas a pořebuje radikální změny, ne med (koblihy) kolem huby, což je jediné, co Babiš umí.

        • josef.chmela

          To je vše pravda ale koho jiného volit? Pan Bašta má slabé preference a tak je škoda hlasu pro něj. Ostatní kandidáti jsou absolutně nevolitelní, protože to jsou v podstatě provládní kandidáti, karieristi a křiváci s velmi ohebnou páteří, kam vítr, tam plášť. Takže pouze Babiš jako nejmenší zlo.

  • Dezinformaci podávají každý den průzkumy. A nikdo je netrestá. Tak nevím jestli jme opravdu právní stát.

  • Opoziční politici jsou pro mě důvěryhodnější než politici z vládní pětikoalice. O Richterové si nic pozitivního nemyslím.

  • goyim

    Vrchní dezinformátor šlapající po Ústavě někoho obviňuje? Je někdo převapen? :} Fiala je jen další z řady příkladů, že mít diplom neznamená mít inteligenci nebo charakter.

  • Fialův gang má vrchního cenzora. Tím je vládní zmocněnec pro média a dezinformace Michal Klíma. Rakušanovo ministerstvo dokonce zřídilo tým KRIT, což je něco, co silně připomíná nechvalně známou STB a její boj s vnitřním nepřítelem. Jako každá totalita se totiž bojí nejvíc vnitřního nepřítele. Zatím je týmem KRIT vyhledáván vnitřní nepřítel mezi státními zaměstnanci, ale jen u nich určitě nezůstane. Vývoj se v totalitním režimu vždy postupně posouvá dál, k dalšímu upevněňování totalitní moci. Perličkou je, že ten vládní zmocněnec Michal Klíma má záznam ve svazcích STB jako agent s krycím jménem "Syn". Takže má skvělé předpoklady i kvalifikaci.   

  • josef.chmela

    Obvinit fialového šmejda a vládu pětišmejdů z podpory války a podávání dezinformací o válce na Ukrajině a snižovíní životní úrovně lidu ČR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit