Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Ve středu Fiala České televizi řekl, že bude nucen podat kompetenční žalobu k Ústavnímu soudu, pokud prezident nejmenuje všechny ministry nové vlády.

    Uslintaný Fiala a jeho kamarádi  nikým nevolené budoucí vlády vyhrožují panu prezidentovi kterého volilo  2 853 390 hlasů lidí.

    • Kdy už konečně necháte toho "PANA" presidenta? Vždyť je to zapráskaný komunista, asi i agent Ruska, SOUDRUH MAN. Vše to přece pravil Kaďoch.

      • Milíku ale pořád získal pan prezident absolutní volební výsledek.Modrý moula má supervýsledek voleb 14%.A to kvalitním volebním podfukem. Jo různí zapráskanci se tady dokola vztekají.Ale jinak jsou bezmocní.A to je na tom to nejkrásnější.Ta jejich naprostá bezmoc.

        • Absolutní volební výsledek měl i Hitler.

  • Pokud hradní nechápe, že po jeho jmenování premiéra má pak na jeho návrh ( návrh premiéra) jmenovat i vládu ( žádné veto neexistuje) - jak praví ustava- tak to znamená, že už mu to vážně nemyslí

    ( což neustále dokazuje) a ve své funkci nemá co dělat...

    Už jen komedie ,že si zve ministerské kandidáty před kukaň to dokazuje...

    Chce zdržováním jmenování nové vlády pouze dokazovat, ( ješitný, pomstychtivý, skleroticky stařík) že má nějakou moc...?!

    • mun.go

      Čemu nerozumíte na textu článku 68?

      (2) Předsedu vlády jmenuje prezident republiky a na jeho návrh jmenuje ostatní členy vlády a pověřuje je řízením ministerstev nebo jiných úřadů. 

      Nikde není psáno, že je povinen navržené poslance pověřit funkcí člena vlády. Může vyžadovat další návrhy vhodnějších poslanců.

      • Vládu buď jmenuje, nebo ne...

        Celou...

        Že mu ustoupil Sobotka a koblihář  - to je jejich problém...


  • Ústavní soud zmiňoval ve svém projevu jako jednu z možností  řešení 

    pan ing. Marian Jurečka z KDU-ČSL, nikoli pan PhDr Petr Fiala z ODS! 

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    Nehlásejte tady bludy, pane "Kajoch"...



  • Zemi se snaží vládnout šílenec s vypitým mozkem a kamennými játry.

  • USLINTANÝ Fiala s tou svojí partičkou vyhrožuje ústavním soudem kvůli zcela nekompetentnímu ministru zahraničí. U ústavního soudu má kamaráda Rychetskýho což se ukázalo před volbami.

    Soudci v odlišném stanovisku kritizují způsob, jak Ústavní soud rozhodl. Píšou o aroganci. Soudce zpravodaj Filip podle nich dlouho otálel s předložením svého návrhu, pak během pár dnů padlo překotné rozhodnutí.  Ústavní soud zboural volební systém" osm měsíců před volbami a rozhodla volby kdy strany které nikdo nevolil nám budou vyhrožovat.

    • Upřesnění. Modrý Moula nevyhrožuje.Prostě blafuje.Jak na fotbale. Moc dobře si uvědomuje, že nainstalovat tam toho hloupého Jouzu od Pirátů je taková komedie.Jako když ODSáci nainstalovali kdysi nějakého plukovníka Kubiceho na ministerstvo vnitra. Plukovník který měl v papírech odchod ze ZDŠ v 5. ročníku! A přesně takovému vzdělání odpovídala jeho komunikace ve Zprávách. Ale nahlas se o tom nesmělo mluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit