Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Tak tohle je naprosté dno. Prý Izrael se má právo bránit, zatímco ignoruje genocidu v Gaze, kde zabijí civilisty rychlejším tempem, než genocida ve Rwandě. Zabili násobně víc dětí za 6 měsíců, než Rusko za 2 roky, o kterém tento šašek žvatlá od rána do večera. Ignoruje válečnou agresi Izraele v Sýrii, která tomu útoku Iránu předcházela a teď mluví o obraně. Takto prosím vypadá patetická, prolhaná loutka, která nemá jediný morální obratel. Fiala je učebnicový příklad chucpeho a vředu na naší společnosti. Bohužel, takovýchto vředů je tady mnohem, mnohem víc...

  • KIMCID

    Izrael se v současnosti nebrání ,ale útočí?

  • Izrael pravidelně bombarduje suveréní stát Sýrii. To je v pořádku ? Asi ano,protože USA dělají to samé. A vlastně Turci taky. Dvojí metr na válečné konflikty. Hnus.

  • Fiala jako skoro vždy - plácá nesmysly. Izrael má právo se bránit, jako každý. Ale pomocí genocidy civilistů ne. Izraeli vadí uznávání Palestiny jako státu, vadí mu civilisté Palestinci a vadí mu, že Írán vyrábí v centrifugách obohacený uran, vhodný do jaderných zbraní. Ale sám Izrael má jaderné zbraně mnoho let. Izraeli také vadí cokoliv a kdokoliv, kdo by bránil vzniku Velkého Izraele, izraelské rozpínavosti, i když to mají za své generační hříchy ve svých posvátných knihách zakázané. Stejně jako nesmí stavět 3. chrám. To může povolit až Nový Mesiáš. Izraelcům je stanoveno rozptýlit se po světě a nesnažit se vstupovat do řídících struktur. Izraelci nesmějí zakládat svá města. Izrael má určení i subjektem, který má monopol na politické řízení světa, k neexistenci. A to se také dříve či později stane. Izraelci se prý začínají stěhovat do měst na Ukrajině, pod kontrolou Kyjeva.

  • Fialo, Biden řekl neochvějná podpora, ne pevná! Že ty budeš po škole?!? 

  • Bude obrovským úspěchem pokud Bachor z ministerstva zahr. věcí nepošle zase do oblasti repatriační let. Za veřejné peníze pro neukázněné jakože turisty.Jen aby se zavděčil a vypadal pěkně. A my to tady společně zaplatili.

    Oni si to celé kluci izraelští s hadrákama vyřídí hladce a sami. Rozhodně nebudou pochtívat po světě rakety a peníze. Jak mají ve zvyku někteří váleční šváči.

  • josef.chmela

    To zase ten neschopný učitel pavědy zaperlil a vypotil kydy. Co také čekat od USA podržtašky. A teď si dokonce pojede k těm USA teroristům pro podrbání za ouškem.

  • Ty slizoune a může se Izrael bránit i proti teroristům ukrytým v Palestině? 

    • goyim

      Které Izrael podporoval od začátku. Hamás dostával peníze od vedení z Kataru, s plným posvědcením Netanyahua. To je kvalitně zdokumentováno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit