Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 🤣🤣🤣🤣

• ještěže jste toho Václava Klause zvýraznili, chtěl jsem tím začít. :) V podstatě i obranu téhle pravicové vlády. To zadlužení rozjel Andrej a minulá vláda. Nyní roste, protože si dráž půjčujeme. Platíme úroky momentálně nějakých 50 mio, za 2 roky to ale bude už 100 mio. Tzn. pište celou pravdu. Tahle vláda určitě občany téhle země nezadlužuje, na to jsme tady měli tu minulou bohužel a problémy jako covid, nyní se přidal soudruh Putin. Neměla se rušit superhrubá mzda a snad se zavede zpět, protože důchodci vědí třeba nejlépe, že dobře už bylo a já jim to nezávidím, ale hostina skončila, je třeba šetřit. Stejně tak zeštihlovat státní správu (digitalizovat, což se děje) a část přebytečných propuštěných zaměstnanců třeba pošt přesunout administrovat státní podporu na úřady práce. Pravicové vlády určitě nikdy tuhle zemi nezadlužovaly, od toho jsme měli vždy socany a bohužel se přidal Andrej + problémy, které na nás hodila východní kultura a jejich potíže s hygienou (Ping Pong v čajně) + hodnotových nastavením (celý Kreml a Sovětský svaz obecně).
    Jinými slovy - půjčujeme si dráž díky horšímu ratingu naší země. Musíme nejdříve snižit dluh, následně se sníží úroky z půjček, které realizuje a realizovala každá vláda.. úvěruje se každá.. A ten dluh a tím i horší výpujční podmínky u mezinárodních bankovních institucí, ten tady realizoval bohužel Andrej, tahle vláda už to jen zdědila a snaží se si ty podmínky vylepšit. Mimochodem i tím, že vydala státní dluhopisy s větším úrokem, který je ale pořád přijatelnější než ten, který by musela platit právě těm mezinárodním institucím.

• Nejvíc mě baví ten pomatenec z Brna, co si hraje na ministra zdravotnictví. Kdyby to byl poctivý člověk, tak se zdvořile ukloní, odejde. Ať že sebe nedělá Kašpara a valí k rentgen. 

• Tahle vláda trhá na cucky především své občany. Léky nejsou, potraviny nejdražší, energie nejdražší, bydlení není atd. A kdo se odváží se ozvat je kobliha, dezolát, bolševik. S takovou sebrankou to naše milovaná vláda, na kterou musíme být hrdí, jinak.... nemá prostě lehké. To Babiiiiš!!!! 

• Po roce a půl už svou neschopnost(že to budou dělat líp) nemůžou házet na předešlou vládu 

• Čemu se ten signalista tak blbě směje? Už vím - nám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit