Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kluci slovenští jste věrni odkazu Juraje Jánošíka! Nikdy nezapomeneme, že konečně nazýváte věci pravými jmény.Že se veřejně a nahlas přidáváte k Maďarsku, Polsku. Tedy těm kteří už nechtějí panáčkovat do Kyjeva. Že už nebudete sypat peníze občanů cizákům. Protože nikdo v celé EU nedráždil v únoru 2022 rusáka. Nikdo z těchto nebral na lehkou váhu jeho varování. Toto tam si musí azbukoví vyřešit bez našich peněz a našich zbraní.

  • I my máme jiné problémy. Jak vybírat koruny na nemocné děti, jak a z čeho zaplatit eroplány, které naší domobraně budou platné, jako mrtvému župan. 

  • Propaganda se otřásla v základech,
    manipulace s volebními čísly a fraška s exit pollem nevyšla, zvláštní
    vlaky přiblblých slovenských studentů z Čech za naše peníze pod
    propagandou Člověka v tísni platily neziskovky zbytečně. Takzvaný exit poll pre nich robila agentúra Focus na
    vzorke 20-tisíc ľudí, ktorí už odvolili v parlamentných voľbách, jeho
    presnosť je preto oveľa vyššia ako pri bežných prieskumoch. Podľa tohto
    by voľby vyhrali liberáli z Progresívneho Slovenska Michala Šimečku, ktorí získali 23,5 %, druhá skončila strana Smer Roberta Fica z 21,9 %. Na bruselském Slovensku se nese opět heslo: volební
    svobodu podporujeme, ale pouze, když zvolíte Brusel a Washington a
    nikoliv svinské Slovensko. Jsme Evropská unie a Slováci se musí z mapy
    vymazat! A brzy totéž Češi. Ta verbež zmizí (jako z pera někoho
    známého): už Adolf Hitler to žádal a prováděl a nikdo nás nezastaví. A jak řekl český redaktor na CNN Prima News: necivilizované strany by měly zmizet. Bohužel ráno se ukázalo, že nezmizely a Slováci úžasnou civilizaci bruselskou odmítli.

    • Doplnil bych, s dovolením: "... a Slováci - b o h u  d í k y - úžasnou civilizaci bruselskou odmítli. 🙂

      • Přesně tak, přesně ...

  • Vsadím se že za to může Putin 🤣

    • Kde sázíte? Zkusil bych to také. 😉

  • Všechny odhady jaká vláda vznikla nám poté jasně řekne absolutní mistr hodnocení a znalec situace Volomyr Dozelenskyj.

  • mun.go

    Zajímavé je, že v korespondenčních volbách ze zahraničí byla letos zvlášť vysoká účast (98,4%). 

    Nejvíce zahraničních korespondenčních hlasů dostalo Progresívne Slovensko (61.7% = 35 701 hlasů). 

    viz zde

    • A že je jim to platné. I když Soros cvakal jako kolečko v hodinách. 😄

  • Zajímavé. Včera večer na Novinkách psali, že vyhrálo Progresívné Slovensko a vypatlaní cocoti v tamní diskusi křepčili radostí, že Fico prohrál.  

    • Věřit Novi kám že Seznamu? Ale, ale.... 

  • Nedá se nic dělat, to už budu asi fakt dezolát. Asi bych to lépe neřekl.

    Podívejte se do Francie, do Švédska, kam vede to vítání inženýrů. Bránit se nejspíš musíme. Tedy my ne, na to jsme moc zalezlí někomu a někde....

  • můj tip: Hlas, Progresivní, KDH... :)  absolutně nevěřím, že Pellegrini je tak hloupý, že by vstoupil znova do stejné řeky + si tam přibral na bárce ještě ty nácky z SNS, to smrdí průserem už na startu.. Navíc tím nic nezíská - premiéra by musel nechat Ficovi, min. vnitra 100% taky, on sám by nemohl do vlády, protože by lhal voličům, že dva bývalí předsedové vlády nemohou sedět v jedné vládě, už tak by se zpronevěřil, že šel s Ficem, kvůli kterému zakládal vlastně HLAS, a kterého jeho voliči nemusí, to by jinak volili toho Fica, pač programově jsou si blízko stran soc. otázek. Budou s ním zkrátka orat hned ze startu, vůbec se nebude cítit jako ten kingmaker.. Pač nevěřím absolutně, že by Fico nešel do vlády, nebo pustil min. vnitra, bude se chtít mstít za to, jak ho chtěli poprávu vyšetřovat.
    No a když půjde v té koalici výše, tak naopak bude on orat se zbytkem. Bude premiérem, bude si moci říci i o jakékoliv ministerstvo, bude tam mít silný hlas. Zatímco Fico je schopen ho obejít, porušit slovo, to je mafian od pohledu. Jedinou záruku má v tom, že se nedostali Maďaři, Republika, protože tam by s ním orali 100% a prohlasovával by si to s nimi. Ale tady mu může ještě udělat revoltu v jeho straně, pokud by se nad něčím hádali, tak mu rozvrátí stranu v tom, že část poslanců HLASu, která sympatizuje s Ficem, je schopna pak hlasovat ještě proti zájmům HLASU. Zkrátka by riskoval daleko více než v té koalici se slušnými z Progresivního a křesťany. Tam by mohl hrát levou akorát on, nemusel si krýt záda a neustále se ohlížet jako v koalici s Ficem. Jsem zvědav, jaké má ten člověk analytické schopnosti, mně přijde velký hráč, ale může to být zdání, třeba je opravdu hloupý-neschopen analýz, jak jsem u Slováků zvyklý pozorovat..
    On si jinak lakuje koalici SMER, HLAS, KDH, ale tohle neprojde, pač křesťani už deklarovali, že budou ctít to, co slíbili voličům, tzn. nikdy s Ficem coby 1. bod programu.. :) i proto píšu výše tuhle svou koalici. :)
    Navíc jako bonus má možnost se Fica definitivně zbavit a začít mu i přetahovat voliče. Alespoň ty čistě levicově smýšlející, ne krajně levicové - prokremelské. Tzn. zvednout si preference + zkusit cílit i na středové voliče umírněností, kdyby se jim ta koalice dařila. On má dobrou retoriku tenhle Pellegrini, dosti volí slova, narozdíl od té verbální palby Fica, popř. většiny slovenského polit. spektra. Ta koalice dává smysl i z toho pohledu temperamentu, pač lídři Progresivního, KDH se naprosto vymykají klasickému slovenského politickému prostředí.. To fakt nejde u nás ještě srovnat ani s tím nejslabším intelektuálním článkem Okamurou..

    PRogresivní by měli do budoucna pak spojit síly s Demokraty, zdá se mi, že tam mají taky rozum, netuším, proč nejeli spolu ve společné kandidátce, tomu moc nerozumím, pač ty jejich 2,5% zbytečně propadly..
    • Používat slova věřím, nevěřím, je v politice naivní, pane Rejdíme, kam zmizela Vaše  vyhlášená racionalita? 😐

      • Ještě bych doplnil - ta řeka už dávno není stejná, pane Rejdíme, to jen Vy se držíte "té své víry" zuby nehty. Vypadá to na psychosomatickou nedostatečnost, měl byste navštívit lékaře, možná se dá ještě něco zachránit. Rádi Vás pak, již uzdraveného, mezi námi opět přivítáme. 😎

    • navíc by tvořil v té koalici Pellegrini soc. program a slovenský volič slyší dominantně na uplácení, více moc neřeší, což dokázala procenta OLANA, které nikdo nečekal. čiže by mu 100% rostly preference na úkor právě Fica, kterého asi latentně nemusí, tzn. poleštil by i své mužské ego. Pokud by se jim jako koalici dařilo.
      Jak říkám,nevidím moc důvodů, proč by měl jít ze svého pohledu s Ficem, nemá to pro něj prakticky žádná pozitiva, včetně možného rozkolu ve vlastní straně, takhle s Progresivním, coby jediný čistě levicový, soc. subjekt, své postavení na levici jen posílí.. Snad je schopen úvahy, jinak ať jde po Darwinovsku k čertu, pač tam stejně skončí, Fico ho sežere.. :)

  • KIMCID

    Bylo by dobré aby si to uvědomili i ostatní státy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit